on the road.

snart. inte klar än. nu lämnar jag Ljungby för den här gången och alla underbara människor:(. Sad, but true. Will be back såklart:) Time to get the car.

Ps, en medalj till i OS och mitt tips är inne. Då hade jag nog åxå vart miljonär om jag spelat på det.

Kom hem 05 inatt efter en sjukt kul kväll på jobbet. Inser att jag nog aldrig vill lämna den här branschen...

Tack och adjö.

/Em Kay

<3

PS....För att jag älskar blommor. Vackert från Dublin.

Skickar en stooor bukett till Nico, Nadja och lille Kelian.:)


All in på Harrys ikväll.

smygreklam.

755 konfimerade gäster hittills ikväll. Gratis är gott i Småland, jo minsann. Blir en grym sista kväll i Ljunget känner jag. Triiiiist att lämna alla...men planer har ju smidits för framtiden;P Bara att förverkliga! YES.

Nu har jag cirka 3h på mig att fixa min to-do-list som är cirka 4 A4 sidor lång. Kommer inte kunna stryka allt då bla. en sak är att åka till Växjö för att hämta mitt internet. Jag ska ringa och hota dem tror jag...att de får posta upp det istället.

Ett OS-guld till. Ryser. Även fast det är curling vi snackar om så är de där rosa sopkvastarna rätt söta och rätt underhållande när det väl gäller:D

Hatar att packa. Bella hatar åxå när jag packar(ledsnare ögon har knappast skådats) Kan inte packa. Kan inte rensa. Kan inte prioritera i resväskan. Tur att jag har typ 6 resväskor, å lite andra skrymmande saker som jag tänker fylla min mellanstora hyrbil med.

Start working Mariette. Prio att bränna ut alla Entourage & Californication.

 

SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!

 

/Em Kay

 

 


Landssorg.

Bakis. Trött. Arg, ledsen och sjukt besviken över att OS är över. Hockeyn är ju bästaste och nu är det slut för blågula laget. Perkele!!!!
Efter en låååång dusch, ett par köppar kaffe senare, nyplattat hår så känner jag mig en smula mer taggad för jobb ikväll. En smula. Det fattas bara ikväll att Nico helt plötsligt blir farsa och sticker iväg fortare än blixten så jag och PJ blir kvar. Hurrej.

3!!!!dagar kvar tills flyttlasset går.
Weirdest feeling.

Dax för Bella att rasta mig.

/Em Kay


Lövly snow.

Pappa uppmätte snödjupet till 70cm.

Krusbär på sommaren. Krusiga snöbär på vintern.

Jag tänker inte klaga på snön, antingen klagar vi på att det inte finns någon snö alls, att det regnar på julafton, att det blåser etc etc....äntligen har vi en riktigt vinter, precis som när jag var ett litet kiddo... Om vi bara hade haft mentaliteten och inställningen till snö som de har i Lake Tahoe, US. Där stänger affärerna igen, inte pga att de inte kan komma till jobbet. de bommar igen för att de ska ut och åka skidor. Sant. Så gott folk, på me overallen, snöskorna, snökedjorna på däcken, köp en 4wheeldrive och sluta klaga. NJUT. Sommaren kommer, jag lovar.


Daddy and I. GT@work 08.45

Outside Trinity College, waiting for sis.

Ja, han e äkta. Lägg märke till strumpbyxor o ballerinaskor t.h.

Cozy.

Jameson destillery

Dinner @ Barry's parents.

Magnificent.

Idag börjar mitt nya liv. Träning, welcome back to my life.
But first some intemisy with Ari Gold.

Puss
/eM kaY



gained one stone.

Kommer hem bakis från ett femgradigt, krokusblommande land utan snö till -17 på Skavsta och en halvmeter snö till har fallit. Som tur var hade någon sjukt snäll hjullastarsjäl skottat en bit in på vår uppfart. Glädje var det iallafall. Glädje var också när Bella kom hem från hunddagis. Nu är vi ETT igen, Bella och jag. Inatt sov hon på mitt innerlår. Sista veckan har börjat i Småland. Vemodigt.

Hittar inte sladden
till kameran, så inga Dublinbilder, yet. Däremot en klätterfilm från min sjuke bror och hans kollektiv i La France.

The fall of Rodhes from Sammy Dahlman on Vimeo.

 

Nu ska jag njuta av min sista lediga dag på länge. Work @ Harrys tis-lör, Flytt på söndag. Sedan börjar jobblivet på riktigt igen. Hjälp, hur gör man...?!? Jag vill redan iväg från rutinerna...till ett monsunregn, till en solnedgång, till en tystnad med bara ljudet från vågorna som skvalpar.


Puss/Em Kay


dublin

What to say, what to say. Passet hittades i ratt tid(THANK GOD), och Skavstavistelsen blev extra kar, med kramkalas me alla underbara!:) GT:n, pappas whiskey och mammas ol satt dar den skulle. Planet landade pa Irlandsk mark, likt Anjas crash i stortloppet, men vi klarade oss precis som hon. Liksom ingen ide att klaga nar man betalar noll for biljetten.
Igar var vi pa hundrace. Grahundar, som jagar en kanin i typ 200km per h. Ratt grym var jag axa som satte forsta loppet som 5-dubblade min insats. Kunde vart miljonar, denna gangen...men icke. i sinom tid, i sinom tid. Barrys (syrrans kille) kompis hittade ju en 5000euros sedelbunt pa gatan, efter ett grahundslopp. Han sa tog upp den och sa ja, tack. Min tur kommer.
Dagens hojdpunkter idag var Ett telefonsamtal Solen Jameson Destillery och Whiskeygroggen Churchbar (grym kyrka som e omgjord till bar, restaurang och nattklubb) Kanns extra gott att dricka en irish, medans man tittar upp pa den maffiga orgeln.

Ikvall blire Kinesmiddag med systers svarforaldrar. Jag ar jattehungrig. Tyvarr infaller ju en viss hockeymatch efter en halvtimmas middag, sa jag o pappa smyger nog ivag en stund, typ 2,5h undrar hur uppskattat det ar. dessutom sa existerar inte OS for Irlandare for de deltager inte i ngn vintersport, forutom ett syskonpar i konstakning. Irland ar ett underbart idrottsland....hrm..
Forresten sitter jag vid en typ 32 tums macdatorskarm med inbyggd harddisk. Jag ar kar.
Pics later.
Cheers mate/Em Kay

you:)



Andra OS guldet. Och vilken jääääkla skön kille han är Björn. Helt amazing!! 9 medaljer to go och mitt tips är inne!

Inget pass hittat, fakkkkkk! (eller jo mitt gamla, som fortfarande e giltligt, men förmodligen spärrat)Endast 890spänn fattigare. Älskar mitt ordningssinne. NOT. Upp till Nypan mitt i natten för att leta febrilt i en kvart imorn bitti. Sen när allt e kirrat sitter ett par Gin & Tonic finfint. När planet är landat, möter syster upp oss vid hållplatsen utanför Trinity College...där tar vi oss till en pub som tydligen rymmer 25pers, hur mysigt kan det bli!?

Temple Bar ska såklart hinnas med. Please give us some sun aswell!

 

Nähepps, packa nu. Sen ska det jobbas 17-? Förresten godkände läkaren mitt knä, som tydligen fungerar som det ska. Grymt skönt! Nu jävlar ska det rehabbas.

En dag närmre!

/Em Kay




Glee








Min nästa serie. Lääääängtar. Kan vara sjukt jävla bra känner jag!?!?!

Zwei Tagen

and Dublin's coming up! JIPPPIIIE. Åker på torsdag. Bara ett minor problem. Mitt pass är spårlöst borta, skitkul verkligen. Särskilt när jag är 99,6% säker på att det är i Nyköping och jag kan inte infinna mig där och leta, utan istället får stackars Magnus vända upp o ner på hela lägenheten hittills utan lycka. fakk. Så kan jag inte checka in online heller. Kan man ringa ngn spåtant?! Måste fixa priority boarding åxå. Håller nu på med en övertalningsprocess, att jag mor o far ska börja morgonen med ett par GT's i baren innan boarding. Resan kan bli roligare då känner jag. Syster fyller tant. Det innebär att jag har väldigt låååångt kvar tills dess...eller!?:P

En gång ungdom. Ungdom.

Idag är jag busybusybusy. Nu ska jag fira tisdagmorgonen med de två första avsnitten i säsong 4, varm choklad och en Bella sovandes mellan benen. Yes. Nu älskar jag Lloyd också. T.o.m. Johnny Drama.

"Bliksän ä faliast män askan kanentäslåner"
, skrev jag tydligen -88. Stavade rätt bra på småländska som sexåring:D

/Em Kayish

the man behind the mask

dagens bästa!

När jag ser kääringen står och skottar fram sin gamle vita saab, som stått på Bergagatan, totalt insnöad sen i mitten av december. Alltså, jag menar totaldränkt i hårdpackad snö. Folk som inte följt scenariot som jag, hade nog trott i förgår att det var en stor fet snövall bara....jag har många ggr funderat på vad personen i fråga har hållt hus någonstans. Suttit inne? Utlandsresa?(knappast med tanke på bilens redan katastrofa skick), dödligt sjuk, eller kanske t.o.m. död? Att inte plogbilarna mejjat ner den, någon myndighet bärgat bort den, eller att de boende på Bergagatan gått ihop och slagit sönder den...(eller kanske inte).

Iallafall lyckas jag alltså tima in det här sjukt roliga förloppet och tuffar förbi med Roddysbilen och ser henne där. Iklädd en grön urtvättad Ullaredsjacka från 80talet, grå joggingbyxor och mintgröna snowjoggings. Glasögon likt Harry Potter och ett rättså instängt hår, som stod åt alla håll. Hon sliter. Hon är uppgiven. Hon är förtvivlad. Hon gräver, hackar med en plastskyffel som är av storlek 1x1m. Hon har förmodligen redan kämpat ett par timmar och svetten lackar ur hennes panna. Taket är nu synligt och nu är det "bara resten" kvar. HAHAHHA. Alltså, utan att jag tänkte på det hade jag stannat till bilen och satt där och skrattade. Jag kom på mig själv och körde vidare. Jag skrattade för mig själv resten av vägen till ishallen...

Det var en grym
match på Hovet om man bortser från sista perioden då Örebro hämtar upp ett 4-0 underläge. Vann ändå på straffar till slut...så sjukt spännande hela tiden...why??! Good job!

Nu ser mina röda ögon i kors. Natten och den sjukt braiga afterwork-efterfesten gör sig påmind. Thx guyzz!!:)


happy.

/Em Kay

The Olympic games, let them begin.

Börjar ikväll. Kl 03.00 är invigningen och det är då jag druttar hem lagom taggad efter jobbet!!, hur perfekt kan det bli!?:) I am loooving it! Det här OS:et kunde lite ligga mer rätt tidsmässigt:)! Jag tippar på 11 OS-medaljer för vårt avlånga land.

Igår började min
jobbvecka efter en grym "mån-tor-helg" i Karlskrona som bjöd på MASSOR av skojigt! Lina, Jossi och jag bodde på några få mysiga kvadrat. Sparar de smaskiga detaljerna till en annan gång. Saknar redan livet i kollektivet. Istället sitter man i ett tomt stort hus, med endast radio p4 som ekar från köket. Snart vaknar nog Bella till liv efter sin sovmorgonsmorgon och då ska vi ut o busa och kissa i snön och sedan äta den.

Visst e hon snygg Lina i sin nya frisyr!!handmade by me..:)



Time to do A LOT A LOT of housework and suprise mom.
Må Troja vinna ikväll igen.
Spotify ON! LOUD!

Ciao my loves.
/Em Kay


emotional

Känslosam dag. Minst sagt... alla känslor som finns i hela världen, har varit ett med mig idag. Lustig dag. Helt slut i kroppen, fast vi inte gjort nåt särskilt ansträngande. Men känslorna tar ut sin rätt, genom utmattning, genom lycka, genom lättnad, genom saknad, genom undran...
Det blir en skön natt på den uppblåsbara luftmadrassen.  Extra skönt när Lina & Jossi drar o pluggar hur tidigt som helst och jag får sova kvar:) Det blir ett träningspass vid lunch, klippningar på e.m. och massa sport & utgång på kvällen:D What a day!! Karlskrona is beautiful (fast 100ggr finare på sommaren) och kryllar av män i grön uniform.

Jag söker jobb, med världen som platsbank. Varför så många alternativ?!? Hjälp mig någon tack. Jag vill för mycket. Jag vill springa marathon tills jag dör av utmattning,  vara heta P!nk och äga scenen, åka snowboard i Tahoe....eller bara sitta och fiska vid nån tjärn i norrland, döda brännsve´n och få massa napp på bågarna.

Livet är bra härligt ändå.

/Em Kay


the conversation is over...?

Jag sitter här med en underbar uppfinning, det trådlösa tangentbordet. Jag kan sitta precis hur bekvämt jag vill på trästolen, eller tom lägga mig i sängen flera meter bort från skärmen. Älska tekniken.
Jag borde packa. Jag borde städa mitt rum (ungefär som om jag var tolv år). Jag borde göra en massa saker egentligen. But I lost it. Allt flög ur mig. Sitter bara här och lyssnar på mina favvolåtar just nu. Vill egentligen höja så mkt så jag spränger högtalarna och inte kan tänka på nåt annat..men jag e ju tyvärr inte själv hemma.

Matchen idag var inte alls kass, som många "experter på läktarn" tyckte. Första perren var ju grym, bara det att puckjävlen inte kunde passera mållinjen. Andra var inte lysande...men tredje blev ju vansinnigt spännande med 2-2 i full tid och förlängning och straffar efterföljde. Bengtsberg blev väl kvällens konung, med 3 lr fyra räddade straffar:D. Älskar när Troja vinner. Man har ju sprungit runt i den där hallen sen man var några år gammal och hängt me pappa o Bosse (linas pappa) i alla år när de hade säsongskort. Josse och jag var hängivna supporters och hade våra stora idoler i Stail, Mattson och Linkan...:) Lina tyckte d var grymt kul att vara tillbaka i hallen igen, och det blir nu fler ggr, som i the good old days:P

Imorn drar jag än mer söderut. Kan bli galet på många sätt. Galet kul.
Helgen fortsätter!!

 

Miss you....

/Em Kay


the name of the game.

Gårdagen bjöd på mindre folk än väntat, men det var kul att jobba me "proffsEmil" som var sjukt ordningsam, I liked! Jag fick även en guldstjärna för att ha lyckats tillfredsställa en dam som ville ha en god drink, som inte var för sur, inte för söt, inget med mjölk och inget med blå curacao.

Sveriges EM-kvalsgrupp såg faktiskt bra ut på pappret. Det är ju bara så att gruppen skall spelas ockå, så allt kan hända. Idag är det söndag.

Idag är det söndag...Just det, jag älskar söndagar. NICE. Fakk! Går inte lägga upp några bilder.

Längtar efter mitt internet till min dator.

Later. Love/Em Kay

The Red Jumpsuit Apparatus

Slitnare än slitnast idag. Jag e fortfarande inte van att jobba kvällar/nätter, och gåspringa 17000 steg. Men det var kul ändå.

My lazy, lazy day:

Vaknat gott
ätit frulle
ätit lunch
druckit kaffe
fikat semlor
fikat The
sett fem nya avsnitt av Entourage (adore you!)
snackat me Carro
bettat på Tradera och förlorat:/
nu serveras middag
Jobb

Jag har tydligen jättelockigt hår när jag inte plattar det. Kanske kör på det heute abend.

Ses i kaoset.

/Crullet Em Kay

please - behave people!

Visst är det konstigt att så fort SVENSKAR får alkohol i blodet, får man bete sig hur man vill. Det kommer aldrig att gå att ändra på en svensks beteende ute på krogen. Man SKA supa sig sketfull på förfesten för att sedan ragla in på utestället runt 12ish tiden och slänga sig över baren och ropa dit bartendern att de har väntat längst. Det finns inga som helst please and thank you's, i deras halvdöda hjärnor kvar. De tar inte hänsyn hur de går, "dansar", pratar, skriker, visslar.

jag vill skicka de på träningsläger till en fancier bar/club någonstans i världen, då man knappt kommer in med mer än två öl i kroppen. Där kan de stå och vänta snällt på sin tur i baren, om det så tar 45 minuter.

Nu blire laddning inför kvällens långpass med rehab, gitarrlir, massa kaffe och Ari Gold (I think I love you man).<3

Förresten, Miami för 4712SEK (return ticket), någon?

Cheers.

/Em Kay


miljonär.

Satte 7(!!) av 9 NHL matcher inatt. På låtsasspel! Jo, det är sant. (Har ett vittne faktiskt.) Jag hade fan nästan vart miljonär om jag fått in de 7 matcherna på lången. Ikväll blir det en riktig lången, med Troja/Ljungby som säker tvåa.(tips från coachen)

Jag var ringrostig som en gammal cykel som legat i Lagaån för länge igår, men idag ska det gå bättre på jobbet. I med lite painkillers för knät, hinka några redbull(jäger I wish), så e jag redo.

Snön flödar och väller
ut som fett på en sumobrottare i alla skrymslen och vrår. Dax att göra en heroisk skottarinsats så mor o far kan komma in på garageinfarten och in till huset i eftermiddag.

Tack som fan att jag inte jobbar på Skavsta idag, inte ett flyg har avgått än. Tycker lite halvsynd om mina work-colleagues.

In i kramsnön. Tror jag ska bygga mig en gigantisk snögrotta. Puss.

/Em Kay

Just a small town girl:)

Vilken grym helg.
Stockholm, magiskt med sjukt roooliga människor, (mkt snutar o brandmän så man kände sig rätt trygg.. )En fest med massor av skratt och massor av alkohol som varade långt in på småtimmarna! Nya ansikten. Nya möten. Ny musik. Stora sockar. :D Tack bästa Carro & Matte för sjukt värd fest!! Det blir nog Stockholm snart igen!

Nyköping, var begravt i snön och dess vallar. Minns inte sist jag såg så mycket snö i Sverige. Långlunchade med Jesper(och insåg att jag nog egentligen vill vara en kille och ha sådana där "grabblediga" dagar som han har me "stenkullasemla" FIFA, innebandylir o hockey...:)), myyyste med underbaraste Amanda och avslutade med en måndagscider på Oliver's med Mustafa. Insåg även att jag saknar alla sjukt mycket i den där lilla staden, och på det där jobbet.

Ljungby, är jag tillbaka i(nej, har inte missat nåt sen jag åkte). Det sprudlar av lycka inom mig ändå, då läkarbesöket gick grymt bra, sjukgymnastbesöket resulterade i att jag kan nu CYKLA:D(det sprätter rätt bra i benen nu!), och ikväll börjar jag jobba för första gången på nästan 2 månader! Det går bättre nu. Det här är mitt år.

Även fast jag strålar nu av positivitism, eller vad det heter, så har jag inte glömt bort de hemska resorna med SJ. Gratis Kaffe, tack som fan at least... och nu ska de bjuda på mina biljetter tur/retur.

Jesper Bohm
hade ett grymt möte med en "f-ing celebrity av rang" igår, som fortsätter idag. Önskar jag vore i hans kläder.


Polis-Kalle (som har fått transfer till City), å världens roligaste fotograf-Klasse.

Jag ska köpa mig en grym kamera. Jag och Mathias @ the party.

En av mosters pappegojor. Eddie. snackar som fan gör han(jag var där i fredags).

Jesper @ Oliver Twist.

Don't Stop Believin' - Journey, sammanfattar helgen.
http://www.youtube.com/watch?v=CNB1EUJg1-w
/Em Kay

RSS 2.0