op.

Dags för operation av knä nr 2. Wish Me luck:) /m

why am I crying?

Och vaknade lite till liv och insåg att bara en sak kan rädda mig.
CALIFORNICATION, veckans avsnitt såklart. Men NEJ, det visades visst inget avsnitt igår.

Bara för det ska jag äta asmycket glass, marängsviss. Och känna mig fet. Och inte skänka en tanke till morgondagens mördardag.


omg

OKEJ.

DÖD KVINNA.

HEJDÅ.

Euphoria



Bästa låten i Mello, alla kategorier!

Igår fyllde sis 32 år och alla vi syskon var samlade på samma plats, det händer inte ofta och det var jätteskoj! Grattis big-sis <3!

Tid för att ta reda på den här soliga söndagen -sluta äta godis o börja diska, städa, se Tottenham-Arsenal! Och sedan jobba, det är ju söndag liksom.

Btw lovade jag mig själv att vara glad och tacksam för varje dag jag får vara frisk. Och idag är det en såndär frisk toppendag.

3 days to go, sen ligger jag där på operationsbordet. :D

/Mary



It's time?

Somnade igår i tron på att åka till jobbet idag för att jobba. Bara det att hur f-n ska jag orka?! Känns som jag varit uppe i 3 dygn redan och bara vill sova. h a t e t h i s Ska masa mig till fotvården iallafall och sen får jag se. /m

Undertemp?

Fick världens bästa dundermedicin & TLC igår och vips så var febern borta och nere på 35,6??!? klockan 7. Tror jag måste ta en dubbelcheck. Nu känns det bara som jag har halsfluss och öroninflammation. Hostan river upp halsen skönt. Men jag är så lycklig att jag orkar vara uppe och inte deckad. Hurra för mig! Nu skiner solen också. Ska passa på att slänga in ett par maskiner febersvett-tvätt. Förresten, varför säger vi i sverige " ska slänga in en maskin tvätt? Tvätta ett par maskiner? Borde vara slänga in tvätten i maskinen - Tvätta ett par tvättar? haha, det lät kul. Hej så länge.

vab me

Var går gränsen för att vara ett barn? Jag är ett litet barn som vill ha lite VårdAvsjuktBarn tack. om 1h och 15 minuter kommer det specialmat. Längtan är gigantisk. Btw, nätterna borde strykas när man är sjuk. Usch vad jag stinker.och det enda som inte gör ont ljust nu är låren. Kämpa kämpa mary!!!!! Sorry för neg-inlägg .snart blir det bättre tider.

dö influensan, dö

Helvetes-natt då jag ville bara dö. Likaså morgon. Tur det finns underbara människor som ställer upp. Jorge jobbar för mig..ovärderligt! Jag har varit uppe från sängen en gång idag( inget att rekommendera). Snart kommer gång nr 2. Nu är jag dyngsur igen o fryser sönder. Vad har jag gjort för att få det här? Tack mormor för jag kan ringa o gråta hos dig. 30 mil är sjukt mkt för långt. Snälla Gud. Jag ber nu. Take the pain away.

inte läge

Tandvärk. En gigantisk visdomstand tränger upp genom ett minimalt tandkött på en för liten plats, Aj lite grann.
Kroppsvärk. AJ
Huvudvärk, normal
Halsvärk, AJ AJ AJ
Öronvärk, AJ
Feber, kanske
däckad. JA.
Mår illa, JÄTTE
Hostar blod: JA, AJ

Medicin vägrar jag ta. Chai med honung tack.
Det underbara är att jag har en fullbokad fredag med viktigt morgonmöte. Dessutom lyxar jag till det med en fullbokad lördag. Hurrah.

Inte läge att vara sjuk, inte läge att orka sitta här nå mer

Natti


work sunday

-Bokföring - KLAR
-Räkningar - inlagda för betalning.
-Ungefär en miljon salongshanddukar tvättade.
-Ny öppettider skylt skriven (jo jag vet att den redan finns överallt...men det är en sjukt bra skylt, är så trött på människor som tycker jag borde jobba 24/7 och även äta och sova över på salongen. )

-Klippt familjen Johansson (ätit supermycket mat)

De två förstnämnda punkterna kan mycket väl kvala in på topp 5 bästa känslorna ever. Kroppen och hjärnan blir liksom 1000kg lättare.

Nu skriker magen efter mat igen, jag känner mig som en bebis. Mat varannan timma typ. Tackar veckans träning för det som gått hur bra som helst.

Dags för "vägen till NHL Winter classics".

Natti

/Maymun

I'm out it


RSS 2.0