dizzy

Kämpa kämpa kämpa kämpa kämpa.
Ögonen vill bara stängas, o huvudet vill slå igen.

Undrar när jag ska bli jag igen?
Ikväll ska jag träna, då kanske jag blir bra igen.:)

butterflies....

....wish they were in my stomach.

Efter en jättehärlig semesterresa på Korsika är jag mer död än levande , och vet inte riktigt varför så nu ska jag fortsätta o sova & jag tar en late morning imorgon också för det är jag värd.
Bilder kommer nån gång när jag packat upp resväskan som anlände idag & fixat o trixat.

Later.
/M

one

Nästan färdigpackad.

En ynkans dag kvar att jobba. snart ligger jag (la familia) där i solen o kollar upp mot den blå himmelen, hör vågornas sus och bara ÄR. Jag ska sandpeala hela min kropp, ligga på en madrass i vattnet o guppa runt o glömma tid o rum och måsten. Läsa böcker och ha det gott.

somnar med ett leende. natti

ZZZzzzzZZzzZZzzzzz....

Då var det dags igen. Släpat mig upp ur sängen, hatar morgnar, fullständigt hatar dem för jag är så trött att jag knappt kan sitta upp. Ändå har jag sovmorgon och kan gå upp fem timmar senare än när jag jobbade på Skavsta.
Idag är det en galen dag på jobbet, och jag har tagit in mer bokningar än vad maxgränsen, men JAG SKA fixa det. 4 kunder står på väntelista men de måste jag ringa & avboka.

Nåt som är sjukt bra är att det är näst sista dagen på jobbet innan min veckas semester och lyckokänslan kommer så sakteliga ta över min trötthet. Hurrah

/majmon

1/2 dag.

Vaknade med en arm som ej ville lyfta. AJAJAJ!!! Jobbade igenom mig en halv dag med mycket vilja och mkt värkisar. Gick till läkaren för att undersöka mitt övre tibiaben som gör ont sen skadan i aug.. Ipren & Alvedon i 10 dgr o en vanlig röntgen på det. Åkte med Jolanta till klipporna o skulle sola, då kom ösregnet. Drog hem till henne för en kaffe o massa prat. Åkte på fölsekalas hos Annelies barn o åt jättesöt god tårta. Åkte hem o städa-tvätta-diska med en arm som visst alltid behövs göras..? Tänkte ut en packlista i huvudet. Vilat några min. i omgångar. Kollat vädret på Korsika för kommande veckan. 24-28 grader o sol hela veckan, kan inte bli bättre. Ringde pappa o beställde HelmerNilsson saker., ringde Carro.
Nu har jag bytt om och laddar för ett benpass på gymmet när klockan slår 22. Inatt kan jag nog somna som vanligt igen.
Min kropp är inte gjord för att göra ingenting en hel helg.

Tis, ons, tor är det proppat med jobb. Så nu kör vi Mary.
B i t i h o p a r m e n, snart får du vila.

biten

Ledig dag igår o spenderades på bästa sätt!! Vattnet fiskespöt massa god mat o majmon o jag.
Jag fick en abborre men han smet, faan!
Nu har jag abstinens efter att få upp den där gösen den ska bli min.

RSS 2.0