<3 Spurs

Glömde nämna dagens absolut bästa! Ryser så vackra mål. Nu måste en ny fotbollsresa planeras!
Dessutom tog mitt Telge 3p igår mot (dåtills") obesegrade T/T. Underbart det också!




lång day

världens längsta söndag har snart passerat. Jag brukar älska söndagar och söndagar bruka älska mig. Men inte just idag. Höjdpunkten var träningen på sunlight som botade huvudvärken.
Jag känner nåt slags vemod. Ångest? Nja. Farmors bror har gått bort fick jag reda på nyss åxå. Not so exciting.

Nu kan bara en person göra mig glad. Hoppas på honom ikväll då.

TeaTime.

/M

sååå mycket bättre

...och jag hade absolut inga förväntningar inför årets upplaga av "Så mycket bättre" Men efter att ha sett reprisen idag med rödsprängda ögon, en huvudvärk av inte denna värld(nej jag var inte ute igår och jag har sovit cirka tolv timmar) så är jag fast, i år igen. Så mycket känslor, så sjukt mycket bra musik. Och vilken skön blandning av svenska artister. Idag var det Ledins tur. Hans liv skulle de kunna handla om i tre program till. Önskar ibland att jag levde på 70-talet. Förutom Ledin har jag en ny favvo, Mikael Wiehe. Han ler åt allt, haha. Störtskön.
Ibland när jag hör andras liv återberättas, känns ens eget som en tom bok. Nada. Nothing.
Så Mycket Bättre 2011¨

Nu orkar jag inte titta längre. It hurts.
16.00 smälller det. Tottenham-Qpark. Då ska jag vara frisk och ha installerat viasat play.

hejdågodnatt.


fri-day!

Jobb halva dagen i Stigtomtisch, fick fredagspresenter av fina människor!
Hämta Annelie i Linköping
Landa hemma en stund
Och nu drar jag till Stockholm för mys med Carro! Allt för längesen...så kul!!



Hejdå

/M

morgonstund har guld i mun.

Det sa min kloka Farmor. Hon gick alltid upp flera timmar innan alla andra och njöt av den underbara morgonen, gjorde gröten & kokade kaffet klart för att väcka resterande. För många år sen(i vintras åxå förresten med Soffipropp) tog jag promenader på morgonen. En-timmas prommisar. I alla väder, i olika kläder. I used to love it...men då var jag lite av ett vikt-kontroll-freak det är jag inte längre. Nu för tiden är jag inte lika pepp på early mornings för jag & M är alltid uppe halva natten.

Men idag när jag skjutsade Lina till skolan (hade två barn sovandes här inatt:)) insåg jag hur jävla vackert det är på morgonen. Ska det ske en förändring kanske? Dessutom får jag all tid i världen att typ kamma håret, sätta på mig någon form av smink, läsa tidningen och dricka mitt kaffe hemma. Vore lätt värt när jag tänker efter.

Morgonstund har jävligt mycket guld faktiskt.

Svärdsklova.

Love /M


woooorkisch...

Efter femton timmars jobb idag så tänker jag dödssomna i sängen (jo, jag ska borsta tänderna också), kroppen värker likt en 98-årings. Jag skulle kunna säga att jag går på knäna men det skulle jag inte heller klara av. Horisontalläge i sängen är det enda rätta. Tyvärr väntar sjukisgymnis 08.00, men imorgon tror jag att jag slänger in handduken för jobbet kräver lika mycket imorgon av mig. COLORING.

Men trots allt det här så har jag ALDRIG tråkigt på jobbet, inte en endaste liten fjuttig minut. Däremot kan jag kan bli irriterad när jag inte fått mitt morgonkaffe. När sladden till fönen trasslar in sig i stolen, när handdukarna börjar sina, när kaffet tar slut, när jag spiller färg på min vita tapet, eller på min nyinköpta tröja, eller som idag när mitt tålamod nästan brast när jag sprayar ROSA BARNFÄRG över mina vita 7000-kronors stolar som inte går bort typ, och skulle klippa ett barn till efter detta.
Vid sånna här tillfällen är det självaste Monica som räddar mig. Hon kommer med morgonmackan, sätter på perkulatorkaffet, köper mjölken. Städar och donar,tänder ljus och vattnar alla blommor. ¨Kramar mig när jag behöer, ler och säger godmorgon, kommer med goda råd vid behov och köper socker till mig när jag som mest behöver. Tvättar mina handdukar. En sån där Monica borde alla ensamföretagare liksom ha, hon är guld för mig. 

Nu dör jag typ.
På återläsande, I hope.

Har iallafall fått en läkartid till självaste Widercrantz 1 november. Måtte tiden gå fort. Annars är sågen nära, som sagt. D.S.
Idag fick jag blommor av mor & far, suprise suprise. Asfina!:D

Hejdå.


?


I have to make some calls...

Mallika - min frisörskole kompis i Stockholm som numera bor i Falun. Världens vackraste dessutom.
Josse- min kära barndomsvän i Ljungby
Lotta - min Lotta i Norrlandet
Ingrid- min underbaraste kära tant jag bodde hos i Stockholm
Herr och Fru Berg- mina kunder i Stigis som jag inte hört av på ett tag
ModellEllen- min hockeyfrukompis som jag saknar mest hela tiden som nu flyttat från Malmö till Stockholm
Mormor- min älskade mormor i Ljungby
Cinna- min moster i Ljungby
Jocke Bring- min kära kompis från gymnasiet som bor i Göteborg/Norge
Lina- min homie i Malmö
Cissi? Min Cissi? Någonstans i världen är hon kwinnan!
Plus massa mer samtal, men samvetet kändes bättre när min lista skrevs i detta nu.

Dagen bestod av sjukt glada och härliga kunder, nybakta bullar från Monika, planering av ny kassadisk, lite sol, mycket kaffe, ingen lunch och nu pajjar knät ihop för dagen. 

SÅ NU SKA JAG SOVA INNAN KL 22!! Har inte hänt sen Sundsvall brann.  

Later lovers.
m


Tranbär



Nytt mål. Lära mig denna låten som jag fullkomligt älskar. I can do it.

Imorgon bitti väntar Sjukgymnastik, inte så överlycklig över det efter min befarade diagnos. Ska fråga Micke om han har en motorsåg till övers.
Sverige, sweden, Svedala slog iallfall Holland med 3-2 i en grymt bra match med sjukt snygga mål, därmed klara till EM. Det är lycka.

Natti.


life is cruel.

unfair.
un-fucking-fair.
I'd give my life for them.
I'd take theirs.
Who can help?
Who's rules?!?!
There are no rules in this world,
Cause no one follows.
I want to throw up, in their faces.





kill me softly...

...please. Annars går jag in själv med en motorsåg i knät och tar sönder skiten själv, för något äter upp det inifrån ändå. Tänk som en motorsåg som sakta rispar sig igenom benmärg, ledband och krafs som finns där inne. Cirka 23 gånger i minuten. Hela dagen.

Bortsett från det har dagen varit alldeles alldeles underbar!

Dagens bästa verk. Klipp och färg av Mickis!
Satte lite mer attityd till den lite mer snälla frisyr hon hade förut genom att raka sidorna till 9,5mm.
Blonderade hennes 1,5 cm 7:a till utväxt med 6% upp till en 10.3:a, la i 9,23A med 2% i blött hår i 10 min. Därefter tvättade jag bort lite för kalla/gråa toner i längderna med väte (2%), schampo och ytterst lite blekning i cirka 6 min.

Stylat med Maria Nilas Root boost applicerat i fuktigt hår, fönat allt bakåt. Lagt i lite shine drops, volym puder och till sist lite Strong hair spray. Allt i Maria Nila. Slut på reklamen och klart slut på mig för idag:)

Nu ska jag somna till lite Hollywoodywives in da couch!

Pussdå.

something I have to do for me

Autumn Drfit Pictures, Images and Photos

Nu är den där känslan här igen. Den kommer alltid på hösten..liksom tränger sig på mig hela tiden, varsomhelst närsomhelst. Jag vet inte vad den vill säga men den vill något. Det är något som fattas, eller något jag söker. Kreaktiviteten måste ut, jag måste ha nya utmaningar för att inte köra fast... tror jag. Men det är ju bara jag som kan ändra på det. Make plans, and make them happen? Nya mål måste sättas upp, thats for sure. 

Innebandyn är på is, och jag väntar på astroskopi. Meniskskada tydligen (FML). Telge vann idag iaf, första segern av 3 spelade matcher och det med 10-3!:) Den enda träningen blir nu sjukgym 2-3 ggr i veckan, endast ben. Därutöver får jag cykla och köra överkropp på gym. not so adrenalin...

You know in the end, it's only me, myself and I.

TACK Bror & Chrille för en finfin helg i Oslo! Guld värt.

/m

Oslo

Och snart ska Jag väcka grabbarna för taco-night! Hilda&mats kommer åxå.

pain

Och nu vill Jag bara skjuta mig själv för knähelvetet ska fucka upp mitt liv. Nu väntar magnetröntgen. Hej väntetid. Hinner nog sticka mig ett sängöverkast så länge. Hej då.

the truth is



There is
no better smile
no better eyes
no better hands to touch
no better awake nights to talk about everything and nothing(no better mouth to talk;)
no better laugh
no better silence
no better wise words
no better US.



lyckotår

Att vara skadeglad kan vara en riktigt skön känsla ibland..en hemsk känsla på sätt och vis. Men när det inträffar under och drömmar slår in bara sådär pang, bom...och alla spridda pusselbitar som var trasiga plötsligt limmades ihop... Hur kunde det hända? och nu som en skänk från ovan börjar ett nytt pussel. Ett gigantiskt, med den finaste kvalitén och ett pussel, där det är din tur att bestämma hur det ska se ut. Good things happen to Good People. Jag tror visserligen på Gud. Men Jag tror även på min egen bibel " the secret". Attrakionslagen. Att det vi tänker, det får vi tillbaka. Hur underbart? Hur sant? Att vara överlycklig för någon annans skull, slår nog allt. Natti.

RSS 2.0