que hora es?

Egentligen behover man inte veta tiden har. Vaknar nar man vaknar, sover nar man ar trott, ater nar man e hungrig, dricker vin nar man vill., Roker en cigg. Tar en loprunda, en match med vagorna. Later saltet slita sonder mitt redan sondriga har...ater nyfangad blackfisk. Bananerna smakar bananer och tomaterna  smakar tomater. Mjolken smakar absolut inte mjolk. Manniskorna ar glada och har absolut inte brattom till nat. De har glimten i ogat och du kan ligga pa stranden, 300kg tung, vit, blek, med sillisar, med ful baddrakt, med har under armarna utan att nagon bryr sig. Alla ar som dem ar. Jag ar jag och ingen vander sig om for det. Tack. Det finns hajar ocksa. Och brannmaneter. Det var rod flagg igar for no swimming, och visst kom Tsunamitankarna fram i 300km/h, men jag overvann dem. Jag bodysurfade och kande att jag levde. Det finns en dusch utanfor huset, med kallvatten. Den ar min:) Dar kan jag sta lange, den ar iskall och harlig.
Imorgon ska vi bli till barn pa nytt. Aquapark...det kommer nog bli galet kul. Kanske tom jag ska ha 50+??
Snart ska vi ge oss ut pa stranden och bada i det nastan 30 gradiga vattnet. Nar alla andra tar siesta vaknar vi till liv.

Mia Skaringer<3.

Un Beso.


Guldlandet.

Nu tar jag semester på riktigt från ALLT. Avkoppling till max... till Espanol.

Underbart är ordet.

Ciao.




Dyngkåt och hur helig som helst.

"Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistisk sex när lille jesusbarnet somnat. Mammor är väl också människor, eller? Sårbara. Svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är."


Jag har inom en mycket snar framtid semester och den här boken är inhandlad. LÄÄÄNGTAR efter att ha tid till att läsa den, och få ha tid till att bara va.



and I'm out.


Changes

Wow. Förändringar gillar jag. Butiken på Skavsta är som förvandlad från ett litet, trångt, dammigt skjul till ett stort, luftigt, modernt, ljust slott i jämförelse(sett med mina ögon). Nästa förändring vill jag också vara med om, när vi jobbar alla tjejer samtidigt och dammar våra egna hyllor, chefer för våra egna märken, fast då vill jag se en fet provision också. Pax för Lancome och Biotherm. Det känns bra i själen att jobba med Bulgari, Le D´issey Miyake, Chanel, Kanebo, Hugo Boss, Lagerfeldt, Jean Paul Gauliter...and so on. Fick bli en del chansningar under helgens lopp...men enligt Carro(facit själv):)Gabriella & Bella, så verkade jag gissa rätt ibland.
Skönt me tempo, flygplan, glada själar, stressade själar, leenden. Ja och det var t.o.m ett kärt återseende när vi hade två flighter till Italien på rad. Trodde jag aldrig jag skulle säga. Ok, de är iallafall good damn handsome att se på.

Förlåt mig Amanda för kvällens försvinnande. Utan internet och mobilladdare är man lost.:/ Men nu är vi förenade igen.<3

Nu är det juli,
Jag vet att jag låter smått störd när jag säger det här, men jag längtar till hösten. Det är min årstid. Jag känner doften av den runt hörnet.

I hate loving you.
I'd love to hate you
But I can't give up on loving you.


älskar tioåringar.

Fan, Tack Jonna 9 år, Hugo 10 år och din bror på 12. Ni e fan underbara ungar och vände hela min dag<3. Måste bara avslöja att Jonna haft pojkvännen Thor sedan två år tillbaka och hon har lärt honom allt hon kan hur en kille ska vara mot en tjej, så hon har fått både blommor och en lapp "jag älskar dig"....sweetness eller vad? Hugo lärde mig även allt om ett xbox 360 spel. Tack för det;)

Nu står jag i valet eller kvalet om det blir utgång... eller om det blir hemmakväll med städ och träning.:/ Men hur kul låter det? Bara det att min kärlek jobbar kväll och sen morgon. Det suger.


Nu ska jag puff daddy:a lite och make up my confused mind!!!

Grattis mami på 48års dagen som är i Moseldalen o har det gott me Papi<3.

Just be yourself.

mary

kid-summer

...det ÄR verkligen en riktig sommar, som jag minns dem när jag var liten. Sprang runt barfota i åtta veckor och lekte ute sent tills mamma&pappa fick ropa in mig, Lina o Cissi...vi lekte jämt vi grannar. Och vi satte upp tält på varandras tomter och sov över. Vi vaknade tidigt, såg sommarlovsmorgon, hade vattenkrig, sprang genom strilen och sånna saker. Det var lååångt innan datorerna fanns och inga telefoner. Då sprang man över o plingade på... ringde till hemtelefon. Tänk om man kunde få va liten igen. Bara för en dag.

Awesome Tuesday!! Training, asos-klädleverans, golftävling och hembesök hos familjen Johansson med barn:) Dagen fick 10 av 10 solar.

Sjukt rolig dag på golfbanan idag igen. Nu är jag bra sugen på att börja lira. Tyvärr missa vi med ett endaste poäng från att gå vidare trots bättre spel idag. Fan. Men satan va kul vi hade i våran boll. Den där Vesa är en galen finne.

Nu har jag sådär tusen järn i elden igen och vet inte vad jag ska avsluta kvällen med. ´
Gucciboken Vs. Entourage... bra odds på båda.




amor


Lyckorus.

Vilken galet bra dag igår! Älskar att vara LEDIG och FRIIII! Bra gympass på morgonen följt av en 7h:s tävling på Jönåkers golfbana. Det var sjukt kul faktiskt, vi kom i en riktigt bra boll me roliga människor och DC och Vesa lirade bra, även fast de inte var nöjda! Jag lärde mig hur mycket som helst...bra sugen man blir på att börja lira! Igår var det cirka 56 grader varmt, o jag skaffade mig en galet sexig armbränna.
Idag blir en repris av gårdagen. Greensome på Nyköpings GK. Jag är taggad. Och mitt lag ska vara taggade! Idag blir det även lite fotosession, om man nu får det vill säga...:P

Time to hit the gym, hard!

ps, igår väldigt sent bakade min underbara Sambo paj me massa vaniljsås. Det må jag kalla kärlek<3

Idag är det ingen vanlig dag för det är CARROS fölsedag, HURRAH; HURRAH; HURRAH! 27 gånger!:D

/marieone


Lycka!!

Varje gång jag ska spela match eller om jag ska tagga mig för något ska jag you tuba fram bilderna från när Spanien tar VM guldet, när Casillas sprutar glädjetårar.. när Iniesta gör målet och när slutsignalen går...hur underbart kan d bli?? skulle döda för att vara på plats. Om man ska tagga för att mer skada någon ska man skolas i Holland. Hela laget borde vara klädda i rött istället för orangea gatuarbetare..fy fan för dem i år. Katastrof o se dem hoppstämpla i bröstet---endast 8 gula och ett rött...
Och Torres, har varit hur skadad som helst. Så sluta hagla kritik över honom. Han är el nino ändå.
Ska börja spara VM i Brasilien pengar nu till 2014- vill någon hänga på??

stort...

Idag har jag färgat min nya frisyr. Eller Jorge did. Med min top secret blandning...bilder kommer väl nån gång.
Nu är jag ledig två hela dagar och den ska spenderas, tro det eller ej, på golfbanan med DC. Jag ska vara Caddy och nej, det är inget vad. Jag ställer upp frivilligt, haha...ska bli kul! SN golfen...exciting!

Natti...

maryone



I skrivande stund...

..så bevittnar jag en sjukt rolig o bra bronsmatch. Kan gå hur som helst, men tror Tyskarna är starkare ändå. Leder just nu med 3-2. Liebe!:D...och YES, det blev brons. Hur skööönt som helst. Men vilken match!!:D

STOCKHOLM I LOVE. Så är det bara! Hade en underbar ledig dag igår, me sol o bad på Stockholms klippor och badade i ett 22-gradigt vatten. Notera att även Caroline Aspegren badade två gånger! Shopping o bio hanns med innan det var dax för hemfärd..och utgång i Nyköping o Tellus såklart:)<3. Kanontjej hon är CA... Ger mig masssor av inspiration till att göra ännu mer saker än vad jag redan vill....guide me please!!:P

Jag var förresten att sticka min kniv i halsen på en kund idag på riktigt...Denne man hade en väldigt märklig livssyn. Alla som gått på dagis som barn, blev automatiskt alkisar, pundare och skolade som socialdemokrater. Tydligen. Och så sa denne att alla hade ett val och att frun skulle vara hemma med barnen istället. Jomen visst. Jag blev varken alkis eller pundare sa jag till honom ....han får mer än gärna åka till sitt hus långt söderut och inte komma tillbaka eftersom 30 grader i Sverige var för kallt för honom..... gahhhh!!

Mina damer och herrar, dax för sängen:( Synd att missa den kanske finaste kvällen ute hittills...och även synd att både jag o Amanda är för trötta för att göra den godaste fruktsalladen ever....eller???

Natti

//Maryone.

Fussbad liebe meinen füsser.

Fotbad, världens godaste smoothie(made by me såklaart) och VM semifinal, en tisdagskväll. Livet e underbart må jag säga.

Längtar tills Tyskland tar VM guld bara. Då blir det lycka.

På fredag hoppas jag det blir STOCKHOLM på dagen. Då ska jag shoppoholica med Carro för jag äger inga påklädbara kläder längre. MONKI is my place och American Apparel. Ska även jag färga mitt hår tillbaka till rosa/aprikos, sen e jag nöjd.

Nu spricker himlen upp åxå, fakk va nice! kom o ta mig på ett kvällsbad tack!

Tschuss!

think twice.

Please accept my apologies, wonder what would have been
Would you've been a little angel or an angel of sin?
Tom-boy running around, hanging with all the guys.
Or a little tough boy with beautiful brown eyes?
I payed for the murder before they determined the sex
Choosing our life over your life meant your death
And you never got a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a fetus if you faught for your life?
Would you have been a little genius in love with math?
Would you have played in your schoolclothes and made me mad?
Would you have been a little rapper like your papa da Piper?
Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters?
I wonder about your skintone and shape of your nose?
And the way you would have laughed and talked fast or slow?
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been
Happy birthday...

All I thought was a dream
Was as real as it seemed
All I thought was a dream
Was as real as it seemed

I made a mistake!

I've got a millon excuses to why you died
Bet the people got their own reasons for homicide
Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have?
I was young and strugglin' but old enough to be your dad
The fear of being a father has never disappeared
Pondering frequently while I'm zippin' on my beer
My vision of a family was artificial and fake
So when it came time to create I made a mistake
Now you've got a little brother maybe he's really you?
Maybe you really forgave us knowin' we was confused?
Maybe everytime that he smiles it's you proudly knowin'
that your father's doin' the right thing now?
I never tell a woman what to do with her body
But if she don't love children then we can't party
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been


Beso

/eM Kay




<3

Mess up my bed with me
Kick off the covers
I'm waiting
every word you say
I think I should write down
I don't want to forget
come daylight

Happy to lay here
Just happy to be here
I'm happy to know you
Play me a song
your newest one
Please leave your taste on my tongue

Jag checkar in i köket nu. Svintrött, nytränad och nyäten. Blir ev ett avsnitt Entourage om jag orkar..

Nattkyss.




färdigäten 23.18

Hårt arbetandes över-heltidskvinnas nuvarande veckodags-schema.

Snoozar från 07.30 till oftast 09.25. Alltid i hopp om att powerwalka eller liknande till jobbet ,men som bara hänt en gång(idag), då jag är tröttast i världen. Klär på mig, "fixar"(kan man eg inte kalla det för) håret, äter frukost, läser SN, kollar tv4:a-nyheterna o vädret (måste ha ett bra samtalsämne till första kunden) samtidigt som jag borstar tänderna och springer runt o yrar i lägenheten utan att försöka väcka Amanda.
Jobb 10-19, me mina galna brudar och en styck stekigt rolig chef. Hemma mellan 19.20-19.45.
Fritid en kvart. (diverse olika fritidssysselsättningar, listan kan göras milslång)
Rör mig graciöst till gymmet. Tränar mindre graciöst tills jag känner mig nöjd.
Hem Å fixa käk/ blir severad käk av världens bästa Amandisch och går igenom dagen me henne. Dusch glömde jag. Mer fritid runt 00.00 tiden...tills jag stupar av svidande ögon.

Yes. This is me now. I eventuella luckor blire mest fotbolls VM såklart.







Längtar man till Lake Tahoe???? näh, inte farligt alls.

puss hej.

RSS 2.0