focus!





De här sköningarna ska jag se på måndag kväll på O2 Arena i Dublin! Längtar... men fram tills dess bara att ge all in. Galet mycket jobb och annat att göra i veckan och den viktigaste matchen på hela året spelas på söndag. A-slutspel finns det bara, så vinst borta mot Telge så är vi klaaaara!!

Nu dusch, mat?, tvätt, städ, räkningar oh lite jobb. Imorgon är det uppställning 07.30 i Stigtomtisch.
Assistant, where are YOU???:)

/M


99% Bokat!

Tottenham-Stoke 110408, på White Heart Lane. Kommer bli just awesome. Med hela min familj.



Kan någon med gott om cash pumpa in dem så att den nya arenan kan bli klart tills vi kommer?

Bra, tack hej.

If you only play a defensive game, it is impossible to win.

/
M

far away

Ibland är det tungt. Och ikväll mår jag illa.


Saaaaaaaaaaaaaaaknar!!

Schnee, snow, snö

Om jag hade bott i Lake Tahoe nu hade jag bara satt upp en lapp på dörren "STÄNGT PGA SNÖ". För att alla drar till Kirkwood eller Heavenly och åker skidor. I Stigtomta får man vackert klä på sig, skotta snö, salta gången och gå till jobbet precis som vanligt. Om det här svinvädret ställer in min Malmöresa lägger jag mig ner och skriker.



Tid för FNL.

Sen mys i sängen. Imorgon tar jag sovmorgon.

/M


con-fused

Ibland inser man vilka valmöjligheter man har i livet. Vad vill jag ha, och vad vill jag inte ha? Jag bestämmer.
Do the right thing...och det är ju enkelt? eller...



Tur jag har dig Amanda Ekman. Och alla andra.

/M

even angels have their wicked schemes

Brukar ju ALLTID älska söndagar. Men inte idag. Var inte min dag någonstans.... Till slut tog jag mig samman och jag & babyBella körde så fort vi bara kunde me världens högsta volym på motorvägen i snön. Tack Rihanna! gaaaaaahhhhh så skönt det var! Hängde i Salongen ett tag, snacka skit med Åsa på macken & stack hem till deras gorgeous HOUSE.
Nu mår jag bättre, för jag köpte såklart en blomma också. Multihyacint. En halv miljon räkningar är betalda också så då var man fattig igen.

Träffade på världens näst finaste hund igårnatt, Pixie

On the fírst page of our story, the future seemed so bright
Then this thing turned out so evil, I don't know why I'm still suprised.

/M


U spurs<3

Idag handlar de största rubrikerna om Zlatans drömmål och att Barca vann med 8-0, men hallå-wake up world, vilken rubrik skulle varit störst!! Derbymatch i London och givetvis lirade vi samtidigt...(torsk)
Tottenham-Arsenal 3-2. SJUKT JÄLVA BRA. Dessutom från underläge 0-2. Spurs har alltså inte vunnit på nio miljoner spelade minuter mot Arsenal. Men ikväll...så skål för oss Pappa!


Dagens kväll bestod av min andra hälft Amanda. Hämta upp en luffare från motorvägen & chillat nyktra i mjukis på grabbfest.

Imorgon ska jag begrava mig i jobb. För min kropp strejkade totalt idag.

/M

Kärlek

art6

Fullkomligt älskar hennes(CAROLINA GYNNING) tavlor!Hon ger mig massssor av inspiration! Jag vill också måla!! Galet, mycket, NU. Nu har jag sådära mycket känslor inom mig som bara vill exploder inom mig... Vill för många saker samtidigt, så därför blir det ingenting. Som ikväll när jag ska titta på FNL och så går Modern Family igång på TV exakt samma sekund, samma sekund som jag vill äta glass o gå o lägga mig. Det slutar givetvis me att va uppe tills ögonen svider...nu chatt-talk with mandy. 

It's You

/M

Word.



Dax för lite FNL (friday night lights) before bed. Min nya addicted serie!

/M

Rise and shine Michael!



Deras röster är klockrena tillsammans. Wish he was alive. Kung Zlatan har vi iaf kvar. Man blir bara så glad av att se den där skåningen.

/M


why

Why, do you always do this to me?
Why, couldn't you just see through me?
How come, you act like this
Like you just don't care at all
Do you expect me to believe I was the only one to fall?

Hey, listen to what we're not saying
Let's play, a different game than what we're playing
Try, to look at me and really see my heart

So go and think about whatever you need to think about
Go ahead and dream about whatever you need to dream about
And come back to me when you know just how you feel, for real

Trosa

Sist vi mötte Trosa borta blev det ambulansen och 3 morfinsprutor till Sjukan för mig. Idag ska jag åka därifrån hel och med tre poäng. Först ska jag värma upp mig själv med att lyfta lite däck och köra runt me min babyliscious! Måste döpa henne åxå...FBS203, Fancy Bella Sydnee.

Ikväll blir det skumpa.

Puss då

/M



Why??

I'd dare to make more mistakes next time, I'd relax I would limber up.
I would be sillier than I have ever been this trip, I would take fewer things seriously,
I would take more chances.
..............I would perhaps have more actual troubles, but I'd have rewer imaginary ones.

Time to shape up Maryone. Men jag är ju tvådelad. Den jätteseriösa delen tar mycket tid.
Det finns knappt utrymme att vara sådär spontant galen som jag egentligen är. Så dax att
planera lite spontana sköna grejer framöver. Nästa helg Malmö. Helgen efter Dublin.
My Bday firas i Stockholm.... Jul= Home SWEET home!
Nyår Anyone?

Söker även en housekeeper. Som städar(hemma o på jobbet), tvättar, lagar mat, diskar,
handlar, packa mina väskor, pappersjobbar lite.... för just vid den här tiden så ORKAR
jag inte. Så det så.

Puss gonatt.

PS. IMÅN är ingen vanlig dag för då kommer
 Min efterlängtade Precious!!!!!!!



Black Panther Metallic, mums på den!


jump in here

Vaknat i soffan i gryningen(snooozat alldeles för länge), tankat, hämtat Andreas (min co-assistant som hjälpt mig hela dagen med div. saker), postat brev, hämtat paket, köpt gymkort, bankat pengar, jobbat jobbat, lunchat, jobbat som fan igen, invigde Stigtomta gym..helt ok..solade 5 min fick ny energi, peptalkat me Morgan..handlat på stans dyraste ICA, lagat kåv stråganoff som får räcka hela veckan, diskat Mount Everest, ätit, diskat Kebnekaise.. Nu dusch, bokföra lite grann, planera inför morgondagen, packa träningsväskan, och läsa min bok. Kär i psykologi nu...
Ja, skitintressant inlägg, NOT. Men en helt vanlig dag för fröken Karlsson.


Morgan bjöd på nostalgi från sista året på Sunnerbo.
Framtidsplaner var att dra till USA. So I did. Miss it like hell.

/M


keep me.

Grym helg.
Grym vinst.
Grym fest hos AE & utgång.
Grym Lina.
Grymt död.

THANK YOU's.

Bakishäng hos fam. Johansson...


Kroppen gör ont. tror jag ska hälla i mig ett par hundra omega 3-kapslar
så jag kan krypa upp från sängen(soffan) imon.

/M


eleven and a half hour day<3


Denna kvinna och hennes hår har nu förgyllt min kväll och den har varit awesome! Fräääääsch hon är nu när den grå landningsbanan är borttrollad;) Fast imorn blir det hollywoodlockar för efter matchen går vi ALL IN. Så det så.

nu ska vi fortsätta umgås. xoxo


/M & L

Grym helg väntar!!



Ogillar face för många gånger.

Imorn kommer LINA från Smålandet. Från Ljungby. Vi som växt upp och bott grannar i hela vårt liv. Fan så kul det ska bli.

Lina

Nu är mitt liv mer helt igen. Ny honungsleverantör funnen, så lokalproducerad den kan bli. 2 färska finfina burkar står nu i mitt kök utan etikett, even better!! :) Så nu kan jag fortsätta att käka honung varje dag och vara förkylningsfri.

Natt igen. okejdå. Måste väl sova så det blir ny dag!! wiiiieee

Puss
/M

paperwork.


(kass bild men ändå)

Tur jag skaffade mig en ny soffa som jag kan ha kontor på för mitt skrivbord räcker inte till. Det är faktiskt sjukt kul att hålla på med papper, för nu är det min tur att ge igen. Alla bitar börjar falla på plats och det ska bli ett sant nöje att skicka min bibba med 338 ark med A4 papper till A-kassan. Där fick NI! (inväntar endast tre intyg från olika ställen.
Har suttit med papper i 3h nu, och kom just på att dagens mat bestått av en yoggi yalla och lite choklad. Borde nog laga nåt innan jag förtvinar (eller inte).

Först en till to-do-list.

PS!!!! Om du har några som helst ryggproblem, gå till Tomas Sundqvist, Leg. Naprapat 0155-214422.
Ström, laser, knäcker, masserar och gör allt. Gick till honom med ryggskott i våras och han har även healat människor som haft ichias i flera år...han trollar tror jag. Återstår att se om dagens behandling gjorde susen. Ryggraden var sned, ländryggen jättespänd ,nacken och korsryggen också bl.a. :/ och nu skriker hela ryggen AJ. Guuud, guuuuud, en tempur madrass vore nice.

käk & gonatt Lovers.

PS 2!
Har flyttat en kvinna(min kund) till Stigtomta som håller på med catering till ALLT. Bröllop, fester, tjejkväll, du kan bjuda hem henne för matlagningskväll etc. Du kan välja helt fritt vilken mat du vill. Hon ska även starta ett B&B med ett rum för övernattning då hon erbjuder skjuts till o från Skavsta och passar även din hund då hon är hunduppfödare och jobbar nattetid i Stockholm som typ veterinär. VILKEN KVIIIINNNA! grym var ordet. Återkommer med mer info.

sååå, gonatt.

/M



life.

Med tårarna rinnandes från mina kinder körde jag hem min vanliga tur från landet in till stan när arbetsdagen var till ända. Det var kolsvart idag på himlen, ja överallt faktiskt... . Gamla, väldigt gamla människor berör mig så fruktansvärt mycket och en ålder på över 90 år för mycket respekt med sig. De berättar sina lifestories och jag vill bara spola tillbaka tiden åt dem så de får uppleva sina bästa dagar igen, och åt mig så jag får uppleva 40-talet, 50talet...tiden under andra världskriget, 60-talet...jag vill inte att alla dessa människor som var födda i början av 1900-talet ska försvinna. Jag vill alltid höra deras berättelser, höra deras gammelsvenska, rulla deras vita hår och fortsätta att bli berörd och drömma mig tillbaka till en tid. En tid som aldrig kommer tillbaks.

De har varit gifta i 60 år i år. SEXTIO år. Kan du ens tänka dig att förlora någon som du levt med varje dag i mer än sextio år? Nu sitter de där på varsinn stol i köket, överlyckliga av mitt besök och ville bjuda mig på kaffe. Och jag får lyssna på åter en historia. Sånna stunder vill jag alltid minnas.

Ikväll efter träningen ska jag rulla håret och sova med papiljotter. Bara för att.

Nästa gång du ser en pensionär, le åt henne/honom. Visa lite respekt...

Los Alcazares..

Puss

/M

November

November brukar alltid vara en bra månad i mitt liv. Hoppas den här blir lika bra...:)

Fick just idag ett nytt livsmål.
Ska besöka alla USA's alla 50 stater innan jag dör. Jag har avklarat 4 st. 46 to go.

Nu blir det film och gonatt.

Puss

/M

RSS 2.0