trainingday














lovely Saturday. först salongsjobb sen häng med världens underbaraste unge lillis o areej o aisam. Sen trainingday på Maja Cornelia och Jossan. Hur kul som helst! !♥

miss them<3

I wish a little bit closer to Lake Tahoe
My big girl Alexandra..I am so happy we can talk now.
 
 

morning cardio




my girls

Mats har åkt till Thailand med sina tjejer och det var lite spökligt tomt idag på träningen. Nu blir det jag och dem i tre veckors tid. Ska bli tufft & roligt och min högsta önskan är att få rätta till den där tabellen (efter en grym träningsmatch i måndags med VINST mot 97/98.) Det är 14 matcher kvar och 7 spelade. 0 poäng.
#nukörvivärldensbästatjejer
Ibland vill jag vara mamma för allihop. Ibland vill jag vara deras bästa kompis. Ibland deras tränare för livet. Ibland deras livscoach.
Natti.
 
 

Nyköping beauty

Efter en sen kväll och lite för lite sömn tog jag mig upp efter 5 alarm på morgonpromenad och det var det bästa jag gjort på länge. Vilken morgon! vilken sol! Vilken luft!
Varsågod Gunilla och tack Andreas :)



Learning by Youtube...

 
Aldrig i mitt liv har jag varit överexalterad i uppsättningar tror jag. Men nu blir jag tvingad. Det är rätt sjukt kul att se och lära faktiskt. På lördag börjar träning IRL för kommande show 18/12 julgalan på Rosvalla.
Nervöööös...

NovemberThursdayyyy

På dygnets tre sista timmar har jag nu röjt undan saker i lägeheten. Diskat, lagt in alla räkningar gått igenom alla försäkringar och pappersjobb och beställningar. Skällt ut restaurangen för vidrig lukt i min lya, slängt i mig lite kall äppelpaj och nån clementin. Tänt lite ljus. Haft tv:n på ljudlös och mobilen avstängd. Druckit tre koppar kaffe och postat pengar till Loomis. Satt fram saker som ska till tippen, gjort en miljard mappar till min gmail och sorterat mail(varför har jag inte gjort det tidigare??). Gått igenom träningsprogram för mitt rehabknä i huvudet och lyckats göra mig nervös för matchen på lördag som jag missar. Förväntansfull och glad för besök av föräldrar imorgon och Sveriges match mot Portugal. Kollat på Zlatan på youtube och vädrat sängkläder. Kammat lite hår. Handlat mat inför helgen och kollat förtvivlat på min IKEA möbel som får vänta tills imorgon. Funderat ut passningsövningar för tjejerna. Tänkt på IKEA kök och samtidigt konstaterat att allt vore lättare med en miljon på banken eller två.
Saknat USA - liksom varje dag.

F.U.!

Alltså. Nu står han där igen. Min äckliga granne på gatan mittöver och stirrar in i min lägenhet. För typ 58:e gången. Idag fick han fingret. Nästa gång vet jag inte vad han får. Han äcklar mig. Vilken vidrig människa. Kul att gömma sig i sin egen lägenhet. Soooo creeeepppyyyy. /ARG M Imorgon är det en jätterolig dag. På tisdag också. Tyfonen är så fruktansvärt vidrig i Fillippinerna. Tottenham loosa idag och Newcastle hade världens bästa målvakt ,crullet. Hejdå nu.

Happy Friendship

När jag har stressat hem för att kunna stresslaga mat och stressäta innan jag hungrar ihjäl för att sedan känna magkatarren sakta smyga sig på en fredagkväll som denna blir själen,kroppen och hjärtat så otroligt glad när det ligger ett mail från min bästa Frank i inboxen. Han hade hört ryktesvägen via Simon och Patrik att mitt knä var skadat och han var väldigt orolig då  jag borde vara mer orolig för honom med tanke på vår 56-åriga åldersskillnad.
Imorgon blir det ett snabb-besök hos Frankieboy på vägen hem från Flen.
 
Nu vill jag helst städa, dansa, spela gitarr, sjunga, ebay:a, tvätta, bädda rent, ta ett bad, skriva taktik inför morgondagens match....
eller typ boka en resa och åka bort en helg. Någon gång. Någonstans.
 
 
All the best/ M

US and L(ove)

How to get there? What to do here??!
Även fast jag gillar när jag börjar få ordning på mitt lilla krypin i Stigtomta så drar andra halvan av kroppen i mig och skriker att du borde därifrån Mariette Karlsson...One Life, One Dream, One Chance..
Tänk att bara strosa runt på San Franciscos gator och lukta på blommorna. Fantastiskt.

RSS 2.0