Marc Jacobs!

I am in love. (I maddes väska) Men jag ska.också.ha.en. Endast $398.

/m


newsPaperday

12HOUR-NONSTOPWORK-DAY!
Fotlederna värker. Knäna värker big time efter ett tufft pass igår hos Micke. Ryggen värker. Magen fick precis sitt första mål mat för dagen. Micke sa igår att vi ger det max en vecka till hos honom. Sen bestämmer han om det blir ortoped eller inte. Idag gör det helvetes ont, men vi gjorde om halva programmet till tuffare så inte så konstigt. Jag tror jag vill bli sjukgymnast nu kom jag på förresten. dax att mata min stackars body med en del diklofenak, mumsi!!  

Nu ska jag koka lite av vårt vita Nyköpingsvatten så det kan bli lite gott the-vatten. Krascha i soffan framför Idol och invänta min bättre hälft. Hur kan man längta efter någon efter bara några timmar? Sjukt.

Ps, idag fick jag, Coach, Natta och Rumpan nästan en helsida i SN (igårkväll var vi på photoshoot o intervju)

puss M.

sådär sprudlande...

...SPRUDLANDES GLAD ÄR JAG.
Började dagen att vakna med min bästa!
Fixade uppsättningsfrillan på Mad i deras finfina lägenhet
Fick dagens ros i SN av ett par underbara kunder
Träffade massor av gamla vänner i Hässelbyhallen! Liza Bäckström<3 (obs, inga kommentarer om matchen)
Agerade taxi till Ekerö och fick uppleva Drottningholm och bilfärjan för första gången. Så sjukt vackert!
Kom hem och tokstädade, tokdiskade, toktvättade, tok-ställde alla blommor på köksbordet för lite näring och umgänge, toksorterade kläder, tokringde syrran och allt i ultraspeed som bara jag kan göra, smått halvnaken, helsvettig...
Lyckas slå på tv:n och vips bevittnar jag ett avsnitt av Glee som jag inte sett på ages och jag blir sådär ännu mer glad i hela kroppen så det känns i alla nervtrådar tror jag bestämt.

Nu ska jag uppdatera HTC sync så jag kan slänga upp lite pics.
Glee downloading börjar nu.
älskar sånna här lyckliga dagar
/HAPPPY M!




unedited








Min HTC HD desire gillar att ta naturbilder. Det gör jag också. Visst är vårt landskap typ hur vackert som helst.

LIKES AND LOVES
-
min M.
-mitt jobb
-mina kunder
-mina co-workers
-alla fina runtomkring mig
-livet
-min gitarr
-sjukgymnastiken (jo, den är fan rolig ibland)
-fria kvällar
-frihet
HATES
-mina knän och mina fötter
-sjukgymnastiken (dödens tråkig ibland, man känner sig liksom utanför samhället på nåt vis)
-att inte kunna lira, att inte kunna springa mitt snabbaste, jaga vita bollen och skjuta bolljävlen i mål.
-att vi har seriepremiär borta mot Hässelby imorgon (har bara typ längtat efter den matchen i 6 månader.)
-att dygnet bara har 24 timmar

Imorgon är det uppstigning 07.00 för en grym dag.
Fixa bröllopsfrisyr på Madde i mitt älskade Stockholm, lite lunch och sedan till Hässelbyhallen för premiären. Vilken kanonlördag!

Love
/Mary

shape up mary!

Jag är frisör(skomakarns dotter ni vet)och ser ut som katastrofen själv. Nu kan jag knappt se mig i spegeln själv, men svårt att undvika när jag arbetar framför en stor jävla spegel hela dagen. I veckan ska det ske under. Ska jag bli mörk eller behålla mitt ljusa? Ska jag lägga i lite mörka slingor. och ska jag klippa av massor??! .that's the question! Och sånt här skönhetsdravel skriver jag aldrig om, så nu får det vara slut på det.


















                                                                         i n s p i r a t i o n
    

Magen blev underbart mätt av turkisk j****** god mat och nu väntar träningspass nr 2 för dagen. REHAAAB @ sunlight med min man. Men överkroppen ska nog få svettas lite grann. Micke var inte helt nöjd med mina biverkningar efter fredagens rehabpass så på onsdag blir det ny undersökning.

/m 


ten years since nine eleven

11 september 2001, (året då jag tog studenten) jobbade jag på Ica Kvantum, Ljungby. Klockan var runt 15.00 och jag passerar fiskdisken då "frys-Anders" stöter på mig och berättar på ett ganska likgiltlig sätt att ett plan har krashat in i World Trade Center. Jag tror alla minns vad de gjorde just den stunden då nyheten berörde var och en.
 
Idag skulle jag ju röja och storstäda, vara huslig och baka. Men jag sitter fastklistrad vid svt:s "11 september- dagen som förändrade världen." Det borde ni också göra.

Inatt ska det åska.
Va mysigt vi ska ha det<3.


Stefan Liv<3




Utanför Kinnarps Arena i torsdags kväll.

En svår tid, en tragisk tid som vi alla någon gång tvingas genomgå. Livet är så fruktansvärt orättvist.
Ett helt plan. Ett helt lag. En flygolycka som inte ska kunna få hända. Jag brukade spela på det här laget, Lokomotiv Yaroslavl. http://www.eliteprospects.com/team.php?team=191 jag fasade för att gå in på den här sidan och jag möttes av nästan lika många kors som spelare i laget. Då förstod jag lite av hur fruktansvärt det här är. Två spelare lever och en är svårt skadad.
Mina tankar och böner går till er och era familjer varje dag. Du var en grym målis i mitt smålandslag med en störtskön personlighet. Jag har din autograf på samma lapp som Davidssons från när ni satt och fika på A6 en helg för kanske 7 år sen. Vila i frid Stefan Liv.

Rehab.

Då stämplade jag in igen:/ På Nyköping strands sjukgymnastik och den här gången hos Micke Hansen. Han är otroligt proffsig och kunnig. Mitt op. högerknä var han inte särskilt intresserad av idag utan det var mitt "friska"vänstra ben. Domen blev en inre ledbandsskada for sure. Han satte frågetecken på både korsband och meniskskada eftersom knähelvetet är ganska svullet efter 8 dagar.. men det är inte helt kört:) I bästa fall är jag tillbaka om sex veckor:D

Jag tänkte pigga upp mig själv med att fixa mitt hår ikväll men när så inte blev fallet så fanns det bara en sak som kunde bota min besvikelse -  BLOMSTERLANDET. Det blev finfina blommor till balkongen så nu äre höstmys där!
Imorgon däremot skall barret fixas och glädje spridas inombords innan bilen går mot Ljungby och begravning av farmor på torsdag. Då behövs världens starkaste Mariette Karlsson och ett gäng servetter. Jag laddar redan nu.


/Marre

you're the world's greatest!

Innebandy.nu -  Vi kom till kvartfinal och åkte ut mot elitserielaget Kais/Mora med endast 5-3. Sedan krossade de resten av motståndet tills de vann Kallsta Open. Bra Telge:D Även kommit på att det finns en hel rad med sjukt sköna människor i vårt lag såklart:) Imorgon väntar sjukgymnasten Micke Hansen som ska bedöma mina knän. May God be with me.

Igår kväll fick jag kvalitetstid med mitt hjärta. Hur lycklig? Jätte Jätte Jättelycklig. Tiden bara stannar.

Vi var även ute och åt med syster yster som börjar sitt "nya" jobb i Stockholm, Sweden idag. Hipp hipp hurra. Hon tog på sig sina snygg-kläder och däritll ett par joggingskor. Hon bara "har kontorsfolk gympaskor här i Sverige också?" -Eh...(wtf tänkte jag;) Du kan ju ha dem TILL jobbet och sen byta om där! Hon är främling i sitt eget land. Stackarn.

Börjar den här veckan med sovmorgon, smoothie, kaffe på Annelies vis. Och kanske världens bästa låt just nu. Rysningar! Godmorgon people.


/Love M

Kallsta Open

Vi är i Karlstad i Tingvallahallarna. Finfina planer och riktigt bra lag. Vi loosa med uddamålet igår och vann morgonmatchen. Jag gjorde även mitt första mål:) nu har vi saken i egna händer kl 15. Slutspel?! Tschuss!!

farväl fina Farmor Elsa.

23/8 2011 somnade du in kära Farmor Elsa i lunginflammation. Du har levt klart ditt rika och fina liv. Du var nöjd. Nu får du äntligen träffa farfar efter så många år. <3

Tack för alla fina år. Alla jular vi firat ihop sen jag föddes. Du lärde mig att äta gröt. Din gröt var godast. Du lärde mig att så i landet vi hade egna land på din trädgård. När du rensade ogräs hade du en tidningsbunt under knäna som du sedan hade sytt e fodral till. Du lärde mig att sticka och virka och du lärde mig att det var viktigt att be innan maten. Du vann alltid i fia med knuff. Och oftast i yatzy. Öland var ditt. Stugan var du och alla fina morgonrockar.Tack för alla somrar på Öland. Vi tog alltid bussen ut till Lagan och bodde hos dig en vecka om somrarna. Bussen kostade 9 kr. Sen höjde dem det till elva. Jag var alltid nervös när jag åkte bussen för jag trodde jag skulle hoppa av försent. Du gjorde oss självständiga farmor. Jag och min kusin Frida hade alltid frimärkssamlingsbyte hos dig. Då använde vi en hel våning hos dig farmor och det fanns frimärken överallt. Vi klädde ut oss hos dig i din källare alla vi kusiner. Du bakade de godaste kolorna och gjorde den godaste tigerkakan, kringlorna, hålkakorna och även ris a la maltan på julen. Du höll stenhårt på elvakaffet farmor. Du sminkade aldrig dig farmor, du var så fin ändå.

Jag ska alltid spara dina raggsockar farmor.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


RSS 2.0