Yesss

Efter en jäkligt hård kamp alldeles för sjukt tidigt en lördagsmorgon, vann jag kampen på Tradera. Tågbiljetten kirrad. Det e iofs ingen som helst garanti för att jag kommer till Sthlm, men jag har iallafall försökt. Nu e jag überhungrig, übertörstig och übertrött. Fan. Kitchen nästa.

Ciao my Love.

/Em Kay

Så som i himmelen

Alltså det kändes, som jag gick in i kören i Micke Nyqvist's "Så som i himmelen". Okej, de var inte så spårade som dem, de stod inte i en ring och gjorde massa konstiga övningar, de hade ingen Thore.... Men jag kände ändå samhörigheten, lyckoruskänslan i kroppen när alla fyra stämmor sjunger unisont i en låt som bara var helt underbar.  Jag ville inte att det ska ta slut. Hade inte hört en endaste låt när jag kom dit, men nu är jag tydligen aktuell i Februarikonserten, med ev en solostämma. Men den var så hög så jag pallar nog inte trycket...plus att jag alltid blir så nervös.

Jag har säkert medverkat
i hundratals framträdanden och konserter, men alltid lika nervös. Värst var den årliga Julkonserten musikskolan höll i stora kyrkan, med vår blockflöjtsensemble. Det var jag på sopran, Martin på Alt, Erik på Tenor och Gustav på Bas. Vilket gäng vi var...och vilken kung Kenneth Lindbladh, vår lärare var. Han var inte alltid glad på oss. Men när Bach's låtar satt, då var ingen gladare...:D.
I kyrkbänken innan det var vår tur, inför fullsatt knäpptyst kyrka, rann svetten från händerna och jag visste att jag skulle tappa flöjtjävlen. Jag stressade nog upp Erik mest...han satt o skakade. Jag började med mindgames och tänkte "va fan Mariette, du ska bara ut på fotbollsplan och lira av en match, svårare är det inte. De ligger sist i serien och vi kommer köra över dem.." det hjälpte mig många gånger. När sista tonen var spelad, solona var over with, och vi hade lyckats oss ifrån skrattutbrott (vi fick ofta det när jag räknade in med min vevning o ögonkontakt innan låten drog igång) så var vi överlyckliga och tänkte att nu är det ett helt jäkla år, tills nästa gång, thank God.

De starkaste
sångupplevelserna jag har, är alla körläger. Speciellt ett amerikanskt inspirerat gospelläger, kommer inte ihåg vart. Men då var man fan i himmelen. Säkert 200 pers som sjöng trestämmiga gospelsånger, med solon hit och dit och en jävla konsert på det efter fyra dagars övning. Miss that!

You know that one time @ bandcamp..:) Jag e nog lite som henne.

Varför gillar jag så sjukt många saker för?!? Asjobbigt och tidskrävande att hålla på me allt. But I wouldn't miss it for the world. I need an assistant, som kan planera allt jag vill göra i mitt liv.

Nyköping & Sthlm i helgen, låt det bli verklighet.


Ari Gold's up, before sleeping.

/Em Kay

I feel like gold, running around!

Idag firar jag mig själv. Tackar någon (kan vara en envis mamma som proppat i mig div. saker) som gjort mig piggare. Var inga som helst problem att gå ur sängen i morse och jag går inte längre som en 90åring. Skål för det. Ska fira med en bluberrysmoothie:D Yummi!

Har fått tillbaka livsglädjen
, börjar planera för Norge, fast det inte e hundra klart. Jag har bestämt mig för att chocka mammas kör, med ett gästspel ikväll! Ska bli otroligt jäkla kul faktiskt, längesen jag sjöng. Jag lär väl dra ner medelåldern med cirka 30 år, men det gör det hela lite charmigt.


Hoppas på Stockholm
imorgon redan. So pray that my doctors app. goes well.

Så här ser jag ut idag!

Happiness!

 

/Em Kay


Norges vackraste plats.

Inte helt klar i förhandlingarna än;) men det verkar lovande:D. En tätort och fiskehamn, med 342 invånare. Fy fan va otroligt jävla vackert.

I am going there baby.


/Em Kay

awesome!

Movietime, or booktime.

Puss /Em Kay


I'll put myself first.

I am a boy today. Står upp o pissar. Skönt ni har det grabs.:)
Mössan o halsduken har åkt på(kvällsfrossan på ingång) och imorn blire farbror doktorn igen, men det e fan
sista gången i hela mitt liv har jag bestämt.

Mitt liv har tagits tag
i och inlärning av nytt jobb påbörjas imorgon, sjuk lr inte.
Även sökt jobb på mitt drömställe till sommarn. Mitt uppe i ingenstans, vilken idyllisk fiskeby. Jag ska söka massa mer...! Har ju nästan hela världen som möjliga arbetsgivare...ja, faktiskt.

Mor har supportat Far
idag och tagit sig till Sunnerbohov för att se Troja/Ljungby för tredje gången i sitt liv. Stor Eloge till henne! Det är ju dessutom "enkronan" idag så hela snåla kommunen lär ju va där och njuta av gratis underhållning förhoppningsvis. I skrivande stund så står det 1-1 en bit in i andra. Erik gjorde första för Borås.(GRATTIS!) och sedan kom kvitteringen. Stämningen borde vara på topp. Kom igen nu RÖD-VITA laget.



If I were a boy even just for a day
I'd roll out of bed in the morning
And throw on what I wanted
And go drink beer with the guys

And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it
'Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleeping alone

I'd put myself first
And make the rules as I go
'Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home, to come home

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man

I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy

so f-ingTrue.

Nåt annat som är True är Carro+Chrille. 7 år idag. Pure Love. Löv ya guys
.

/Em Kay

Why does stupid, demented, sick things love to love me?

en halvdag till på sjukan och jag tar snart en överdos tabletter. På riktigt. Hear my prayers, någon?!?!?

Nu ska jag återgå till Vince...ja, Entourage e rätt jävla bra Chrille.;)




/Em Kay

vatten

Allt smakar vatten. Godiset smakar konserveringsmedel och är alldeles för starkt. Jag håller mig till mammas blandsaft och Liptons the med honung och mjölk.

Efter en lätt överdosering av värktabletter igårkväll samlade jag kraft att sätta på datorn och ögonen klarade se fyra avsnitt av Entourage med många pauser. Jag vet inte om det är för att jag är för sjuk, eller om serien kommer igång senare. Men den var ju segare än Skalman. Visst lever grabbarna lyxliv, men i vilken serie gör de inte det?! Det finns ju ingen som ens är i närheten av sexiga Hank Moodys kvicktänkta hjärna, Becca's vishet eller Marcy's karaktär i -so damn awesome- Californication. Kan någon säga mig vad det är som är så fruktansvärt addictive med den här serien? Men jo, jag ska ge den en chans.

Mamma har examensmottagning idag. Emma Falk har fölsefest. Jag ligger fortfarande i sjuksängen och det suger. Jag vill ju fira.


Idag spelar min familj ONYX mot ----Trosa! Fan va det ska bli kött. Skada dem. Gör det bara. Revenge for me please...! Skulle kunna vara de tre skönaste poängen, låt det bli så girls.
 
Näh, nu kommer skördetröskan och kör över mig, jordbävningsutbrott (nr 11 på Richterskalan) i huvudet, samtidigt som jag vill spy över tangentbordet. Tror inte mami hade uppskattat den presenten.

Body and brain, when u get well we're gonna have a little chat. What to do with our lives.

/Em Kay


sjuka drömmar..

..att någon, säger inte vem, hade tatuerat in två stycken MussePigg figurer next to it's holy thing. I blått dessutom. #3 stod det även.(kan vara för att Charlie Runkle tatuerade in en stor fet ful fjäril igår ovanför asset) Ja, jag är sjuk. Sjukare än vanligt denna morgon. Har tagit mig sex timmar att kliva ur sängen. Nya symptom för dagen. Ögonen gör ont, har konstig form, hyn är vitgrön, håret inte tvättat sen i tisdags tror jag och inte borstat för då går skallen sönder. Körtlar e svullna överallt, öronen överraskar mig med dödsstötar ibland och ja, allt det andra.

Det bästa på hela dagen igår var att jag lyckades bli pigg nog att se Cali's sista avsnitt. Faaan då! Nu hatar jag Hank in a way. Han blir ju avslöjad till slut och när allt e som bäst och flyttlasset ska gå mot New York, så skiter det sig. Karen, som förmodligen e bland de vackraste och bästa kvinnorna i världen(hade dödat för att ha hennes leende och ögon). Lider med dig. Ja, jo..det är ju en serie men låt mig tro att det e på rikigt. Blir liksom bättre då. Nu har jag inga avsnitt kvar längre och Dagen E är kommen. Entourage. Återstår att se om det är världens bästa serie, som alla säger.

Fan vad jag klagar. Sorry for that. Men jag lever ju i en misär just nu. När väl ljuset e kommet ska jag vara jag igen och leva som aldrig förr och tacka någon varje dag för att just jag får vara jag. Saknar mitt jag.
Nu fick jag visst ett affärsuppdrag av CJ. Undrar vad jag ska ha för procent av kakan när det lyckas...?!

Let Me Live.

Jocke, min Jocke. Du befinner dig i Vancover snart, din jävel:D

/Em Kay


MK wants to live again.

Jag är jättesjuk(med 3 härliga infektioner) och jag Saknar dig Amanda. C.C. , C.A. ONYXfamiljen, och t.o.m. Coach när han e på krigsstigen;). Nästa vecka anländer jag till Newbuying några dagar.

Nu orkar jag inte sitta upp längre, någon vill långsamt döda mig. Back to the f-ing bed. Ciao.

ps...Jag SKA orka! Ska Orka!!! Se californication S03E08 innan dagen blir till ny.



ps. 2 här vill jag jobba i sommar. Ok surroundings.


/Em Kay


feeever plus allt annat.

Tillbaka. Tillbaka i staden med femtontusen invånare. Tillbaka till kylan som tränger in i den redan febriga kroppen. Tillbaka till staden, där tiden stått stilla sen sist och jag är tillbaka på en plats, i väntan på att leta upp en ny plats. Nu ska det planeras, sökas jobb(ev. framtida studier?) o så drar jag härifrån. Jag vill på mitt livs äventyr. Vill dra nu. Vill någon hänga på?

Efter massa pills uthämtade på apoteket, helt väck - däckade jag som ett litet barn hos Cissi och hon tar nu hand om mig som mormor skulle ha gjort. Har även konstaterat att min nästa dator blir en mac. Den går aldrig sönder, säger Cissi som har haft den i någon vecka. Good job girl, som får den att fungera än.

Det stora eventet i staon ikväll är derbymatchen mellan Troja-Växjö. Ska jag utnyttja min fribiljett och chansa på att jag inte kommer att frysa ihjäl, spy, eller få några andra konstiga symptom eller ska jag fortsätta att ligga i fosterställning och börja ta tag i mitt liv? Det sistnämnda blire.

Det finns fortfarande osedda Cali-avsnitt som väntar med spänning på att få bli sedda på av mig, eller mest jag som väntar med spänning av att få se dem. Men jag vill alltid ha osedda avsnitt som väntar på mig. Just love Hank. Även fast han e ett svin många gånger.

You Angel. Lovely. Heal me.

Puss Em Kay.

Heaven vs. Hell

Mariette Karlsson har varit på ett litet äventyr och har spenderat några lyx-livsnjutar dagar några timmar från Ljungby och det blev precis som föreställt, amazingly enjoyable. Sen tyckte Gud eller någon annan högre makt att det var dax för mig att inte njuta längre. Sluta upp med det goda och tryck i henne den värsta skiten som finns. Varför finns sånna här skadeglada människor för??!? What have I done? Som CJ sa, önskar inte ens in värsta fiende det här. Ge mig en pistol, tack.

Efter noll timmars sömn och tolv timmars smärta, ska jag nu somna in och vakna upp som att det här var en mardröm och allt e bara grymt bra igen. Kom Änglar, kom änglar...

 Heaven-Hell 1-1, med en solklar ledning kvitterade helvetet på nåt omöjligt sätt.

Ikväll visas Staffan Olsson på TV, han e kung och jag ska se på.

-1.5v. kvar till inflyttningsfest i Sthlm
-2v. kvar till jobb
-4v. kvar till Dublin
-18v. kvar till sommaren.

goodnight.


grym mami har jag.

Busy busy as-hell-day:). Snoozade i 2,5 h och kom till slut upp ur sängen när CJ stod o banka på dörren kl 10.16. Det blev 45 minutes på Crosstrainern och helakroppenstyrka(halva kroppen för mig, då benen liknar mest ingen form alls, och degen jäser ut på alla håll, mindre vackert.) på det, så var vi lätt välförtjänta av hennes sjukt goda lunch. Mer sånt C.C., åk inte ifrån mig och lämna mig som alla andra!

Blev hämtad av Elin o babyIda, dax att klippa lugg och fika. Åxå jvligt välförtjänt av en Roddys-negerboll kände jag. Världens gladaste bebis tror jag att Ida är. Jag ville ta me mig henne hem.

Då vart klockan runt 17 och det var dax att fixa lite ärenden på "byn". Jag var SJÄLV, SJÄLV; SJÄLV och blev ut-tittad i nästan alla affärer av affärsbiträdena, som om de aldrig sett kunder förr. I och för sig känner man ju de flesta som jobbar i affärerna, men ändå. Kändes lite creepy. Tror jag slog deras försäljningsrekord för dagen iaf.
Min mobil lyckas ju även crahsa, (love YOU so damn much 3)...som tur är har Ljungby expanderat och det var en liten ensam kille som stod i en liten ensam mobilbutik , som var snäll nog att laga telefonen åt mig, på övertid - dessutom. Skulle aldrig ha hänt i större stad än Ljungby, så tack som fan för det.

Kom hem till att kvällsmaten stod på bordet, och tro det eller ej så serverades det vin till den, en sketen onsdag som mor sa. Mami tar examen imorgon. Grymt gjort, stolt dotter! 47 bast! Congratzz!!!

Next mission. Color and cut Lina G. Vi gjorde henne rikigt blond och klippte stor, tjock, fin lugg. Precis en sån som jag vill ha, men är för jäkla feg för. Nu blev hon HET(-are), min goding.

Finally it is time, for some real fun.
exciiited.

(very much) Later.

/em Kay







de enda digitala från mitt liv..tvåtusensex.

De enda bilderna som inte formaterats bort från mitt liv(sorglig historia), fann jag precis.. LYCKA.

Mitt fjärde och sista år på Gothia, fick äran att assistera Ola som tränare.

Inkörsporten till alk...fanns nog hos mig. Sorry..lr varsågod I guess;)

Lina, Hanna, Carro, Jag i Stockholm

Ett gäng folk i en hög på Roskilde. Fin dubbelhaka.

Åkte till London för att träffa mina "barn".

Baby Nicole hade blivit stoooor..

Thailand, yes please.

kan man få nog av solnedgångar?!?....

...nej fan heller. varje dag skulle vara som den här.


Nu har jag träsmak i röva efter att ha suttit på den hårdaste trästolen i nio timmar, fått strålning i hjärnan av mobilen, blivit ännu snabbare på tangentbodet och fått en hel del otroligt bra saker uträttade.

Andas ut.

 

Em Kay.

 


burried of paperwork.

Ett tips från coachen. Skaffa dig bara ett jobb under ett helt år. Teckna endast en försäkring, av ett försäkringsbolag som täcker allt och lite till. Se till att vara medlem i endast ett fackförbund och endast en a-kassa under hela året. Bli aldrig sjukskriven, eller skada dig. Flytta helst inte heller. Stay healthy. Lev Svensson liv, jobba måndag-fredag 7-16 och ta dina 4 veckors semester på sommarn och en vid jul. Då blire inga konstigheter. Näh... inte för mig tack.

Det är ett rent mysterium hur jag ska kunna lappa ihop alla dessa månader med olika instanser hit och dit. När det här är klart kan jag bli konsult. Hur fan ska man kunna veta allt, när man e sjukskriven, skadad, opererad, feldiagnostiserad, invalid eller arbetslös om vilka rättigheter man har? Det finns ersättningar i oändlighet, men det är ingen som ringer upp dig och informerar om alla. Det största jobbet får du göra själv. Jag kan snart Folksams, Fora's, PSR's, Unionens, Handels, Hotell och Restaurangs, AFA's, (Försäkringskassans - nej, aldrig) pärmar utantill och de skall utnyttjas till fullo.

Back to work. Tjohej. Em Kay

 


uTorrent.

and ThePirateBay, you guys are making my life. My days go by faster than ever and I just can't live without u.<3

Helgen vart en resa i minnernas tider med gamla goda vänner. Underbart. Lina, CJ, David bl.andra:) Utgång på Harrys nya nattklubb & d kändes sjukt weird att vara där. Som man hade rest tio år tillbaka i tiden. Såg även kanske världens sämsta film "lesbian vampires" på den fetaste projektortv:n. Se inte den innan ni dör, då slösar ni bort cirka två timmar av ert värdefulla liv. Ändå envisades vi att se klart den. Bara för att  heta filmtiteln är lockande, behöver den inte alls på något som helst sätt, matcha Twilight eller True Blood. Remember that.

Snälla. Kan smärtan bara försvinna. NU. Vill börja träna på riktigt och jag har nog världens fulaste ben just nu. Jag ser inget ljus i den tunneln. Men jag måste ta mig samman.

Nu ska jag lira Takida på gitarren och tänka på nåt annat...

Snart

/Em Kay.

You can't always get what u want.

damn good day so far. soccerday...AND Used my scissors. Fick åter en jävulsk inspiration av kusin nummerr två som e grym på att måla/rita. Nu vill jag egentligen bara gå loss på de tio blyertspennor jag äger...men alkoholen segrar verkar det som. Far bjöd på typ lime-martini. Ja tack, om jag måste så.

Keri Hilson helps me do my makeup. Who the fuck does my hair?!?I'll just bring myself.
Skål.

fem

Jag kan inte skilja på.

Efter ytterligare 3 avsnitt av cali e jag lagomt tagen o sentimental. Sentimental som att sakna mitt internet. Min dator e inte sig lik utan. Den är som en kropp utan själ. Som att sakna Lina, som åkte idag. Som att sakna morgonbussen till skavsta 04.00. Som att sakna ett fethårt slagskott av lisa borg på låret. Som att sakna petras sjuka mongo skratt. Som att sakna att få ner ett kattöga när man spela kula när man var rätt liten, eller bli av med en tung dank. Som att sakna att lägga sig i en vattenpöl en dag i april. Som att sakna coach's snea leende. Som att sakna värmechocken som slår en rakt i ansiktet efter en landning i Thailand. Nu kommer det svåraste, att trycka på stopp när melissa vackrar sig i mina öron. "Goodnight you princess of maine and you kings of New England".

Where are we going?!?

Nya perspektiv. Man får det på livet, när man inte kan köra på som vanligt. Som man alltid gjort, med tusen järn i elden och ska va med på allt. Köra slut på sig själv på träningarna och helst ha tre jobb samtidigt. Nytt gåtempo är väl ca 2km/h för att det här ska bli bra. Nu ska jag fan ta å hitta den där muskeln, som jag så många ggr förut tyckt har varit för stor och för fotbollsig, för manlig och för stark. Kom tillbaka! Förlåt för jag klagat på dig. Du tillhör ju mig och mitt liv liksom!!

1157 personer i Ljungby var arbetslösa i November månad. Idag varslades 147 nya i staden.. Det finns 19 lediga jobb i hela kommunen och det fanns för övrigt ett ledigt jobb som nakenmodell på Katedralskolan för 150kr i timman, undrar vad kriterierna var för att söka det? ((Erfarenhet av nakenhet har väl alla iaf;)Finns det kvar mån tro?!;P)) Stämningen e inte på topp i Ljungby och det blommar inte som förr i stan inte. Iofs är det vinter men ändå. Pappas sågverk läggs ner till sommarn efter att ha jobbat där i 38 år, borned and raised där.(Undrar om farfar gråter en tår ifrån himelen, som var med från början) Det är fruktansvärt tragiskt, tycker jag att det är slut på sagan för hans del:( Mamma som "jobbat under" pappa i över 20 år blev varslad för 3,5 år sen. Nu är hon i dagarna klar som förskolelärare, all cred till henne! Finns inte ett jobb ute nu:( Tiderna är tråkiga, surt jävla tuffa. Tur att det finns kärlek. Den brukar övervinna allt.

Radio P4 hade memory-lane idag. Det var fem år sedan Gudrun förstörde för oss. Cirka 75 miljoner kubikmeter skog strök med. Vår kommun var den värst drabbade och det var en del människor som strök med också,  eller valde själva att inte leva längre. Deras pension och besparingar fanns i skogen, som inte stod upp mera. Knappt ingen hade tecknat stormförsäkring. Vem trodde att en vind kunde föröda så mycket?! I Sverige!?! P4 gjorde ett reportage om en familj som hade fest den kvällen. 40 gäster var bjudna. 40 gäster blev därmed tvugna att stanna kvar i flera flera dygn då det var omöjligt att ta sig därifrån. All telekommunikation var bruten. Thank God, att deras frysar var välfyllda.

Förresten ska Vänern bottenfrysa om någon vecka. Undrar just när det hände sist. The World is changing.

And we're just standing here watching.


ett öga och mycket hår.

Helt sjuuuuukt trött. Ikväll måste jag vända tillbaka på dygnet. Get on with my life. Har endast åstadkommit ett nästan klart skissat öga, och en ny frisyr till Lina på hela dagen. Att jag fick tre skrattanfall och Lina nästan två hjärtinfarkter hör till vanligheterna,  men det blev rätt bra till slut;P(pics tomorrow) . Vi hann även med ett premiärbesök på City Gross i Ljungby och köpte två negerbollar.


Imorn väntas en otrolig roadtrip till den otroliga staden Växjö. Det väntas en mycket intressant konversation med 3. I'm gonna win that discussion!


Californication får nu äran att vagga mig till sömns, THANKS.

Why sleep??

Sov inte många minuter inatt innan kl 06.47. Tittade på serier försent, var för hungrig och sen var det omöjligt. Hade även en hund vid min "sida",eller på mitt ansikte, sparkandes mot min rygg och hon gjorde massa konstiga läten ifrån sig i för många timmar. Varför kan inte hundar prata människospråk liksom? Stackars hundar, hon måste berättat en hel livshistoria för mig inatt. Jag önskar jag vore kvinnan som kunde prata med hundar. Då hade jag varit rik också.

Jag ska bjuda Lina på hotellfrukost a la Mariette. Better get started. Sen ska jag kapa ytterligare massa cenimetrar av hennes hår och lägga i sjukt snygga färger:P.

Fan va snö vi har. Fint. Ciao bellas

3 did it - again.

Hej.

Idag är Mariette Karlsson inte glad. Mitt internet crasha igår och eftersom man bor i mitten av no-where, eller att 3 inte kan ha servicen att hjäpa de få kunder som är kvar på ett normalt sätt, så kommer det dröja minst två veckor innan jag får det lagat.(Jag tror mer på 3 månader.)Ett litet ps. från en teknisk support kille(pratat med 6 olika) var att jag skulle vänta tills jag fick en uppgradering den 26 april, då jag får ett helt nytt modem som är bättre och snabbare. Ja, tack som fan. Väntar gärna i fyra månader till utan internet.

Sist det var strul med min alldeles NYA telefon, blev det megastrul i veckor, fick ligga dödsjuk(var faktiskt sjuk) i veckor utan mobil(thank u fb&msn)), blev lite smått isolerad och apatisk och jag fick resa säkert totalt 40 mil innan problemet var löst. Bra jobbat 3. Eller bra jobbat till mig. Jag tog mig ur krisen... och till slut fick jag 599 kr i kompensation, extremly generous.

Nu är det slut på mina ligga-i-sänge-hela-dagen-med-laptopen-i-knät och utföra viktiga ärenden-dagar. Fan. Det var så skönt. Nu blire ev. snöskottning, bokläsning och läsa i lexikon?!? Baka bröd kanske. TV:n finns ja. Och en hel del andra saker. My fender love, skall dammas av.

Gör mig glad. Puss.


another day in smaoland

Vaknade lagom till nedsläpp av reprismatchen Sverige-USA. Jag o Papi satt där och stämningen var på topp efter 2-1 målet. miss efter miss...av domarna sänkte oss till botten dock och det e inte ofta pappa ger upp o går därifrån, men det gjorde han. Jag satt kvar å surade. Jävla mutade domarjävlar.

Åtta konstateranden om min träning.

1. Jag blir uttittad för jag gör sjukt konstiga övningar, och jag gör dem fel för att det ska kunna bli rätt för mig.
2. Jag blir aldrig svettig
3. Jag blir endast tränad på halva kroppen
4. Jag blir bara gigantual för jag kan inte köra konditionsträning.
5. min sena som e borta på baksida lår som numera är i mitt knä som tydligen inte behövdes, behövs visst.
6. Förhoppningsvis kan det bara bli bättre.
7. Jag vill börja spela matcher nu, undrar om d går med världens största skydd o lite dexofenisar?
8. Rehab är inte min grej.
Ps. 9. Vill ha Lena tillbaka som kan pepp-coacha miiig. Ska ringa henne.


Lucky me Anyways. I Am Smiiiiling.




weeping mariette

Se den här innan ni dör. Fast jag sett den sååå många gånger så e jag fortfarande tagen.




tschüss!!

minus sjutton, men det är en härlig kyla, torr luft, ingen vind och strålande solsken. I like it.. Jag sa hej då till bror och grabbzen tidigt i morse, nu har det 150mil framför sig och Jimmy vill säkert köra hela vägen ner:P. Hatar hej då ordet. När jag var "liten"(yngre) börja jag alltid lipa när någon skulle åka iväg länge, eller när vi tog sommarlov från skolan:P När jag åkte till USA första gången sa jag på flygplatsen att vi ses imorn. Nu börjar deras äventyr in la France. Tänk att vara utomhus i tre månader och bara göra det man älskar mest. Underbaart! Jag och Carro ska ner i mars och testa boulderparadiset i Fontainebleau, då jäklar ska det klättras:D


Var ett jäkla krabb att få plats med crashpadsen.


exciiiiited:D


sista styrkelyftet alldeles för tidigt på morgonen...



Idag är det söndag, tror jag. Älskar söndagar. Trots att mina dagar ser typ likadana ut.

to be, or not to be

awake. Höstlegender ligger snart i burken, och jag kan knappt hålla mig. Det var min bildlärare på högstadiet som älskade den här filmen(och vi fick självklart se den på lektionstid, tack som fan.) So do I.

Skrev världens längsta
inlägg nu, men raderade det. Håller mina tankar för mig själv. Längtar tills jag kan göra allt jag vill göra. E så trött på det här jävla benet. Ingen frågar efter hjälp och jag bara är - ingen. Det räcker nu...
Gravitation och Kent spelas i mina öron de sista 3%-en av filmen...vilka minnen. Våffeltime hos grandma imorn<3 Yes.

elva

1988..

....Gjordes en bra jävla film.
Tom Cruise har gjort massvis me bra filmer.



Cocktail & Dreams...
man kanske ska dra till Jamaica ändå och tjäna miljoner...
Anyone wants to come?!?!
Livet ska man njuta av. Why wait?! Jag vill dra nu. Servera drinkar hela dagarna, springa på stranden, fånga fisk med spjut, läsa böcker under palmträden, sitta me gitarren vid lägerelden (några veckor iaf(:)


Cancun Island. Någon dag ska jag dit.

Folk börjar lämna mig här hemma:( Carro har åkt. Sebbe drar imorgon redan. Lina & Josephine åker om några dagar. Fan så triiist. men jag har saker att syssla med...och längta efter.

Nu blire rehab och gym för fröken.

Adios Amigos.



new life has begun, tomorrow.

Idag gick jag upp ur sängen 18.30. Det e inte helt ok. men det var ju ändå nyårsafton igår och då får man va vaken hela natten. Underbart trevlig kväll hos Elin & Peter. Satt o sjöng me Pärlan en bit in på småtimmarna...de var mysigt. Och mackan skulle ju visa sin thaiboxning, ALLA RONDER på youtube, va vääääldigt viktigt. men jag hade nog åxå spöat en stackars halvtjock thai som var hälften så lång som mig själv;)

Ja. Nya livet har börjat.... Dax att börja leva efter det också. make the plans, and achieve them:D


Jag måste göra nåt åt mitt hår. Det är verkligen katastrof nu!!!!

antingen....


eller....

Ska bara fixa lite långt hår åxå. Så ett år till av tillväxt.



Faaaan, att vi inte vann musikquizzen igår, e ju helt otroligt med Erica, Jenny, Josephine, och mig själv då såklart:P
Bjuder på en låt jag hörde första gången igår, blev lite halvkär i partiet där det verkligen låter som i Dirty Dancing(3.21 & framåt), min o Linas film. (sett den cirka 387ggr)


Nu vill mami nog att jag hjälper henne med tvåtusenbitarspusslet..orka, eller orka inte?!?!?


RSS 2.0