Inspiration!!!





Sånt här ger mig sjukt mycket inspiration. Håret, sminket, stilen, underkläderna. VACKERT.

Made by Noemi - underwear and accessories for everyday luxury - ONLINE SHOP

puss natti

/m


suckzs

Vi gjorde säsongens bästa match mot Nykvarn med endast 8 utespelare. De fick på nåt jävla sätt in 3 turmål, o vi torskade med 5-1. Föll med flaggan i topp. Det kostade min högra fot den här gången, men det var det värt. Tyvärr resulterade det i ingen utgång, Ingen Hildis & Mandykväll på Tellan och det suger. För alla firar ju typ löning idag.:( Imorgon tänkte jag roadtrippa lite och jobba lite.



Jag har iallafall ägnat kvällen åt diverse listor. Jag älskar listor. Nu har jag gjort en till om vad jag ska köpa för möbler och grejer från olika sidor på nätet. Det mesta i vitt såklart. Kommer bli sjukt bra,med gammalt och nytt. Vitt blandat med slitet. Så den dagen då inkomsterna är mycket större än utgifterna skall jag spendera som fan.

nu svider mina ögon. Undrar om man ska på med ugly betty-bettskenan (som ändå kostade ett par tusen), så inte mina tänder trillar ur?! Har nämligen gnisslat sönder en bit av en tand häromdan, inte så sexigt nånstans.

natti lovers.

/m


win win win

car1
Kan någon vänlig själ köpa den här tavlan till mig? Carolina Gynnings verk från gårdagen. Fullkomligt älskar den.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, fläta mitt hår, dricka en halv liter vatten, smörja in kroppen med zonesalva och tigerbalsam, hämta Mandy och köra över Nykvarn på hemmaplan. Love to the game.

& solen skiner.
/m

slut.

z153001861_large
vacker bild.

Sjukt bra dag och lång dag och rolig dag på jobbet. Älskar mina kunder. Men aj. Min body...fan. Heal me over night God. Imorgon väntas derby hemma mot Nykvarn. Tagga.

Natti.
Puss.

Längtan

Jag känner inte ens doften. Efter vår. Inte ens i närheten. fUCKING fan. Jag brukar alltid vilja gå till jobbet, njuta av mina härliga morgnar och planera min härliga dag. Men nu känns allt så sjukt långt borta. Jag vill kunna slänga på mig mina leggings, gå en morgonpromenad med mina slitna converse utan att spänna hela kroppen för att vara livrädd för att halka. Vill kunna köra bil utan att idioter som jag möter kanske kör in i mig för att vägen är för smal. Jag vill sitta ute och snacka skit med Karin & Anneli och dricka en kopp kaffe utan att läpparna blir blå. Jag vill se gräset på fotbollsplan. Jag vill se ljuset när jag kör hem från jobbet. Jag vill ta kvällsdopp i sjön. Grilla på en klippa. Jag vill åka till Stockholm och gå längs norr mälarstrand utan att frysa ihjäl. Fiska. Sitta i kungsträdgården och dricka vin. Hänga i stugan på Öland och bara va. Jag vill plantera frön som jag kan se växa, för att sedan ställa ut på balkongen. Jag vill måla och skapa och lära mig nya låtar på gitarren. Jag vill njuta av nuet. Och bara va. spring Pictures, Images and Photos

/m

rise and shiiiine

Underbara morgon. Let's create some Good work today. Puss /m

Beauty of the week


Stigtomta by morning.

Beautiful isn't it?

Dagens match mot Torshälla vill jag helst glömma för all framtid, för den förlusten sved värre än på länge (3 jävla 4)

Dags för mig att säga godnatt. Det väntas morgonjobb med Martina, och det är ju kul. :)

The, 2 liter mjölk, snus och lite Friday Night Lights, nästan så bra som gårdagskvällen...

Smile & Puss

/M




energiii

Morgonpasset är avklarat på flyget och jag var inte det minsta trött. Kan vara coach Ari's Förtjänst när vi körde avslappning efter träningen igår...guld faktiskt. och så fann jag i tidningen kropp o hälsa ett helt uppslag om "min" bok. The secret. Alla verkar läsa den och låta sig leva efter den. Lagen om attraktion är häftig. Läs den! Ska även beställa filmen nu. Time to cut , cut, cut. Puss / m

My song

Den här sången ska jag ha på mitt bröllop bestämde jag idag. Framfört av.....hrm?? Skall fundera.


Kul träning och en SÅ JÄVLA SKÖN seger för Tottenham. Ryser typ. Att följa Leifby Live på aftonbladet var inte så dåligt det heller. Och den stora frågan är varför jag inte satsade min femhundring på ett 4,40 odds?!? Måste iallafall se matchen i repris. Jaja...
Time to sleep. Imorgon äre massa skoj på schemat. <3

Puss då nu.

/M

CL

Ikväll smäller det. UTAN BALE, Kaboul, King, Jenas och Woodgate, inte världens bästa förutsättningar inte:(. Milan-Tottenham Hotspurs åttondels i CL 20.45 och jag springer runt o jagar en vit boll i Ramdalen, Oxelösund. Lojal som jag är så tränar jag istället för att se en sjukt bra och viktig match. FAN.

Come on you spurs.



inte okej.

Jag kommer ALDRIG att vänja mig. Vid att gå upp så här tidigt. Särskilt inte heller när jag vaknart 3 ggr/h med diverse olika mardrömmar. Jag drömde även att min chef sagt till mig att börja kl 10 istället. Men efter noga övervägande så tror jag det också var en dröm. Tyvärr.
När tidningsbudet bökat klart i trappuppgången är det dax att köra. Typ nu.

/M

HAAAPPPYYY.

GRYM helg med två matcher, 2 vinster, 6 stört sköna poäng för laget och 5 p för mig :) Att slå Trosa på bortaplan kan vara det skönaste som finns. Särskilt när hela läktarn skriker o blåser som galningar i sånna där pipor man har på barnkalas, likt infödingar/huliganer som på fotbolls VM i Sydafrika. Det var begravningsstämning i hallen efter slutsignalen och det enda ljud som var värt att höras, var vårat HURRAH HURRAH HURRAH.  Efter ett snabbt konstaterande i duschen, har jag nu 8 nya bollar och 6 nya blåmärken på min body. Värt varenda ett. Vackert.

På-landet-häng mellan matcherna var även det bästa tänkbara!

Nu är det tyvärr visst så att jag jobbar morgon på Skavsta 04.30, rättså otaggad just nu. Fast det är ju valentine's day så kunderna borde vara extra glada och snälla. Tack för det.. Time for bed.
Ska somna med ett stort leende på läpparna till Friday Night Lights.

Puss då!

/M

Om tiden kunde stannat här















Behöver inte säga så mycket mer om den här helgen. Den var lyx på alla sätt. Naturen
var outstanding och utbildningen likaså!
Min nya frisör är Rickard på bild nr 2. Han är sjukt bra och han ska klippa mig kort
om ett par månader. WIIIE. 

Morgonkaffe i min onepiece och nerdragna persienner. Vill inte se skiten som är där ute.
Ge mig vår, tunna leggnings och converse TACK. 

TGIF!

/M

SIS



Fick en liten saknad inom mig just nu. Min sis. Och vi bor alltid i olika länder. Bror också nu. TRIST.

Bilder kommer så fort jag fått igång HTC Sync. Och orkar ta fram kamerasladden och stoppa in i datorn.

Imorgon blir en sjukt kul dag på jobbet.

/M


buzygirl dot com

VAR ÄR MIN TID?Jag gick upp 04.47 för jobb nr 1, och jag kom just på nu att jag gick på toaletten för första gången sen dess. E nog inte ookej... Nåja. Inget klag nu nej. Helgen var den bästa på sjukt galet länge och den gav mig ENORMT med inspiration och träffade störtsköna människor och bra kontakter inför framtiden.
Klockan är nu 19.40 och jag tänkte pappersjobba i två timmar, sen slänga upp lite bilder från helgen.

Mina ben & fötter gör jätteont. Dax för stödstrumpor kanske? Finns det stödstrumpor som går till ljumskarna? Pax på dem isåfall.

Later lovers.

Puss
/M


VÄRD HEEEELG

IDAG (4 FEB)  ÄR DET VÄRLDENS BÄSTA AMANdAS BIRTHDAY.
ÄLSKAR DIG. Den skall morgonfiras ordentligt:D





Imorgon(idag visst)efter fölsefrukosten drar jag på Frisörkurs/SPA i 3 dagar på Nynäs Havsbad. Kan ju inte annat att säga att jag älskar PM:et, som jag har slarvat bort men kommer ihåg var grymt. 3 rätters, yoga, bubbel, chokladprovning etc. OCH MASSA frisörgrejer såklart.
Helgen avslutas med två innebandymatcher i Södertälje. Älskar visst min helg.

Puss hej.

take me away.

Nu vill jag bara hoppa på närmsta plan från Skavsta. Ta en paus. En paus från livet och stanna upp, och tänka efter. Tänka efter före. Vad vill jag? Hur gör jag? Nu kör jag? När jag tittar i min kalender hela våren så är den galet full. Det skrämmer mig lite. Var är friheten, när kan jag göra mina spontana & galna saker som jag vill? När kan jag chilla en hel dag och bara kolla serier? När kan jag åka HEM?:/
Jag vill ta med mig mina FEM böcker (som damp ner i brevlådan igår)...läsa, dricka chailatte & snusa hela dagarna. LYCKA!!

-Shantaram (941 sid.) OMG.
-Svinalängorna
-Personality Plus
-Getting things done
-I skuggan av San Siro

Jag börjar kvällen med att lägga min fettokropp med nedan bok. Den ska vara grymt bra. Sann berättelse om Martin Bengtsson och hans tuffa kamp om att slå sig in i Milan som grabb.


Natti. Ps, vi vann mot Gnesta igår. :D

Love
/M


RSS 2.0