Hungry eyes...

Galet att göra idag och saxarna gick som aldrig förr när det hade blivit dubbelbokningar;P Me an Emma did great ändå!
Vad glad jag är nuförtiden tycker jag ändå. Kan vara att jag får hålla på med det jag gillar mest.(fick 60 spänn av en herre för att jag var så glad...vad lite lycka kan göra egentligen;) To create. Lite lagom stress, göra makovers, prata me folk från ett till hundra år...och tro mig.- man blir psykolog på köpet. Fast, optimalt blir det när jag ska ha mitt alldeles egna. Då ska det bli best of the best mina damer och herrar;P

Bjuden på mat idag igen av Manidsch. ja...what to say till denna flicka. Nu sitter vi här, pratar om livet och korkat upp varsin kall. Livet är gott.

Puss my lovers.

mk


Contradiction.

Klockan är 02.07. Givetvis är jag vaken som alltid. Jag ska bara lyssna på en låt till, kolla en sida till, läsa ett kapitel till, läsa en blogg till, kolla lite resor, etc etc....blir gaaalen på mig själv! Jag ska vara vaken tills det svider så mycket i ögonen att man inte kan se någon mer ögonvita. Allt är rött. Jag ser rött. Har huvudvärk som dunkar..har armar som värker. Då är det dags att sova. Helst ska jag höra morgonfåglarna kvittra. Inte förrens då, är det ok att sova. WHY?!?!

Inte får jag någon sovplats i Norge heller. Och jag är inte så sugen på tält längre. Då får jag ju verkligen leva som i "Into the wild" och om man väl ska ska leva som honom, kan man ju inte göra det på en camping liksom. Möjligtvis i Alaska. Antingen stannar jag i Nyköpinig över sommaren(vilket känns rätt ok nu;)), eller söker jag mig till Oslo, dit min kära bror flyttar till väldigt snart. Men jag är en vandrande pinne. Australien kanske??Tahoe?? Anyone?? Jag trivs att leva i lite kaos, lite ovisshet, lite impulshet....och bara göra som jag vill. Till helgen går flyttlasset till Folkungavägen och Amanda Ekman. Hur underbart är inte det då!!!:D Vi har haft ett par sjuuukt galet roliga veckor...så ser bara en grym fortsättning på det.

Igår började min träning på riktigt. Sprang vilse i Ekensbergsskogen/spåret och kom ut någonstans vid ett järnvägsspår. Men vackert vare! Och lååångt blev det. Jag hade ju tänkt en löprunda innan jobbet imorgon om cirka 5h, men det känns lite omänskligt:/


Jag och min Fender. True Love:P

Love u mandis.

Puss & godnatt

mk


living

därför hinner jag inte skriva;)

Puss.''

Mary<3

I väntans tider.

Vaknade i panik med en gigantisk hosta som säkert väckt hela Stonehill. Det är en tickande bomb i mina öron som någon snart detonerar. Lungorna sitter kvar än så länge, men hålet som finns kvar att andas i, luftvägarna heter det väl, känns som ett bebis-sugrör. Övrig äcklig information skall inte nämnas här. Önskar att jag levde i USA just nu, med en drugstore 24/7 -  som kunde serva mig, med hjälp av ett litet onlineklick på datorn, får det hemskickat inom 10 minuter, free delivery. Nej, jag bor i Nyköping, Sweden AB... f*kk! Det skall ringas på en speciell tid, ringas tillbaka på en annan speciell tid och åkas dit på en tredje tid. Resultatet kommer väl bli recept på Alvedon(forte) eller kanske rekommendation av Ipren som Amandis säger e bättre, för det tar bort "cytokinerna". Drog iväg ett "helpmewhattodo"- sms till henne 03.40.(sorry hjärtat. Tur du inte vaknade)

Händer väldigt lite på facebook under småtimmarna för övrigt. 4 oaktiva online-isar, vilket normalt brukar ligga på 60 aktiva online-isar. Fast Jesper & Carro som skulle ut till The Airport arla morgon hade jag lite mysigt godmorgon talk med. Tack för det(:

Jag har iallfall hunnit tänka på en del viktiga saker som jag vill uppnå i mitt liv mellan mina hostattacker.
1. Jag vill ha gold star membershipcard på Costco i USA. Miss it like something . Kände mig så stor när jag gick runt där med min gigantiska varuvagn och öste ner gigantiska cereals, bigpack frosen pancakes etc..och sedan dessutom betalade med min "mammas" plånbok.
2. ja, sen kom jag inte längre. För nu vill jag se avsnitt två i "How to make it in America". Asbra serie.

Living the Costco-dream(: Extra stoooor, ta-iväg kaffe i handen såklart.


godnatt då! Eller godmorgon.

puss



Something special.


Helgen blev en helt fantastisk sådan med underbart roliga människor som
Magnus, Mustafa och Amanda.<3(skrattat non stop)
All tänkbar sjukdom som velat knäcka nermi g den här helgen har fullständigt
motarbetats av hela mig, av havsbad i säkert 11-gradigt vatten, och diverse alkoholhaltiga drycker.


Du underbara ishav. Nästa gång får du fan va varmare!


Har hittat mitt smultronställe på sommaren, femöre.... Min Sony Ericsson c903
kanske inte är så dålig after all(ored. bild). U can really wait iPhone;P


Nu ska jag fortsätta nöta övergång mellan C, Dm, C. Åh nej, varken
sjukdom eller trötthet ska tvinga mig att sluta. Paus för thevattenskokande.

Åh, en sak till.. Grattis till mami o papi som vart gifta i 28 år igår. Alltså i hela mitt
liv. Deras äktenskap har hållt under hela mitt liv. Stort Grattis:D<3

puss!

//mk

kinda sick.

Vaknade 03.50 i vanlig ordning numera, men jag skulle inte till jobbet idag heller.

Sjuk är jag också(och det var inte igår) och då håller jag på med diverse nördiga saker. Så istället för att putsa fönster, tvätta och typ laga mat, så dricker jag bara the med massa honung i och kollar på sjukt snygga bilder.

Mina döttrar ska iaf heta Ashley och Mary-Kate. Love them. Kate Moss är också gorgeous.

Röksugen? Jo tack. Kan man få bli sådär vacker tack av rökning, pretty please...!

Nu kom min kära Magnus. Time for some catch-up-talk de senaste dagarna.

Ta hand om mig någon!??:)

pusss


bad hairday

 

Fast det vill jag ju inte...för nu är det hockey. Utan Weinis:( och jag ska lyckas rädda mitt hår, som jag lyckats förstöra, igen. Så har jag fått magkatarr åxå, på semestern...overkligt.

 

Later loves.

mk

 

 


Es regnet.

Rain on me. Det regnar i Nyköping idag. Fast idag är det Ljungbyhimmel - alltså gråvit tjock av moln så långt ögat kan nå och typ evighetsregn. Igår var det mer mäktigt när det hade varit en klarblå himmel mest hela dagen och på kvällsningen kom det in tjocka svarta moln, läckert. Just då, fick jag ju såklart energi och gav mig ut o sprang. Det svarta molnet öppnade sig precis vid havet och dränkte mig...mina steg blev ju inte lättare direkt. Men det var skönt. Och lukten var ljuvlig. Dränkt som en katt kom jag hem...av mest regn- och lite svettdroppar.

Åh. Nu börjar Alla vi barn i Bullerbyn. LYCKA på min semester. Och snart kommer Marie.

Puss då!

//mk


I wanna wake up where u are.

Make love to the sun, dag 2. Vaknade upp av rätt sjuka drömmar och tur är väl det när man möts av underbart väder. Är lite busy idag, men fram tills dess ska jag ut i solen och dricka morgon kaffe, läsa min nyinköpta gucci-bok och andas stonehill-luft. Jag klagar inte på min semester. Men snart vill jag börja jobba, som fan!!

Konstigt att jag alltid vaknar upp 04.30 i ren panik, tvärpigg. Tror jag ska till jobbet...och så ska jag inte det. Det är ändå en rätt skön känsla att somna om. Men tror jag saknar de där promenaderna, när det är helt vindstilla, solen har gått upp precis, fåglarna kvittrar och inget folk rör sig på gatorna. Bara min musik i öronen.

Time for some action.

Btw...stockholm var alldeles awesome, men alldeles för kort. Det var lyx på hög nivå iaf. Som alltid hos Aspegren:!




//mk


Stockholmsmys

Jolanta kommer snart o hämtar mig och det bär iväg till Stockholm.
Myys med Carro står det i kalendern ikväll. Miss it damn much.



Hinner jag kanske med en löprunda först??(tyvärr inte vid norr mälarstrand..) jaaaa:)

Pusss!

Marre


wedding pics




såååå vackra!!

Vi<3

nr 9 och nr 7

make love to the dog

så fin.

kärlek Lina & Jossi


Zunday

Jättehärlig kväll igår på alla sätt! Sjukt sköna människor jag har omkring mig alltså;P Tur att det inte är farväl för alltid. I'll be back och då får ni dras me mig ett tag till!

Igår var det kick-off som hette duga för min träning! Löpning 3km på löpbandet och det gick hur bra som helst, och nu jäklar ska jag en gång bli som jag var(och springa över 11 på bipen;). Jag tog med Marie på lite fria vikter som hon sådärgillade, och jag åxå då jag fick gå ner massa i kg. Simningen var det hon som lärde upp mig som gammal simmare hon är.. I världsklass skulle jag vilja påstå, shiiit.. Imorgon blire repris!!:)

Dax för lite gitarr & hockey efter min sjukt goda pizza...(nej, jag är ingen kille)

Love to be off!

Kyss //Em


morgon-sms

08.39 Hej, ska du med och träna om en timma? Älskar morgon sms. Särskilt idag. Perfekt start på dagen. Gym, simning och bubbles på det med Marie. Jag sprang faktiskt 0,5 km igår i ett spår ute vid Arnö. Faaan så härligt...iofs strejkade knät lite av smärta hela kvällen, men det var lätt en överkomlig sådan.

Rise and shine my loves. Nu ska det taggas för trääääning!

Puss

/mk




sunnysideup.

Solsidan. Bara älskar det, so you know...undrar just i vilken familj jag skulle hamna i? Inte grannen iaf. Snål och JOOBBIG, haha!! Impulsköpte en Acer Notebook idag för att min gamla kära LG 17tums widescreen, impulsdog. Hade gärna hellre impulsköpt en imac, men det fanns ju inte på lager;) Sådärgillar den än så länge. Men det sköna är att m-tangenten fungerar. Ctrl+v skall aldrig mer användas! (inte för att klistra in m iaf)

Jag har myskväll med Magnus. Han vispar grädde nu. Innan lagade han mat till oss, och var min personliga chaufför, och så hängde han upp tvätten. Nu ska han göra marängschviss till oss också. Vad har jag gjort för att förtjäna denna lyx?????!?!??

Imorgon äre Bye Bye-party hos mig. Kommer bli awesome! Welcome. Nu ryser jag också när den där bruttan i rött sjunger fix you i så ska det låta.  Puss hej //mk


Golf.

Härliga dag!:D Först besök(förmodligen sista på "Repis", för de ska flytta:() hos fina familjen Carlsson och blev servad av Carina med både det ena och andra fast hon hade tusen järn i elden. Järnkvinna det där;)

Sen vart det iväg
mot golfbanan och pay & play med Jesper! Det var mycket blandad kompott från min sida, fast lyckoruset och känslan efter ett bra slag gör ju så att jag förstår alla dessa galna människor som lever på golfbanan under sommarhalvåret. Jo... jag kan väl efter många års nekande, kalla detta för en klart kvalificerad sport. Som dessutom mitt invalidoknä älskade stort. Jesper storspelade, enligt mig. Good job coach. Ska börja tänka i mer stela handleder-banor;)

Jag och nu
mmer 7 har gift oss iaf. Fast det gjorde vi redan när jag började lira fotboll för 22 år sen:)




Åter en sjukt bra låt. Note: Spelas überhigh och gärna vid ett senare tillfälle när det kommer ut en mer up-temporemix.Tror de har snott vissa partier i låten från Gladiator låten, vad den nu heter.

/Em Kay

Vacation!



Love this song! LYCKA...! Dax för kaffe i solen på balkongen.

Puss!

mary



RSS 2.0