me and myself

Valborg (och visst passade himlen på att öppna sig lagom till brasorna?!)och jag väljer smoothie och hemmakväll framför utång och sprit. Kalla mig tråkig, men jag är inte alltid som andra. Det är ungefär samma som att vara uppe på natten när alla andra sover. Känns mer värt att vara vaken då. Liksom denna afton, känns skönt och göra tvärtom.

Vaknade upp hos familjen Johansson. Underbar med frukost och skrattanfall efter en helt vanlig fredagskväll där Fredda, hunden och de två yngsta somnar i soffan me kläderna på och Anki fyllde mig med vin enligt Emil. MM, tre glas och vi blev alldeles lagom:P

Annars har jag tillägnat dagen till att förstöra färgen på mitt hår och sedan försökt att rädda den. Imorgon blir det försök nummer 3. Grey & Yellow är inte för jävla snyggt alltså.

stunning sky utanför Mandy

Jorges nya.... ATT JAG BLIR SUGEN!

Mera smoothie och Friday Night Lights.
Hej då.
/m


minus en

Mitt jobb ( och många andras också såklart) handlar om djupa, personliga möten- och lite mindre om hår många gånger. Idag fick jag reda på många bra, intressanta och roliga saker(as usual).

-En farbror som schaktat i hela sitt liv, med start på 40-talet. År 1940 liksom. Han var med och byggde upp hela Skavsta flygfält tex. Han var även i Småland en sväng i Gnosjö och sa att år 1949 hade Gnosjö kommun 2500 invånare och 162 industrier!! Sjukt ju! Då bodde han på en bondgård medans han jobbade och han som hade gården cyklade runt på sin cykel o sålde frön för att dryga ut kassan. Flitiga flitiga smålänningar alltså:)
-Hur det är att leva med en förlamad make i nästan 40 år.
-Kablar
-Resor
-Skvaller
-Hundar
-släktforskning
-påskfiranden
-småland
-barnbarn
-osv...


MEN. Idag kom även den där dagen med det där jävligt jobbiga beskedet (som jag visste att den någon gång skulle komma). Jag är minus en kund. Och det var jävligt tungt.

Bra saker är att jag har införskaffat stolar till min uteterass. Påbörjat mitt pallprojekt i att måla pallar vita, och även hittat min kamerasladd som låg i mitt kamerafodral. Om jag är förvånad? Nej.:)

Nu värker det i mina händer, handleder och armar.
Tror det är dags att säga godnatt.

hur snygg? En vacker dag ska jag åxå stå och måla o ha på mig vad jag vill.

Natti lovers.
/m



this feeling inside

 Grym jäkla helg i mitt Småland. Nu ska jag se framåt. Jag längtar. Imorgon beach&blonde kurs i Sthlm och sleepover hos Carro. Jag och Carro har nog inte setts så här ofta sen vi satt ihop i Ljungby nån gång typ 2004. Det är lycka. Puss /m

harmonY

Bevittnar i skrivandes stund reprisen av Tottenham- arsenal. Den är precis helt sjukt magisk. Ryser gång på gång... sånna här stunder blir jag återigen påminnd om varför det är mitt lag. 3-3.. står det och det är även slutresultatet vet jag. Långfredagen började med en pw med crazy Bella 08.00. Frulle o kaffe i solen, trädgårdsjobb Me papi, lamm-lunch Me grandma, fotboll på lagavallen i stekande sol, fika, kvällsmål, så ska det låta o fotboll....ja, fredagen har varit lång. Men helt underbar. Jag är lugn som en filbunke o mår som en sessa:) Natti Småland. /m

Put your arms around me!

Färdigpackad, jobbat klart, ätit rostbiff med tomat, väntar på att Ica ska komma med tåget från Stockholm. Sen är vi on the road. Lycklig är jag. Frihet ....och jag ska bara göra precis vad jag känner för varenda minut.

go go go gooo.!!!!! (som vi skrek till chauförren när vi trodde att tsunamivågen nr 2 var oss hack i häl)



glad påsk

/m

Mama....



............I'm coming home. Fan vad jag längtat. Ska pussa ihjäl mig på min lilla Bella. KÄRLEK.

Pusss då

Silence

Finns så mycket känslor inom mig som vill ut. Hela spektrat av känslor måste ut på nåt sätt..ge mig en pensel och massa färger och en tavla som är stor som en vägg så kan jag stå hela natten, jag lovar. A lot is going on.. många nya möten och många nya känslor. Det var ett par tunga besked på jobbet, med människor/kunder jag känner väl och även begravning idag för Sten-Åke. Den var fin fick jag höra och jag lämnade fina liljor såklart. <3

Bland alla tråkigheter så finns det såklart allt det där positiva, den där längtan inom mig. De känslorna vill också ut...det luktar nystart. Nytt lag, nya utmaningar och en första fotbollsgrästräning igår på ett par år. Jag har planer för utveckling av mitt jobb. Planer för sommaren. Försäsongen drar snart igång med innebandyn, vi ska ha avslutning. Jag ska hem till Småland i helgen och äta ägg. Träffa BELLA(hund), mormor, Josse & Malin med bebbar. Ligga på vår stora gräsmatta och andas småländsk luft och lyssna på fåglar. Få maten serverad.
En eventuell flytt hoppas jag på i juni..in till stora staden från Stenkulla. 2 veckors semester. En tripp till Dublin och hjälpa syrran flytta HEM. En tripp till mitt älskade norrland om ett par veckor. Det ska fiskas och läras bröllopsfrisyrer, bra combo.

Efter en fullproppad dag som denna 8var det finfint o komma hem till C&C (Coach & Camilla) där maten stod klar.. och humöret blev på topp:) Nu sitter jag här i min soffa, i den största absoluta möjliga tystnad och tittar på mina fina tulpaner och reflekterar över min finfina helg. Och jag älskar det.

I'm still wearing the smile you gave me.
 


Grillpremiär med en sjuk fest därtill, En underbar söndagsfrukost, lite fotboll och Carrohäng i stendörren och sleepover:)

två galna jobbdagar kvar, sen drar jag hem. Tjaaa!

/M


älskar...

...lyckoruskänslan efter en fotbollsträning. Även fast det är på grus! Helt slut i hela kroppen när man fått leka runt med den där stora bollen. Fan vad jag saknat dig boll. Låren(och vaderna) har även växt till en storlek större efter endast 2 träningar...osnyggt, osexigt > mindre bra. Men mer muskler och det behöver mina knän > bra.

Tottenham ute ur CL. Men det var riktigt vackert spel på slutet.

Nu somnar jag stående, typ. Btw är min kamerasladd är spårlöst borta.

/M

upprymd, är jag

London var helt otroligt amaziing. Det var sommar. Ja, sommar. Det var bara ben, bin och öl i solen. Familjen<3 Det var Oxford Circus, Marble Arch, Oxford Street, Queensway, Regent Street, Hyde Park, St Jame's park, Buckingham Palace, Big Ben, Houses of Parlament, London Eye, musical, seven sisters, White Heart Lane<3, shopping, pubar, whiskey, skratt, sol, mycket folk, Tottenham fans. Min huvudvärk försvann igår. Och idag känner jag mig så hääääär glad!! Går inte riktigt beskriva med ord så jag slänger upp lite mood pics...London bilderna kommer när jag hittat min kamerasladd.
PhotobucketLuka Modric, min nya idol.

Photobucket Har spenderat kvällen med min andra hälft, vi bara ÄR, lyssnar på vår musik, pratar om livet.. och det är alldeles alldeles underbart.

LOVE

/
m


L O N D O N

Efter en lite (mycket) halvtung tid med diverse oklarheter i min kropp & mycket jobb. På slutet tog sig veckan däremot sig med stormsteg med rekorddagar på jobbet, helt amazingly underbara kunder, å lite annat smått  & gott. Det toppas med SEMESTER med min familj (juklapp till oss) till London. För att se världens bästa lag Tottenham bland annat...
Det nalkas en stor fet sol och 20 gradig luft. Vårjacka, solbrillor o converse, precis som jag ville ha:)

L o v e m y l i f e n o w.

Hejdå för en stund.

ska försöka paparazzifota lite o lägga upp lite nice pics.

Puss
Hej
/M

In my head

What's going on?!?
Dag 5 och jag ligger här med yrsel,  huvuvdvärk och är sjukt sjukt trött..:/ 5 h på sjukan igår resulterade egentligen i ingenting, förutom en vacker syn och det var ju guld:) Jag vill bli mitt vanliga jag igen. SNÄLLA.
Inhandlade idag grusskor o nya benskydd i hopp om att jag ska debutera i Stigtomta IF (fotboll). På grus, hjääälp mig.

Sova Vs. dansklass är frågan nu? Jag vill ju dansa! Jo jag ska dansa! Det får bära eller brista....


Hej då nu.

/m

Scholarships

Inatt satt jag o letade frisörutbildningar utomlands och stipendier för kvinnliga egenföretagare. Fanns en hel massa som jag kunde söka. Vill till USA och bli bättre på allt. Önskar bara att jag var 20 år igen. Fast, det är ju bara att åka egentligen!?

Så var det det här med migränens efterdyningar...
Dag 3, och det är väldigt snurrigt. Suddigt för ögonen och ingen ork.. Inte tal om något jobb idag och det tog lite tid att övertala mina stammisar att jag faktiskt är sjuk, de skrattade bara och sa, kul aprilskämt. Va fan;)

Idag ska jag ge mig på lite marknadsföring så jag gör någon nytta. Känner mig smått stressad. Kanske ska jag ringa 1177 och se vad de säger.

Nu snurrar världen, och omg hem till gården låten sjunger i öronen. Går det fortfarande liksom???!?! Vem ser på det?(förutom min kära kusin Frida) Dax att stänga av och somna in.

Lisa, kämpa på! <3

Later lovers
/m


RSS 2.0