soon and very soon

Skåne, småland, Östergötland, Södermanland på en eftermiddag. Jag brukar älska.att köra bil själv. Med full kareta på stereon och sjunga hela vägen. Men inte idag. Ystad-Nyköping just idag var ingen hit. Har aldrig stannat så många ggr på en sträcka. Men värt varenda minut att åka söderöver. Malmö är bedårande...o tjejerna likaså. Nu tar natten över:) M

word



(snott från Amandas blogg, men kan vara det bästa jag läst/hört på evigheter.)



Och hur vacker var hon inte?

nu väntar jag ihjäl mig på ett telefonsamtal.
Imorgon drar jag till Malmö, hurrah!


HATAR

Jag hatar ganska sällan tror jag. Men när jag väl hatar något/någon så gör jag det väldigt starkt. Idag hatar jag allt vad räkningar heter. Oberäkneliga, ovetandes räkningar som plötsligt måste betalas när man har semester som egenföretagare och skall just iväg på semester. Nu är jag tillfälligt depp. Jag ska aldrig mer köpa nåt. Aldrig mer hyra nåt. Jag ska köpa mig ett tält som jag kan bo i året runt och klippa utanför i det fria i alla väder. Utan el, utan dyra produkter, utan någon som helst försäkring. Kanske först då, efter ett år eller två om kunderna strömmar in, skulle man tjäna en krona eller två på att vara egenföretagare i det här landet. HALVERA SKATTEN FÖR FAN FÖR OSS SOM KÄMPAR OCH SLITER SOM DJUR. HÖR NI?!?! OKEJ, TACK.

världens bästa gym

Njuter av lugnet och friheten. Jag har idag utnämnt världens bästa gym till, Body Center i Ljungby. Det finns inget som slår det och där mår jag så bra! Men jag hade behövt min andra hälft som peppade mig! Det blir antingen spåret eller BC ikväll igen, beror på hur knät mår. Först ska klippa min kära kusin Thea och hon ska tydligen fota mig:) kul! Jag saknar min M!

rekreation

Min kropp och själ har åkt på läger, för återhäntning. Träna, vila, mat och sömn. Jag blir väldigt bortskämd. Har buskar utanför med miljoner bär. En gräsmatta av utan dess like så stor att vila o träna på. Mat hela tiden. Låt tiden stanna här ett tag. Imorgon ska vi äta massa våfflor med världens bästa måmå. Natti my love.

dödsstraff sökes

Hemma och vänder efter en superbra helg i London, borträknat att Carro åkte på matförgiftning på lördagseftermiddagen (och spydde cirka 32 ggr) STACKARE!!! Vi såg Thriller Live som musical. Outstanding måste jag säga! Skulle kunna se den om och om igen. Grymma dansare, grymma sångare...riktig hyllning till the king of Pop, rock, soul, RnB - MJ! Vi strosade runt på Oxford Street, bodde i lyxkvarter i Notting Hill, besökte Primark för förmodligen första och sista gången. Att folk svimmar där inne är nog inget ovanligt, MY GOD! Åkte turistbuss i tre timmar, så nu har vi nog sett allt som är värt att se i London:) Det var nog min femte gång där. Can't get enough.
Carro & jag bestämde även att vi ska göra en resa per år, så länge som vi orkar sätta oss på/i ett plan/buss/tåg/bil. Vi har storslagna planer på Toronto och New York nästa sommar. Let it be real.

Idag tvättar jag fönster, dammsuger, tvättar golv, använder tvättstugan för första gången på 2 år, tittar på nyheterna och mår illa, gör bankärenden, ringer folk, kollar upp saker, äckelbokföring, städar balkongen, vattnar blommor (cuz it's monday and wateringday), köpt saker inför porto, köpt saker till salongen, vart på tippen, ska rädda en blomma genom omplantering, kanske borde packa inför småland/skåne trippen? Betala äckelräkningar... och ja.

Längtar tills på måndag då jag ligger där och glömt allt runtomkring, och bara få va. Försvinna in i min bok och låtsas som det är den som är verklighet, känna solen värma upp min hud och se saltet pricka ner den. Bada i höga vågor och se surfare vid soluppgången. Springa på stranden och köra slut på mig på gymmet. Prata om allt och inget med Mandy i 7 dygn.

Imorn bitti styr jag kosan söderut. Då blir jag en redi smålänning igen.

Nu ska jag tända ljus. Ljus för en tryggare framtid. Ljus för alla offren i Norge. Jag sörjer inombords. Och jag hatar honom. Det ska gymmet får fan för i all framtid. Det kommer aldrig att finnas ett straff som ens är i närheten av vad han ska ha. 92 oskyldiga människors liv tog han. Iskalla sjuka jävel.

<3 till Oslo och Norge.


Lovetolondon



Jag hörde semester viskandes i MITT öra. TVÅ JOBBDAGAR KVAR sen är det stora långa streck i min kalender.
I CAN DO IT. I CAN DO IT. Kämpa mig själv!

Sen drar vi på vår efterlängtade trip jag och Carro.

Hur underbart? London twice a year, är lyx säger jag.

Love
/M


countdown

Sex ynkans jobbdagar kvar. Galna sådana. Planering inför Londonresan, tvättning, handling och diverse förberedelser skall klämmas in på något märkligt sätt. Mitt i alltihop börjar innebandyn. Inne och ute. Perfekt när jag inte kunnat köra försäsong pga äckelhosta i cirka 5 veckor. NOT FUN, men kul ändå! Idag/ikväll/inatt sprang jag iaf 3km på rullbandet, och dog inte...men det var nära. Älskar sunlight och träningsvärken därtill. Kalla mig biffen för nu börjar jag bli bitig/tjock, YES;)

Imorgon 10.00 är det uppställning hos frissan. Jag ska leka kund. LOVELYNESS.
Sen tagga kvällspass med Maria, det tokgillas!

<3
/Biffen



beautiful day.

Om jag ändå kunde trycka på paus?? Min tid stannade idag ... världens bästa dag på Kolmården med <3.

Topp 3 på Jag blev kär i listan...
ett, delfinerna i symbios med skötarna på delfinshowen
två, aporna som jag skrattade ihjäl mig åt
tre, björnarna som badade och ställde sig på sina bara bakben:) mäktigt!
tre komma fem, silkesapan som klättrade upp på m's rygg!
okej fyra, hajarna
okej fem, min man

Nu har jag energi till att klara 8 dagars jobb till innan min semester vackert tar över.
Dagar som denna stoppar jag in i minnesbanken och plockar fram vid mindre roliga stunder.

Städa, duscha, sova som en prinsessa.

Love
M

m and m


Den där känslan av att vilja krypa in under skinnet på någon annan varelse.
Att hjärtat liksom bultar typ ut ur kroppen.
Att få vara jag och han, fast ändå Vi.
Lycklig.

mary.



nose to nose.

dAgar som dessa när vi skickar iväg tusentals med passagerare världen över så vill jag också med. Hur många kunder svarar inte med "tack, detsamma" när jag önskar de en trevlig resa. Fuck u (brukar jag tänka;)) Idag träffade jag många goingar jag inte sett på evigheter, älskar Skavsta på så vis. Världen är väldigt väldigt liten. Fick även besök av flygplatsÄGARNA dagen till ära.

Sen vill jag gärna kunna alla språk, hatar att inte förstå. Haatar för många enkronor. Hatar delays.
i övrigt Tokgillar mina jobbflickor, chef, öststatstjejernas hår och väskor - de ger mig inpspiration.

om fjorton dagar så är det min o Carros tur till London Standstedt, flight nr 1. Pengar skall spenderas.

nu ska jag sova u


kuckelikuuu

H A R D W O R K heute och jag körde en alldeles för lång dag på jobbet, efterföljt av ett för hårt pass på gymmet med för mycket hosta. Men vet ni, jag visste att min räddning fanns hemma - Kuckilana (felstavat till tusen tror jag), tog den för 20 minuter sen och den har i detta nu räddat mitt liv känner jag. För nu ska jag lägga mig raklång ner, alltså inte sitta halvsitta eller bulla upp med kuddar under ryggen.

Imorgon nalkas endast fyra kunder, sen ett Skavstapass!
Nu ska jag droga mig lite till, yummi.

Dagens ros går till Eva som körde till Vrena och tillbaka för att hämta medicinen till mig<3.

Natti my love.

upprymd.

Upprymd av världens bästa kunder. Jag tror att jag har lyckats fånga allihop. Om filma vore tillåtet och accepterat skulle jag satt upp en kamera varje dag för att kunna dela med mig, kan inte i ord beskriva. They give me life.

and you give me happiness.<3


miss u DENMARk.

Ikväll kl 22.00 står Kings Of Leon på Orange stage på Roskilde. Vill åka typ nu. För två år sen åkte vi hem från festivalen , för många timmar för tidigt och jag missade mitt livs gig. Will never forget. Coldplay, som ska ha varit magiskt... ENJOY people.


teatime.


buhuuu.

Nätterna fullständigt manglar sönder mig. Det kör en ångvält över mitt bröst som tvingar mig att hosta upp mina lungor, om och om och om och om igen samtidigt som rivjärnet rispar upp sidorna längs halsen, öronen skriker aj. Jag kan inte andas. Välkomnade en rad andra symptom i morse, just idag när jag tänkte bli frisk. Vi kör lite feber på det här och en liten förkylning. Dags att sova mig frisk. Later lovers.

RSS 2.0