happy new year!!!



Det här året kan bli det bästa året någonsin. Bring it on.

Puss tack och skål! /Marre

homesweethome







#släkt #family #mormor #underbaravän #kusinbarn♥ #kusiner #terraza #roddys #byn #bella #småland #ljungby #hem #gammalkärlekrostaraldrig #gammalvänskaprostarbaraibland

ovan får sammanfatta min underbara vecka hemma.HEMMA.

Nu jobb sen nyår sen jobb sen massa roligt sen sälen. love life

#Iwilltrytofixyou

 
Världens bästa låt avslutar musikhjälpen detta år.
Will miss it BADLY.
<3

2 days to gooo





Jobb 8h flygplats sen hem och Youtubea hår och förtränga spurs 5-0 förlust mot Liverpool. Vad händer?
/m

Dec. 14, 2013







Hair hair hair tutorial... learning by watching. 4 days to go. Getting nervous.
Imorgon är det match mot Flen hemma. Som julafton varje gång
#komigenonyx
natti

Musikhjälpen

Musikhjälpen får mig att sväva. Att leva lite extra glatt. Hela kroppen och själen blir glad. Jag saknar Jasons röst...(men jag hoppas får se honom live på onsdag) Men musiken gör mig mer än hel. Jag vill typ inte sova. Bara lyssna på alla härliga låtar. Helst ta ledigt från jobbet ..så man har tid att göra play lists, dunka på hög volym eller bara sjunga med ganska högt. Idag har jag hört hur många (såjävlabralåtar) och hela jag blir som ett barn på julafton.
När i livet ska man bara kunna sitta o chilla och lyssna på musik, skapa musik, sjunga och bara sväva omkring och flumma runt?
Jag minns skoldagseftermiddagarna som igår. Då var man fri tills träningen började på kvällen. Men då fanns inte spotify, eller youtube vad jag minns. Då fick man lyssna på cd skivor ...sjunga med eller dansa eller mima eller just det, härma tjejerna på MTV.. Och ibland spelade jag flöjt eller sjöng min sångläxa eller spelade tvåmål på Linas tomt.. Nu är det annorlunda. En annan tid en annorlunda vardag. Nu finns hela världen i den här platta saken och utan den går inte att leva. Hela världen finns där och jag hinner inte med. All möjlig kommunikation ska ske genom den och jag hinner inte med.
Jag vill kolla fotbollsresultat, läsa recensioner, se snygga mål i repris. Läsa om krigen i världen. Jag vill hitta ny musik och göra nya play lists. Jag vill kolla på film. Jag vill lära mig svårare låtar på min gitarr. Jag vill finna ro till att sitta och rita. Jag vill läsa mina ganska många böcker. Jag kanske vill se en film. Kanske läsa mer nyheter. Jag vill titta på frisyrer hela kvällen eller ta hand om alla mina blommor.
När ska man hinna allt som man älskar? Klona sig?

Underbara NI. Lillis & Areej.
Tottenham vann idag.
 
byeeeeee/M

got me to tears.

väcks 07ish med sång o paket från systeryster!
Äter frulle från Bröderna Olsson
Fotvård hos Ulla Lantz
Hämtar min gullunge Lillis och syster Areej
Åker bil och äter tårta och leker i en klädaffär
Jobbar och ser fina paker o blommor
Åker till träningen och där möts jag av 12 galna spralliga underbar tjejer som kramar om mig och säger grattis o jag får paket o blommor och jag blir tårögd
den sista och storslagna var matchen sedan. De spelade som på rullande band jag behövde inga whiteboard pennor ingen tavla jag behövde inga förmaningar bara ge beröm o upppmuntra till att våga mer. det var eufori inom mig att se dem(oss) göra 5 mål. ASsnygga sådana.
och när vi samlas efter matchen och de säger att de spelade för mig så blev jag tårögd och helt tagen när jag satt påväg hem i bilen.
LYCKANS dag har varit här och jag är glad o tacksam för det. För allt jag har i livet. För alla vänner och familj och ja....för att musikhjälpen började idag också.
nu är det slut för idag. Kärlek till allt. HAHA.
puss

thirtyone

stockholm och kär i livet i lördags.










RSS 2.0