@notherweek

 
Yepp. Productive after all. Skavstajobb ganska lång dag. Ingen laddare till mobilen och hemskt vad jag blir produktiv utan den. Ritat, mailat massor, läst massor, ätit massor, sett mitt Agenda.
 
Såg ett helt reportage om den här assköna freestylekillen Henrik Harlaut i morse. Bara älskar honom. Han gav mig kanske 1000kg energi rakt genom rutan bara av att titta på honom. Galen är han åxå. Och guld i Aspen.
 
Pussdå.Hej.

stones taught me to fly

Crazy day.
Borde nog titulera mig som leg. samtalsterapeut inom alla tänkbara områden...
På nåt sjukt sätt tog jag tag i det där mailet jag velat skriva sedan i somras till kommunen.
Nu kl 00.30 blev det av. Snacka om att en stor sten släppte.
HAPPY. Ivrig. Längtar efter ett bra svar.
NU ska jag sova innan Jolanta ska upp o jobba kl 05. Min tanke är att gå till gymmet, men hur troligt är det? well, we'll see. Puss hej.

Att leva.

 
 
2014. Januari. Det är en vanlig tisdagskväll och jag har haft ett fint samtal med min goda vän Carro. Jag önskar att när vi är i 70 års åldern att vi ringer till varann och pratar gamla minnen och fina minnen och roliga galna minnen. Jag är  lite rädd för att bli för vuxen och för tråkig. Varför ska man sluta leva? Nej, inte sluta leva. Inte sluta tävla...inte sluta med den där längtan och att sträva mot nya mål och nya äventyr. Livet ÄR ALLDELES FÖR JÄVLA KORT, egentligen vill jag bara att någon kommer och hämtar mig och tar mig med på världens resa i flera år.
Jag lyssnar på James Morrisons "you make it real", som får mig att fundera också över vad som är viktigt i livet.
Hade även ett givande samtal med min säljare Per igår. Vi pratar ofta om livet. Och om flummiga saker som inte är så flummiga utan som är rätt jävla viktiga. Vi måste stanna upp ibland och tänka och fundera på vad är det som är viktigast när vi dör? Att vi tar med vår lyxkåk, lyxbilar och allt annat skit vi köpt ner i graven? Är det det som 80 år av ditt liv handlar om? En jävla bil ? Nej...jag vill i mina gamla dar sitta och tänka tillbaka på alla de underbara människor jag mött genom livet, som jag hjälpt och de som hjälpt mig. De minnen som lever kvar, från resor jag gjort och platser jag sett. Kanske facebook har krashat år 2064 och inga bilder finns kvar på google? Då får man plocka ljuspunkter från skallen och livet.
 
Ja, jag vet inte vad jag pratar om riktigt.
Jag undrar fortfarande vad jag skulle bli om jag fick leva om mina 30 år av mitt liv. Fotbollsproffs? Världsartist? Konstnär? Fiskare i Karibien? Veterinär?  Ibland önskar jag att jag vore barn igen och fick drömma sådär obehindrat fritt och tro att man kan bli allt man vill.
 
I år blir ett galet år med många äventyr.
So let me live.

inspired by life.

 
 
 

negro

Kvällens finaste inköp. Love it already.

hopelessly @ night

Nu sitter jag här igen med hundra järn i elden. Alla mina idéer liksom kläcks efter 00.00 och då går det inte få stopp på mig. Ibland önskar jag att jag vore låtskrivare så det kanske skulle kunna bli nån vettig låt typ eller nåt. Nu surfar jag runt på tio olika sidor och hämtar inspiration från hela världen och resultatet idag vet jag inte vad det blev mer än för lite sömn och ett konto lite fattigare. Önskar jag vore frilansare i mitt eget huvud så man kunde få ut allt jag har inom mig. Hinner liksom inte med.
Den här veckan blir det bara jobb. Och det blir det fram tills 28 feb. Då börjar roliga saker hända igen.
Avicciiiiii med Carro är bokat och det ska bli galet bra<3
well.....time to pack my brainstorming down for today.
Over. And. Out . Nightie.

Icy

One injury on Jola after jumping 3rd day of skiing ever.:/ I tried xcountryskiing on ice with two major falls. afternoon brought me back to snowboarding on a way too easy and icy slope. Well 60 squats and 50 sit ups will do for today's workout.







snowrainwind

Love the snow even though crappy weather. Could stay here a few more weeks. Why do I always love all places I go to???!! over and out from Lindvallen

Kyss mig där bak, sa Hanna

 
Har fortfarande inte slutat repeata den. Hur bra?
tänker mig full styrka på bose högtalaren upp till sthlm imorgon för lite warmups..
NATTI.

vacation...:)

Uppe hela natten, myste hela morgonen.  Blev rånad på Intersport igen och fick vårrullar och väskor av Frank. Dansade till Agnes med Lillis i brandkärr tills väktaren kom och sa ifrån. Åt lite arabisk mat och lämnade två IKEA påsar med skor från en bortgången kund. Packade min resväska med lite för många och trånga underställ och tighta brallor. Bokförde hela november och halva december. Lyssnade sönder Agnes låt Hanna från Arlöv och lärde mig att spela den. Kollade på Tottenham när de fick stryk mot the arse.
TIO år sen sist. Är det så? Jag kommer inte ihåg. Men det kan vara så att det var i US and A jag åkte i min senaste backe. Nu ska min degiga kropp får jobba. Trainingcamp hellooo;)
 
LET IT SNOW. THANK YOU. BYE NOW.
 

LML

Love my work. Love my free time. That's what life is about right?


Letat kläder i en timma nu så dags för godis, fotbollsfabriken...

I mitt nästa liv ska jag va kille och bli fotbollsproffs.

tvåtusenfjotån

Happy day. Happy yesterday night. Kom hem lagom tills sommarfåglarna hade haft brunch om det varit sommar. Grym kväll hos chrso och carro132. ♥
Idag har jag sovit, vilat, badat, vilat, sovit, läst om Taiwan, letat kläder, målat, varit bakis, kollat mitt bästa lag i världen slå united på bortaplan Yeeeey!! och eldat i kaminen. 2 days of work sen ska jag till snööön. Åh längtar som ett barn.














RSS 2.0