what if?

Ibland önskar jag att livet vore en saga. En sån där saga jag skrev i skolan som liten. Hittade på slutet precis som jag ville. Så alla levde lyckliga ever after. Snipp snapp slut.

Men sagor finns inte. Kan aldrig bli verklighet. Jag vet.






friends...

...for life.

Bästa som finns.

<3


addicted

Jag är fast.
Jag kör alldeles för långsamt, jag är verkligen en trafikfara. Mina grannar tycker nog jag är mer psycho än vanligt då jag numera kan sitta kvar i bilen på parkeringen i över en halvtimma. 
Säga vad ni vill om Zlatan (sorry Madde&R) but I f-ing love him. Han är stor. Gigantisk. Och han fick inget gratis direkt... så läs den before you speaK.;)
 

Eyes hurts. -kan jag få mina fula brillor nån gång?
Knee hurts. -kan jag få operationstid nån gång?!?
Head hurts. -kan jag få byta ut mitt huvud nån gång?^^

Nu ska jag va med mig själv, stänga av telefonen och låtsas att jag är elallergisk.
Hejdå.


första advent, tydligen

Känns inte någonstans att det är första advent. Grått. Rått. Så in i h-vetes kallt. Storm. Ingen snö. Inte ens december...
Helgen har vart fullbokad med innebandy, jobb, sthlmsbesök, bilkörning, besök hos SIS, korpeninnebandy och Mandys lag vann hela skiten, matchvärd på hockeyn - vinst, handling...och nu sitter jag här med massor av ljus tända, en stake är uppe och en boll. Min megastjärna orkar jag inte leta fram. Har ångest för att betala mina räkningar. Jätteångest. Det är ju snart jul och jag vill ha kvar mina pengar.
Det känns ensamt just nu.
Tråk.
Jag vill ha din värme.

Nä, nu ska jag nog äta mitt första mål mat för dagen, helt glömt bort.

/M




but we're still a team. always


go go go...

SOUTH AFRICA!
Kan nån inte någon bara bjuda med mig till Sydafrika?
 
Jag är en relativt snäll och trevlig tjej  tycker jag i mina "unga" år. Gillar promenader, djur och natur kanske jaga ett och annat lejon. Skratta och ha roligt. Träna och sen Äta mat. Laga mat också faktiskt. Eller, jag tror jag gillar typ allt. Fast inte basket så mycket.
Se så, bjud med mig nu TACK på förhand.

Mvh
Mary:)





:D

Lyckan som infinner sig på riktigt, efter en tid med låtsasglädje. Är oslagbar.

Dagmar och jag...

...vi har nåt speciellt . Fast Jag tror fru W. Har nåt speciellt med alla människor. Jag fullkomligt älskar när Dagmar är här. Hon berättar om hennes gård Hagby Berga i Björkvik, fö. Världens vackraste gård. Om Sina barn o barnbarn världen över. Hon skrattar och skojar och blandar allvar med visdom. Snackar på skype och gör säng- gympa varje morgon. Så fin. Så härlig. Nu har Jag energi för resten av året känns det som. Önskar jag kunde ge henne 90 år till av sitt liv så hon kunde få sprida lite mer glädje och lärdom.
Sen har hon världens finaste hår, såklart.

Dagge och jag.<3

Imorgon kommer mina föräldrar och i helgen blir det familjemys lite här och lite i Stockholm hos systra mi!
Så kul det ska bli.

CLEANING TIME. Idag är jag HAPPY.

sis


...

tomt. hemskt tomt. tyst också. scary. Blää.

nattens...

I väntan på breaking dawn part 1, världspremiären. Redan trött, redan obekväm i dessa jävligt bekväma stolar efter twilight nr. 3. Fryser och har kallt skin likt Edward. Annars är det bra. Väntar lite med spänning på den kommande förlossningen typ.. Just nu känner Jag som Bella, vill gifta mig med en vampyr...leva deras liv. it's possible. Candytime.

get up, get happy

life may not be the party we hoped for. But while we´re here, we should dance mandy.

111111

En Jävla skitdag. Nu ska Jag äta god frukost, sedan får mitt hår färgat och unna mig lite smått och gott.

Grazette of Sweden





En del pix från visningen.
Time for work.

Creative Art Director på Grazette: Joe-Yves Asmar
Fotograf: Rasmus Wallin

/M

tråktråkmåndag

gjort av med tusentals pengar idag, IGEN. Allt som kommer in kommer ut lika fort. Nollorna på kontot är bara monopolpengar tills de försvinner igen...jag betalar 4000 i straffavgift, varje varv! Hamnar på centrum och norrmalmstorg varje gång, varje dag. Hade vart skönt att hamna åtminstone på folkungagatan eller götgatan for once...och kanske tom börja bygga mig ett bo?

Nåväl. Vad är väl en bal på slottet?

Mot brandkärr! Och så hugger jag av benet på vägen, ungefär så mycket bråkar det med mig idag.

/Happy M

don't say goodbye



Tar den här låten från min bästa vän. Vi följs alltid åt jag och AE. Chiiilllllssss....

Torsdagen var magisk. Lite som att leva modell-livet kan jag tänka mig. Mycket väntan, mycket styling, nervositet, spänning. Blev som sagt klippt (och kammad en gång i halvtimman) av JoeYves-Asmar, som kom tvåa i världens bästa frisör-tävling bl.a. Love my hair now. Han tog bort ett par kilo. Bilder kommer snart från fotografen Rasmus Wallin.:)
Det var en upplevelse att gå på catwalken med en halvtaskig egengjord make med ett par tråk-svarta kläder men ändå få rätt mycket applåder o blixtar, men det var nog once in a lifetime och det räckte med det. Tur jag hade min alldeles egna coach med mig!

Igår hade jag big-cleaning-operation hemma, det är ganska trivsamt & vackert här nu må jag säga med en mixlukt av ajaxblommor,klorin, tvättmedel och vaniljdoftljus... Vilodag. Kaffedag.Stigtomtalunch med Anneli. Och premiär med mina girls. Det var hur kul som helst att coacha var cirka tio år sen sist. Vi förlorade med 4-2 men ändå med flaggan i topp. Finns mycket att jobba med och jag vill lära de allt jag kan och allt jag inte kan. Fick in 7 rätt på v75 som lite härlig grädde på ett mos, men grädden smälte för det var ju givetvis ingen miljon. FAN!:( kunde ju typ förändrat mitt liv där.
Kvällen avslutades på bästa tänkbara sätt med många skratt under en kvällsprommis & häng med M.

time for paperwork, lite gym & se när Amanda jagar den där vita håliga bollen.

b y e f o r n o w.

MM

wow.

 det känns rätt coolt att Joey Yves-Asmar ska klippa och färga mitt hår i morgon och att jag även ska gå på någon slags catwalk utan att trilla... Här är en del  av hans verk. Tomorrow night it is in Linköping. Excited hairmodel I am!


beautysleep nu då.
Imorgon är jag någon annan, typ:)

/M

LÄGG AV!

Tittar på Uppdrag granskning och jag vill bara slå sönder TV:n. Jag kokar. Jag vill göra slut på folk. Åklagaren, rättskrim och alla andra inblandade i den här jävla historien! Hur kan man bedöma en film på två skrattande, lekfulla barn - SOM PORRFILM?!?!??!?!?! INSPELAD AV MAMMAN PÅ EN SEMESTERRESA? OCH ANKLAGA PAPPAN FÖR ATT VARA PEDOFIL? Rättsväsendet i det här landet är skadat. Skadat för livet. Finns ingen som helst mänsklighet kvar. Och UTAN BEVIS kan man tydligen döma hur mycket som helst! 

Nu är Mariette Karlsson kokandes arg.
Nu gråter jag också. För familjen vann. Puh. 

Melissa



Har äntligen tagit mig tid till att lyssna på hennes nya skiva. 
Även fast jag inte är i hennes "mood"nu, så är hon för jävla bra alltså. För bra.

Nu ska jag ta mitt feta jag till gymmet och försöka shapea benen tills catwalken på torsdag..
Good luck myself. Snyggt med gigant-fotbollslår måste jag säga.

/M

tittelititthål

Widecrantz besöket är gjort och nu väntar atroskopi, vaken med spinal:) Ska bli spännande. Min skada är väldigt oklar även förr Dr W. Så det här blev bästa lösningen tyckte han och jag. Dessvärre är det f***ing upp till 3 mån väntetid, men what to do?

Time for work.
Ikväll ska jag vinna min trippel, träna mina tjejer i innebandy och kötta lite gym.

Hejhej
/coach m

RSS 2.0