Livsfeber, igen.

Nu kommer mina härliga/jobbiga känslor igen. Nu vill jag IVÄG. Till Australien, Sydamerika, Canada, USA...! Nu. Lääänge!
Jag har vänner i Australien som jag träffade i USA. Jag har vänner & en "extrafamilj" i Californien, har släkt i Colorado. En vän i Medellín, Colombia, vänner & släkt till Jorge i Chile, Argentina och Brasilien. En vän i Toronto, Canada. Vänner i Milano, Madrid, Prag, Norge och Barcelona.. Det är bara att dra säger miljoner röster inom mig.

Samtidigt så säger en smart röst till mig att börja titta o ev köpa lght i nyk, köpa hus på landet...starta eget & satsa mer på jobbet, på innebandyn och nöja mig med tillvaron(alla underbara människor här) och vardagen här....what to do?!?!?

Jag kommer aldrig att kunna välja. Jag gillar att vara överallt och ingenstans. Att inte riktigt veta och att ta veckan, dagen, som den kommer...jag gillar att fly. Till okända platser...ensam eller med någon spelar ingen roll. Jag vill testa nya saker. Utmaningar. Livet i sig är ju en utmaning. Men det räcker inte. Kan någon bara komma in i mitt liv och ta mig någonstans? Helst till andra sidan jorden... och leva ett helt annat liv.

Jag vill spela softboll i USA, surfa i Aussieland, bartendra i söderhavet, snorkla på Hawaii, åka snowboard i Tahoe, jobba som frisör i Italien..., hjälpa fattiga barn...helst allt samtidigt.

Kanske är det dax att ta tag i mitt liv. Det bör fattas ett form av beslut snart...



natti
/eM Kay


Rommis!!



















Midsommar var en sjukt fin & galet bra dag! Romholmen visade upp sitt vackraste jag och alla inblandade också!!!

Skattjakt(som gick sämst för mitt lag, sorry guys!), poolmatch, snaps & sill & potatis, jordgubbar, galet mycket dricka under galet lång tid. Amandas kamera som slutade fungera(därav inga kvällsbilder)Amandas mp:3 som slutade fungera, Amandas piercing som åkte ut, midsommarkransbyggande, midsommarstångsdansande, min nya vän Oliver 8år som lärde mig skjuta iväg en propeller typ, alkohol som tog slut, alkohol som hittades, gitarrspel, crazyness, allsång, sång, dansgolv i stugan, långdans & fuldans....etc...etc...

Midsommardagen spenderades i soffan från morgon till natt. Bakfullhet.

Igår återvändE jag dock till mitt mer seriösa liv... gick och jobbade & sedan tränade!!! på Sunlight. Underbart var ordet. Nu jäääklar. Sommarkortet är inhandlat, och skall utnyttjas!!

ps. Idag äre Chile-Brazil...kan bli lika bra som Tyskland-England...

Time for a delicious morningsmoothie.
Pusssss!

Kvinnor(a) av stål.

Alltså. Riktigt svettig dag på jobbet med riktigt bra kunder:D folk var superglada och jag tror faktiskt inte NÅGON klagade på nåt, inte ens värmen...helt otroligt!;)...helt mobilfri då jag glömde mobilfan hemma. Vilket va liiite skönt ändå. Blev urfattig hos tandläkaren på lunchen, men efter sju nätter sovandes med geleskenor i munnen så kanske det är värt det ändå. We´ll see. Sen så kostade jag på mig en svindyr bettskena när jag ändå var igång. Varför har ingen i hela världen sagt att jag gnisslar tänder för?! Eller ljög han för mig? ...mm, ska nog be Amanda filma mig när jag sover.

Efter jobbet, tog vi tag i vårt sjuka träningsschema. 7km:s löpning (nästan iaf) varvat med intervaller o sånt. LOVELY och so f-ing jobbigt. Ari, you gotta love us! Men det vare värt-. Storstädade hela lägenheten(mest mandisch) & sitter nu o avnjuter en sallad. Amanda är en kvinna av stål. Hon peppar mig & ger mig energi<3 Mer sånna människor till vår värld.

Ser fram emot en LEDIG helg. Det är ju dessutom Midsommar och det skall firas på Romholmen. Det luktar nattbad. Awesome.

Det känns ändå tomt på något sätt. De senaste midsomrarna har firats uppe i norr på bästaste sätt...och det har varit helt underbart. Saknar er alla<3 Och älven.


Ps, pappa har missat en match på hela vm. good job daddy:Phaha..



strawberrykisses.

/eM Kay

Sol i sinne...

..brun inne?? Eh näh!
En annan får jobba...
Jag håller bara tummarna för att mitt spel ska gå in idag, tog givetvis med ett klart osäkert kort i div 2 fotbollen...som jag ångrar nu. Mina VM matcher e ju redan "klara";) Heja mig!!

Alkoholen är inhandlad, till oss båda. Amanda får helt enkelt tacka och ta emot, blev liksom ingen öl.

Kan fotbollen börja ngn gång så jag kan bli helt upprymd!

BRA, TACK, HEJ

FAKK!!

Glömde göra bytet av mina 2 spelare inför omgång 3. Katastrophically!!!! Nu är jag körd. Faaan!

I övrigt har det varit en sjuk dag på jobbet med vattenkrig bland annat. Klippt lite också har vi. Sen tog jag löprundan längs hamnen, hade noll energi i benen och knät bara vek sig..:/
Nähepps, dax för lite styrka & sen fixa Mandisch's hår..! Kommer bli sjukt bra!:D Hopefully..hehe.

Puss då!

ps, why does love always feel like a battlefield???!!!?

/mk


Spegelblankt.

Jag bevittnade och åkte båt i skärgården för första gången sen jag flyttade hit denna afton.... Jag tror jag är in love with the sea:P Kan dock inte beskrivas med ord, utan bilder...som får tas nästa gång. Sjön Bolmen kan slänga sig i väggen faktiskt, förlåt.  

5 gigantiska stjärnor till Anna som färgade min utväxt i mitt äckliga "dust-it-hår" idag. Ett kanonjobb som var felfritt:P Nu älskar jag mitt hår igen. Nu fattas bara att någon själ kan göra den klippningen jag vill ha. Frivillig?!!

Lyssna på Seconhand serenade tills jag somnar in...eller läsa min Gucci-bok... eller se "dear John"... eller ett avsnitt av Entourage eller How to make it in America....eller...bara tänka...eller?!?!

Kakan blev utvisad efter sina två ass... Hurreyh! Not.

natti lovers.<3




Hold ur head up high.

Jobb. Gjorde mitt finaste jobb på väldigt länge idag...det var på tiden. Råkade visst jobba över en timma också, så kul var det. Älskar mitt jobb ibland. I övrigt var det en kass dag. Jag skulle ut och springa skiten ur mig själv, men tröttheten tog över. Alkoholen segrade och gitarren spelade.

Tellus var kass och DJ:n klarade bara av att spela hela låtar..vilket gjorde att jag lackade ur. Skönt ändå att vara med underbara människor i form av Amanda och D.C. Ställer ALLTID upp. Till tusen. <3.


Schkåååål




Puss godnatt.

/emKay

ps, i drömelvan har jag inte avancerat direkt. Gått från 2159 plats till +9411 plats. Imorgon måste Kaka leverera.


soak up life.

Strålande dag såklart och självklart jobbade man. Men det händer alltid nåt skoj på jobbet! Lunchen spenderades i en tandläkarstol i Ockle. Jo men trevligt...tata Jorge följde med.

Vi hade möte idag. Ari "gold " peppade mig o laget till tusen. Nu jäääklar ska det tränas. Jag ska vara spelklar när serien drar igång. ONYX!! Punkt.

Jag vill ha semester. Kan någon påminna mig om att den här tiden kan vara den bästa tiden på hela året i Sverige(så jag ALLTID har semester nu). Det är ljust typ dygnet runt och kvällarna är helt amazingly fucking awesome fina. Jag stack ut på en löprunda med havet som sällskap. Snacka om livsnjutning.

Nåt annat som är livsnjutning är grillning by the sea. <3



Vackert eller....Sunset i närheten av Studsvik.


KÄRLEK.


Sjuka dem är.

Fattades bara min gitarr en kväll som denna. Natti.<3









Weekend pics.


Roadtrip E22:an south.


Till slut kom jag fram till fiiina Liiiina. <3 sliten jag.


VIP @ Sliver.




Sen bar det iväg mot Ljungby. Beautifully Lagaån.


Å min största kärlek Bella, som jag fick dela natten med.

Helgen som gick, var awesome. Synd bara att det inte blev någon tur i Karlskronas skärgård. Men en nostalgitrip
til Nättraby hann jag med. Fiiina minnen minst sagt..
Jag o Jossi ägde iaf dansgolvet i lördags och fakk, va vi dansa! :P hon e Craaazzy om någon den där tjejen. Tyvärr inga bilder på henne:( Lina och jossi, kan man säga...bedriver en hotellverksamhet på några ynkas kvadrat. Där finns det både hjärterum o stjärterum. Blir ompysslad till tusen, blev tom avklädd, bäddad åt, servad nattamacka o oboy, liggandes i sängen mitt i natten. Hur underbart var inte det??:P

Efter ett pitstopp i min hemstad (by), fotbolls VM med Daddy och natten med Bella, var det dax att fara tillbaka igen. Hem igen. Tror det känns som hem. Nyköping. Still a mystery.

Elchsafari & efterrätt på donken bjöd denna kväll på med 3 stycken galna individer. Kul vare o resluterade i 14 älgar, 15 rådjur kanske, 5 vildsvin och några harar. Jo tack.

Imorgon är jag ledig, ska ge min kropp en ordentlig omgång och ska titta på VM hela eftermiddagen. LOve to the game.

nightie <3

Deutschland-.....

...Kommer att krossa allt. Det går bra för mig i drömelvan mina damer och herrar. Tror bestämt att jag kommer ta hem hela ligan...eller;)?? Här e min favvosar som båda gjorde sitt jobb...jo jag tackar!:)
.



05.20 ringer klockan, då blir E4an norrut. Undrar just hur många ggr jag åkt den. Kanske 2127ggr?

Helgen var grym iaf!!!

Pussss då!



awake.

Jobb idag, alldeles för lääänge. Jorge ligger dödssjuk hemma och jag & Emma fick styra upp det idag. Gick galant, faktiskt. Har börjat gilla barn. Särskilt idag när en skitsöt tjej gissade min ålder kring 18-19 och att hon sedan tyckte att jag borde vara både mamma och gift vid en ålder på 27 och att lilltjejen och jag nog aldrig kommer att jobba som frisörer ihop för då är jag jääääättegammal. Haha, sköööna vissa kids är alltså!

Jag var även med om världens äckligaste idag, men det tänker jag inte skriva om här. Blev skakig en bra stund efteråt iaf..:S

Kanske Världens bästa Anders kom ändra från Colombia ikväll(ja kanske inte av den anledningen) med sina magic hands kirrade wireless internet t mig o Mandisch, så nu har jag sex me livet igen. Nu är jag mitt vanliga jag och ska göra en miljon saker igen innan läggdax. Ögonen svider big time. 

Glee cast är på repeat. Och jag ska börja mitt lagbygge till drömelvan.

Gud- Gud. Låt mig få vara ledig i helgen så vi kan leka viktiga i VIPen i Karlskrona.


In 9 minutes....batts out. I'm out in 2.

/EmKay


love-ly.

Snart kickar det igång. Fotbolls VM. Hur underbart är inte det?!? Ska bli sjukt kul även fast inte Sverige inte är med. Undrar just hur pappa ska lösa det här med alla matcher på eftermiddagarna? Kanske slutar han tidigt varje dag i en månad:) Han missar ju inte en match. Jag ska försöka få in Tv-mottagning i salongen..Vem vill inte se vm liksom?:P Jag har många lag. England, Portugal, Spanien, Holland, Tyskland.....mmm ska bli kul att ladda spelkontot me lite $$!!Min Sverigedress kan slänga sig i väggen just nu. Ska nog även ta ut en drömelva på aftonbladet. Det var galet kul när vi hade tävling me jobbet sist.


Dax att le lite, minnas lite och önska lite.<3

Nattiiii lover.

/mk







natti.

Ganska bra måndag. Jobbet var dött fram till kl 16 då det drog igång på riktigt. Hade massor av energi som ville ut...så jag taggade för löpning i duggregn. Underbart..men att mitt knä gör så h.vetes ont ibland är ju katastrof. Känns som jag har limmat ihop det med dåligt papperslim, så om man tar minsta felsteg på asfalten så är det kööört.. får bli styrka imorgon. Det är bip test på onsdag under ledning av Ari. Får se om jag ens kan klara nivå 1.
Kvällen blev najjs. Och väldigt sen...så nu äre SÄNGEN fur mich...note: Amanda har lagt sig föra mig!?!? Nu ska jag längta efter morgongröten till godmorgontv. Haha.

Vaaaad jag vill till Öland och stugan nu eller. Galet mycket.

Puss då.

//eM Kay.


Jag e såld.

Det var så sjuuukt kul att åka MC igår! Den lilla gnutta rädlsa som fanns, försvann när vi lämnat city of nyköping! 5h:s åk blev det och jag lyckades somna 3 ggr!! utan att trilla av! Stort...och åkte på kanske en av Sveriges top 10 finaste vägar iaf(gamla vägen till Södertälje). Jag satt och tokskrattade när vi vrålåkte fram på E4.an alldeles för snabbt...och jag vill bara åka snabbare. Jag var typ i himmelen och jag kände om vi trillar nu, så dör vi. Men det är nog med den här känslan i kroppen jag vill dö iallfall. Så, nu ska jag bli MC brud. Men jag vill bara åka bak. Haha...

För övrigt har jag världens bästa sambo som överraskar hela tiden. I am living the dream, och varför förtjänar jag denna lyx?

Imorgon börjar mitt nya liv. Igen. Denna gången på allvar. träääning, nuuu tack!!!

Time for bed, jobbat sju dgr och kör väl fem till när jag ändå är igång. Love it??!:)

Puss Godnatt
em Kay.


sönder Boulevard



Ligger på vardagsrumsgolvet. Tänker. Leeeer. Lyssnar på Thåström.

Jag vill köpa fiskegrejer och åka ut och campa.

Godnatt lovers. Kyss-

Changes!!!

En vecka sedan sist jag skrev. Har varit GALET mycket att göra. KAOS många stunder..även fast mitt humör har svajat en del så gillar jag att ha sjukt mycket att göra. 
-Jag har flyttat in till otroligt underbara Amandisch<3 och bor nu granne med polisen, fast allra bäst, nära hamnen/tellus.
-Vi har med hjälp av en fin såg mosat in min säng i köket, och skapat en sjukt mysig oas för mig.
-Jag har städat ur min gamla lägenhet och äntligen lämnat ifrån mig nyckeln.
-Jag har fixat mig ett heltidsjobb på Baresso, klippt galet mycket folk och även sökt mig till gammalt extrajobb...och har lite smått och gott på gång.
-Jag har kommit igång med träningen i form av löpning, då jag kände att alla mina kläder är för små.
-Jag fick ett samtal av Ari Rouohnen, (eller hur det stavas)vår nye Coach ikväll som taggade mig till tusen att komma tillbaka till en ny innebandysäsong. Yes, jag ska bara komma tillbaka. Så nu blir det seriously REHAB.

Jag tog tag i mitt o Mandisch's största problem i form utav internetet ikväll. Hon var duktig och gick till påsen och köpte en finfin router, då den gamla inte fungerade. Den nya var fin. Men inte ens med min sjukt övertekniska kusin Mattias hjälp, så fungerade den icke. Frustrationen VAR total. (Tur hennes bebis iPhone'n fungerade iaf. :P) Jag lovade iallafall att problemet skulle vara löst tills ikväll när damen kommer hem från IVA. Yes, jag ringde Com Hem. Jag kan svära på mitt liv att jag aldrig pratat med en bättre och trevligare support-kille någonsin. Men jag tror jag vet varför. Han skrattade typ när han såg vilken modell Amanda hade...den var tydligen, Antik. Alltså vi snackar riktigt sjukt Antik. Han höll på att svimma när han såg att vi hade hemtelefon och att den dessutom användes rätt flitigt! Tredje gången han tappade andan var när han såg hastigheten på modemet. Killen fixade 9 gratiskanaler till tv:n. Fri telefoni i 3 månader till alla fasta telefoner. Mer än dubbelt så snabbt, WIRELESS't modem..och bad oss att slänga allt vad routrar heter i väggen. Eller iaf lämna tillbaka det till Påsen, sorry bag.;)
Ehrm...what else?
Ledig nästa helg och då ska jag gästa Ljungby och Karlskrona. Tänkte även hinna med Stockholm...yes.
Och en till sak. Upptäckte idag hur sjukt vackert det är i Nyköping, längs havspromenaden jag sprang på, idylliskt.

Hit Tha Shower. Yess.

Puss
//fetEmKay

RSS 2.0