Friday Night Lights



Clear Eyes, Full Hearts, Can't Loose - ska jag tatuera in på min kropp!

Älskar serien och älskar citatet. Men idag klarade jag inte längre stå ifrån, kroppen sa ifrån och tyckte det var nog, fick slänga in handduken. HATE IT.

Älskar även Biggan min kund som stöttar mig i allt vad jag väljer. Hon gav mig energi så jag kunde köra bilen hem.

GODNATT.

lycklig & död

Å, du underbara semester. KOM TILL MIG!! Jag har nog aldrig längtat så mycket efter semester som i år.

22-24 juli London
25-29 juli Ljungby/Malmö typ
30-31 juli Nyköping
31juli-7 aug Faro, Portugal

Fram tills dess är det hard hard work på jobb och med träning twentyfourseven. 

I C A N D O I T. I C A N D O I T. I C A N D O I T.Y E S!

Kärlek
/m

heart or brain?

50+ timmars jobb , 50+ timmars hosta ,-50 timmars sömn och ett 10-tal timmar på gymmet.(sunlight, thank God vad jag saknat Sunlight!)  kan summera mån-tor denna veckan.
En underbar och lugn midsommarafton med Petra och världens goaste twins nere vid sjön med picnic!
En pigg midsommardag som Haribobjörn på Skavsta och en bra träning nästan själv på gymmet.
När jag kliver in på gymmet så stannar tiden. Jag kollar aldrig på klockan, jag kör tills jag är klar. Jag glömmer allt i mitt huvud. Jag är bara här och nu, med speglarna, med vikterna och med mig själv. Där mår jag bra. Som bäst nästan. Att pressa kroppen tills sitt max är amazing. Helst av allt så vill jag springa skiten ur mig efter styrkepasset men inte idag.

Ikväll ville jag vara själv. Göra mina saker som jag inte hunnit göra på hela veckan. Läsa mina bloggar, leta resor, hotell, planera hösten, skriva in alla matcher i kalendern, planera min ledighet, vattna mina älskade blommor, svinta diskhon, tvätta handdukar, lyssna på coldplay live 2011, att bara va, tänka och andas och stanna upp och tänka efter. Jag gillar egentligen inte att tänka efter.

Snart är det juli månad och jag jobbar nu 30 av 31 nästkommande dagar. Hur tänkte jag där? (Ibland är det bra att tänka efter)
Jag vill åka till Roskilde. Fan vad jag vill dit. Roskilde fattas mig. USA fattas mig. Stockholm och Malmö likaså. Nästa sommar ska jag vara rik och vara ledig i tre månader. Hela vintern också.

Imorgon kväll ska jag äntligen få DANSAAAA!!!!<3



 My twins<3

Fix you -live från youtube säger nu N A T T I .


sleepless - Crazyness

Helgen var unbelievable awesome. Orkar inte vara vaken levande längre, har inte mycket till hals eller röst kvar... så nu ska jag sova mitt godaste på väldigt länge. Återkommer med bilder. Håll till godo med http://aekman.blogg.se 

Love till mina flickor, Anders och livet så länge.

Blommorna blommar liksom vackrare på ön. Amanda trodde vi kommit till Afrika dessutom.

Natti.
/


Öland jao!!!

Yes! Vi har kört in i Kalmar kommun och jag känner att adrenalinet flödar! Jag sitter i the backseat, Petra chaffis över Ölandsbron och Amanda leker Co-driver. Gps:en gjorde så att vi inte tog kustvägen ner...hrm(vi säger så). Den här vägen var åxå vacker via fina Smålandet!

Övertaggde så kör vi ...PUMP UP THE VOLUMEEEEE!

Hej Öland<3


lovemylife.

Charmen med att vara egenföretagare. En dag som denna. Observera EN DAG endast;)

Jag planerade in ett 90års kalas mitt på blanka förmiddagen hemma hos Gunnar. Jag gav han blomster.. Vi skrattade ihjäl oss en timma, åt 8 sorters kakor, en bulle och två koppar kaffe. Världens godaste som bara gamlingar kan laga. (Ska det ta 90 år innan jag lär mig att få till den där exklusiva smaken?) Vi tittade på gamla klänningar som såg ut som nya från tidigt 1900tal, och jag lyssnade på otroliga historier, inklusive årtal, datum och klockslag(tror till och med han kommer ihåg vilket väder det var då...1943.). Gunnar kan ALLT om Stigtomta, har haft biodlingar med sin fru och åkt vasaloppet otaligt många gånger.
Nu har jag även en inplanerad timma för återhämtning och rekreation. Jag tänker inte städa, inte packa upp, inte putsa, inte diska. Jag tänker sitta här på en stol och njuta av mitt härliga liv. Imorgon är det just extra härligt. Då drar jag, Mandy och Petra till Öland. Hur bra??? -Hur bra som helst.

Ikväll ska jag gymma sönder min kropp så den är värd lite semester.

/M


with arms wide open.

Och plötsligt är jag där? I den där otäckt härliga känslan. Rädd och glad på samma gång.
Ikväll har jag lyssnat mycket, fällt många tårar, skrattat enormt mycket. Tränat sjukt bra på gymmet. Blivit peppad. Livet bara stannar upp och perspektivet från en annans liv och på den sjuka orättvisan berör. Jag vill ju hjälpa.. Jag lånade ut min bibel, The secret, och hoppas på underverk. Det är det minsta jag kan göra.

Amanda<3


SUN-day.

Vackra flickor som gick ut ur salongen(kanske kmr bilder sen), påväg mot sista tillställningen i hela gymnasiet. Sen väntar hela vida världen på dem. Friheten. Ansvaret. Allvaret. :) LYCKA för dem och grattis till alla lyckliga studenter!

I eftermiddag satte jag mig på den stora ängen utanför mitt hus, läste tidningen och drack rosé rakt ur flaskan och lapade i mig välbehövlig sol på min bleka hy.

Nu dax för rehab-träning på gymmet med sällskap. GULDkväll.

/M


Wonderful tonight.

Time to create.
Time to create for promnight! Annika & Alex skall friseras.
Jag minns dagen som glamour, lyx, lyckorus och vemod för det var sista tillställningen med vänner som jag aldrig skulle kanske få se igen.
Så vackert.
Så ungt.
Jag sjöng "Wonderful tonight" med Eric Clapton.

Hoppas på att Annika ska se ut ungefär så här.

/M

vill vill vill.



ANYONE WITH ME, just for a while????!!!???

Älskade, vän och kund.

Det är någon bortom bergen,
bortom blommorna och sången
det är något bakom stjärnorna
bakom heta hjärtat mitt.
Hörer, något går och viskar,
går och lockar mig och beder:
kom till oss, ty denna jorden
den är icke riket Ditt.

För några veckor sen var jag hemma hos dig för sista gången(och jag kände det på mig, att det var min sista gång:**(. Du var glasklar och vaken som alltid i huvudet och frågade som vanligt hur det var med mig. Du var orolig och du brydde dig hur många kunder jag hade om dagen som vanligt och började räkna. Det var precis innan en fotbollsträning och jag fick byta om hos dig. Jag tvättade ditt hår i handfatet, klippte dig och blåste det fint. Du skulle bort dagen efter och ville vara fin, trots att du inte såg så mycket pga ditt synfel som nästan gjorde dig blind. Jag berömde dig och Gösta för ert vackra hus och ni hade precis planterat fina blommor utanför trappen. Du kände hela bygden och alla älskade dig. Du hade varit en topp-sjuksköterska hela ditt liv och klagade aldrig.

Jag är så glad att jag fick ha dig som kund och lära känna dig. Du pratade en sådan gammelsvenska som jag bara log med inombords, så fint.

I himlen får du titta på oss, då ser du klart igen Barbro och då vinkar vi till varann! <3

Ps. Jag lovar att ge igen en vacker dag, på du vet vem;)


Kvällen tillbringade jag med Mazom vid kolonilotterna. Jag blev kär i blommorna och lugnet.

/M


en dag i juni

Och femton timmar senare är jag hemma igen. Jag krashar i sängen nu. Dagens bästa var ösregnet som rensade luften ute och i min salong och Karins (som en skänk från ovan) helt oväntade besök. En cider med Jorge & Mazom på Oliver's avslutade denna kväll. Jag lärde mig en del hyfsat viktiga saker som innebär en start på dagen 06.30 imorgon.
Hatar Skatteverket btw. Och mina knän. Annars är jag glad.

NATTI.

mary.

workworkwork

Blir jag annat än överlycklig när två av mina favvograbbar två dagar i rad(!!) plötsligt dyker upp till salongen för att åka lååångväga och hitta mig...!(inte sett dem på 6 månader!) TEARS!! En av dem tog till och med bussen...stort för att vara 10 år! Sen fick jag en nallebjörn i form av en elefant, en blombukett och ett grodkort av Chris & Kickan. Störtsköna systrar som jag gjorde big changes på ikväll. Jag blir så lycklig av mina kunder. De är själva motorn i mitt jobb när jag jobbar själv. TACK för det.

Nu skriker min kropp efter en dusch, en säng och en man som kunde klappat mig godnatt.

Längtar tills helgen då det blir fyra uppsättningar! Då ska jag också vara fin minsann.

Lav You Customers!
/M

Ps. Idag köpte jag en Babyliss PRO V1 Volare Ferrari Hairdryer 2200W, tokröd med tokröd sladd. Bäst i världen just nu.

My Second Home.


MIN VÄDERKVARN!

När jag var liten fanns typ inte internet. Inga digitalkameror, ingen mobil. Då framkallade vi foton 2 ggr om året när mamma och pappa skickade iväg en 36 rulle till Lofoto. Då fanns det bilder blandat från året som gått. Jul, födelsedagar, sommaren, öland, utlandssemestern. Vi växte upp på Öland varje sommar och ett par helger till om året. Ramsättra, Köpingsvik är adressen. Det var total lycka de dagarna det låg ett tjockt kuvert i brevlådan som det stod Lofoto på! Tänk er. Cirka 100 kort på ett år. Ett år! Oredigerade!

Idag knäpper vi 100 kort med mobilen på några dagar...
Jag googlade på min väderkvarn idag..och den kom fram på en sekund. I den hagen har jag lekt tusen gånger med får, kossor, äckliga småkryp. Letat blommor till midsommarkransen osv...nu blir jag nostalgisk. Bakom min väderkvarn ligger vår stuga. Bilen som skymtas till vänster om enen är "stockholmarnas bil". Vi gillade aldrig riktigt dem. Vet egentligen inte varför...förmodligen av fördomarna vi hade då om just stockholmare. Jag tror de har stugan kvar.

Nästa helg åker jag och Amanda dit! Total jävla lycka.

Imorgon väntas läkarbesök och jag ska tvinga mig till en MR på knä o fötter. Wish me luck.
Puss Zlatan!!

more than a feeling

tumblr_llbeds09nV1qbc2n8o1_500_large

Låt det bli en LÅÅÅÅNG SOMMAR med sånna här kvällar pretty please. 

y o u n e v e r f a d e a w a y.

Sveriges Dag.

Jag tror att Sverige är det  vackraste landet i världen. Innan jag dör i norden, ska jag ha varit i alla våra landskap.
Det borde vara förbjudet att jobba på nationaldagen eftersom den numera är tokröd. Men vad gör man inte för sina kunder.

Skål mina landsvänner!


sommar.

Det var ingen mardröm..men en underbar dag var att vänta så min hjärna slog kullerbyttor!
Hotellfrukost med mitt hjärta.<3
En heldag på sjön med familjen Ekman (havet, men de säger sjön här uppe) som var helt amazing, trots kastvindar, miljoner myror och moln. Väderförhållandena gjorde så att jag inte brände sönder mig, bra bra! Bara lite smutsbränd och myggbett som svider.
Underbart folk och avkoppling till max.

Kvällen har fortsatt med gitarrspel och "someone like you" - Adele.
Det sjuka är att är jag sedan läser http://aekman.blogg.se   (läs även om vår dag på hennes mer innehållsrika blogg) Mandys blogg alltså, så har hon lyssnat på den låten också hela kvällen. Är vi soulmates?? Scary shit.

Imorgon vankas jobb, sen ledig igen. Då blir det REHAB.
Pusssss


:(

Igår var jag världens lyckligaste och livet såg ljust ut. Min framtid, mitt jobb, min träning, min sommar.
Idag känns det som hela världen har rasat för knät är åt helvete igår efter halva träningen. Det är inget vanligt ont. Om det är korsbandet igen så dör jag.

Nu ska jag dricka två glas mjölk och gå och lägga mig, och hoppas att detta är en mardröm när jag vaknar imorn bitti.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN.

RSS 2.0