Booom

Pang sa det igår kväll och jag drar slutsatsen själv om att jag fått den här trevliga sjukdomen....
..
Migrän är en kronisk huvudvärkssjukdom som kännetecknas av mycket smärtsam pulserande huvudvärk som förvärras av ansträngning. Vanligt är att värken upplevs sitta i ena halvan av huvudet och ibland vandrandes från ena sidan till den andra. Värken kommer i anfall som kan vara i allt från en halvtimme upp till fyra dygn. Frekvensen av dessa anfall kan vara från enstaka gånger per år till flera gånger i veckan. Många med migrän upplever en förhöjd känslighet mot ljus och ljud. Det är inte ovanligt att man under ett anfall vill ligga ostörd i ett mörkt rum. Ordet migrän har sitt ursprung från grekiskans hemikrania, vilket betyder "halv huvudskål".

Jag kan tillägga att det känns som att cirka hundra hammare bankar skiten ur skallen från alla håll. Plockar bort ögonen, talförmågan och all kontakt med omvärlden. Illamåendet varvas med frossa och svettningar.. Kroppens styrka tas bort totalt och det enda som inte förrvärrar det hela är att ligga blixstilla med totalt mörker, utan ljud och med kuddar över huvudet.

Idag klarar jag korta stunder med datorns ljud och ljus. Sedan vila. Inte okej beteende alls tycker jag.
'
Imorn är det uppställning 04.30 på Skavsta och då ska jag vara frisk.

Nu orkar jag inte mer.
Bratackpusshej


bibelord



/m

<3



Tack för jag fick lära känna dig. Nu är du i himmelen. Utan smärta.

RIP S-Å

/mariette

Run Mary!

Vill bara fly. Å inte veta när jag kommer tillbaka. Nu får jag den där känslan...och NEJ jag är inte full. Första bästa plan med en lätt packad ryggsäck. Själv... Vill fiska fiskar med spjut och leva för dagen. Hela livet. Men en gitarr och bruna ben.



Let Me Go.


memo's in boxes

Sju timmars rensande och städande. Idag har jag varit/är känslomässigt uppriven av allt jag hittat. Puuuuhhh......

Nu spelar jag galet hög musik och sjunger dessto högre och jag måste ta mig till Ockle för att rensa tankarna i en timma på cyklen. Spin for life idag och jag skänker 125kr till cancerfonden.

Yeah I've been watching our past
The one that we had
The time that we shared together here
I've been trying for you
Been standing alone
That's all I can do


Ikväll skålar vi för Freddan. Klar för NH igen<3

/m


Å du älskade morgon.

05.56 väckt av Amandas godmorgon sms. Underbart
06.30 Spinningpass med Tobbe. Idag blev det pyramiden! Fy Fan va jobbigt.
07.20 handlar frulle
07.38-08.30 mysfrukost i soffan med godmorgon TV, SN och computer
08.30-09.00 försöker göra mig fredagsfin
09.00 off to work!

Fullkomligt älskar fredagar! Aldrig kännt det förut. Idag kommer dessutom världens bästa Dagmar Weijber, hon fyller 90 bast på måndag och hon är nog den skönaste människan jag träffat! Idag har hon 3 h på sig att berätta alla sjuka historier hon vart me om. Sist var det bl.a om när en diplomat i Grekland stalkade/raggade på henne i en swimmingpool. HA HA.  


 photos, INSPIRATION!!!!

LOVE

/m


Ibland

Ibland vill jag ha ett helt vanligt Svensson (Karlsson) liv som mina föräldrar har. (och alltid haft)
Jobba dagtid mån-fre
Rutinrundor på rutindagar med världens bästa hund Bella
Träna på gymmet 2ggr/veckan (mami o papi)
Sjunga i kör på torsdagar (mami)
Kolla på all idrott som finns på tv. Och se på Troja och LIF, i Sunnerbohov och på Lagavallen. (PAPI)
Få serverad mat av mami (PAPI) Och få fikat serverat i källarn när det är tipsextra, o andra övriga viktiga matcher. Samt dricka en whiskey.
Storhandla på fredag eftermiddag som resten i Ljungby. Trängas på parkeringen. Stanna och prata med halva ICA-affären och sakna tiden då jag jobbade där- hälsa på Katte i mejeriet, som jag en sommar var ansvarig för. Fredagsmysmiddag. Och så vidare.
Åka på semester på sommaren, till stugan på Öland och en tur på vintern..
Ibland vill jag ha det så. Exakt så. Jag tror människan mår bra av rutiner.

Jag har typ inga rutiner nu. 06.00 ringer klockan för fredagsmorgonspinning, så jag borde verkligen sova nu.

Nighty Lovers!!

/
m

f i x y o u

When you try your best when you don't succed
When you get what you want but not what you need
And the tears come streaming down your face

art8

När jag blir ekonomiskt oberonde ska flera Gynning tavlor pryda mina väggar. Fullkomligt älskar allihop, de väcker starka känslor inom mig.

It's wednesday. Och jag är fortfarande speedad efter en galet bra jobbdag.. Ska chilla ner mig själv me lite kvällsthe och min nya honung smultron-vanilj.

Jag längtar hem. Jättemycket.....fan.

/m


Laughter


Hade kanske världens bästa helg på jävligt länge. Verkligen. Verkligen. Verkligen. Ha ha. Vi säger så.

I do what I love.

Nu säger jag godnatt o myser mig ner, ensam i min stora säng o ser på sexy Hank Moody. Sista avsnittet. På fredag kommer Carro hem från Thailand, hoppas hon har massor av godis att berätta. I övrigt ser jag fram emot en ny spinningvecka och en hitintills oplanerad helg.

Löv You Mandy.

/m

Morning Glory!

Kickstartar igång denna morgonen precis som igår! Spinningpass! I love it. Sedan består dagens schema av Bomässan på Rosvalla
Onyx i sporthallen
3-rätters middag hos Coach med lekar

Perfect Saturday! Gotta run till Ockle.

jättedålig bild, men ska jag klippa kort?? that's the question...

Pusss

nyklippt I am

Längtar efter en "fri" helg utan jobb, utan måsten. En lördagskväll med coach å Camilla är inplanerad för mig o mandy o sen ska jag trääna o gå på bo - mässan. Kuul!! Nu skulle jag suttit å ätit hotellfrukost med Amanda men någon var visst för trött;) nu ska jag iväg o kolla på en spännande grej innan jobbet, sen äre galet mycket idag så work my ass off blir det. Slänger upp lite grejer som ska pryda min salong som jag fick signade till mig i måndags. Thanx Todd!!:) ( å söta fröken gadd) Lovely Day lovers. Puss / m

finally

Har vart sjukt trött, bara jobbat de senaste 16 dagarna och jag har inte haft inspiration eller motivation till att göra saker. Nu har däremot den efterlängtade energin kommit. Tror aldrig jag längtat så mycket efter våren i mitt liv, jag är ju en ren höstmänniska. (Tror det kan va åldern.) Solen är här, snön försvinner.. jag börjar skymta min parkeringsplats på gårn. Jag ska köpa frön o börja plantera. Ska på bomässan på rosvalla i helgen. Innebandyn är typ slut och det ger en viss frihetsberövande känsla. EGEN träning. När jaaag vill. Bokade in mig idag på spinning och dansklasser. fan så kul!!! Och framförallt - fria helger. Jag kan åka hem. Jag kan åka bort. Utan att tänka på att ladda med rätt mat o rätt sömn dagarna innan. Såklart jag kommer sakna att springa ihjäl mig efter en vit boll o bli helt slut...kommer sakna coach's sjuka kommentarer o världsbästa träningar å tjejerna förstås... En säsong som jag utvecklats mest som innebandyspelare har gått mot sitt slut. Trodde iofs aldrig att jag kunde lira igen efter operationen. Men nu behöver min kropp träning utan våld. Sååja, storstädad salong...två klipp's kvar. Om 23 dagar drar vi till London. Då ska jag ha ny vårjacka, nya brills o nya converse.. / Happy m ( HTC mobile Blogger inlägg;))

gone

Var världens gladaste idag och fick massor av ny inspiration av mina kunder. Tills jag kom hem. Då dog allt. Allt.. Nu känner jag mig nere och jag måste ta mig till träningen. Ska köra snabbt i regnet och lyssna på hög musik iallafall. Utan min Mandy:( /M

standing ovations!



Det blev 0-0, och en ganska dötrist match. Men ack så spännande på slutet. Mitt och pappas älskade Spurs är i kvarten i sitt första Champions League någonsing. Stort. Om mindre än en månad, står vi där på White Heart Lane.<3
Madrömmen blir Barca. We'll se....

Hej Då Milan.

Hej Torsdag och fullbokad salong:)

Puss
/m

coys!!!

Come on you spurs säger jag. Cl is Coming up o jag har bokat tv plats hos herr Jansson. Awesome. Och jag ska lägga ett spel:)

warm ups

Har kickat igång morgonen med att sälja för 20 lax, burit vatten och sålt massa dyrt smink till vitryssar... nu är jag hungrig som en varg och jag tror väl att det är snart tid för frukost för mig..kl 09. 30 bär d iväg mot tälje för match o sedan se mitt gamla kära lag Hässelby hawks:) damn Good Day. Puss då nu.

b(ui)ysiness

Nu jobbar jag i cirka 3 veckor i sträck och ibland undrar jag varför? Men det är något som driver mig. Något som gör att jag blir lite tillfredsställd med att jobba mer än vad jag egentligen kan, orkar och hinner. Jag minns faktiskt inte när jag bara har haft ett jobb, för det nöjer jag mig aldrig med. Jag behöver utmaning..och tydligen är inte en egen firma det. Och nu är jag ändå inte nöjd. När blir man det? Någon som vet? Jag tror inte att ett tredje jobb skulle lösa mitt problem, eller min strävan. Det är något som saknas. Något som jag inte hittat, som jag borde syssla med.
Det ligger nåt skapande inom mig som vill ut...men jag får inte ut det. Finner inte ro till att sätta mig ner och pyssla heller just nu.. Men i tankarna varje dag kläcks nya idéer och nya mål, nya önskningar. Som sedan ersätts med andra dagen efter.
Jag trodde ett tag att salongen fick mig att lugna ner mig lite, känna ro och känna trygghet. Det gör den till viss del. Jag älskar mitt jobb, mina kunder och jag känner mig hemma i Nyköping. Men jag är fortfarande rastlös och sökande. Jag saknar krogbranschen. Stressen, pressen, tempot, musiken, skrattet, och de snabba mötena. . .
Jag skulle vilja designa något. Och jag vill börja plugga. Och jag vill flytta utomlands.

take me there.

Love
/m


ps, imorgon äre A lot like Love. Grym film.

AJ

Ont idag med typ överallt...men Hank Moody kan alltid göra mig på bra humör.


En macka är islängd i magen, powernapp på 8 min, sen TRÄNA. Kanske kan hjälpa? Hope so.

/m


Wait?



Light up, light up as if you have a choice.
Even if you cannot hear my voice,
I'll be right beside you dear

Louder Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak, I understand
Why you can't raise your voice to say

/em.


fan fan fan

Ska klona mig och sluta jobba, så man kan räcka till, till alla och allt. Mina föräldrar hälsar inte på varje helg direkt, och nu gick det inte att de kunde komma ändå...OBLIGATIONS blir ibland för mycket. fan.

Vill även kapa av mina ben från höften o neråt, för knäna o fötterna vill inte va me mer idag. Vill också flika in i dagens positiva inlägg att 3 av mina kunder idag frågade om jag har egna barn och en på macken undrade om jag var gravid. WTF, liksom?? Ser jag så gammal ut? Är jag så tjock? Är det en pik till att jag borde ha haft barn för längesen eller? Jovisst, my old mates ploppar ut ungar till höger o vänster nu...men ikke jag inte. Å en och annan rynka kanske klivit fram..men men, that's life och this is me, single, kidfree me.

Nåja, hade iallfall en underbar morgon.

/m

RSS 2.0