deactivated account!

Så jävla skönt!!
Hej då Facebook.
Hej liv.

Nu kött & skål & gott nytt ÅR!


Puss lovers!

Getting things done

Januari kommer att bli en riktigt skön månad. Facebook kommer att inaktiveras. Måste ha en paus från det här extrema informationsflödet, en paus från allt onödigt vetande som man blir matad av varje dag om hur folk gör ditt och datt och tycker si och så, jag blir galen. Men mest irriterad på mig själv att jag spenderar så mycket av min lediga tid till att egentligen inte göra någonting. Jag kommer såklart sakna vissa saker men har klarat mig utan förut och kommer göra det nu också.



Fick det här boktipset av min vän Tomas Bengtsson. Kan prata me honom om ALLT. Han ger mig sån sjuk inspiration och han får mig att tro att inget är omöjligt. Inte minst med hans egna framgångar. Och att han om ett par veckor skall bestiga Kilimanjaro, med endast 2 veckors träning. Livsfarligt. But I'll cross my fingers, you'd better get home alive.

Time for work!

/M

hey you.

Det var som på film. Jag nästan sprang till dig på flygplatsen. Efter flera flera veckor av längtan - att äntligen få träffas. Att äntligen får vara nära och göra bara det vi ville göra. Vi var ju så ofta ifrån varann och det var bara jobbiga jvla sms och telefonsamtal som fyllde våra dagar... Men nu var vi jättenära. Vi hade världens bästa bilfärd och vi skrattade i 40 mil tills vi var framme. Det var du och jag mot världen kändes det som. Det fanns liksom inget annat och det var bara vi som förstod. Naturen var vår trygghet. Vår frihet. Där fanns ingen klocka, ingen telefon, ingen stress och ingen press..och inte heller gick solen ner. Där skulle vi bo nära vattnet. Your life won, and we lost...

Wish we could promise eachother that nothing would change. But it did.




Ljung-BY

Home SWEET home! Livet är ställt på paus i några dagar och jag älskar det! Har haft en sjukt bra julhelg här hemma och jag tror jag fortsätter med det ett par dagar till. Förra året vid den här tiden låg jag halvdöd i sängen som ett handikappat stycke kolli men i år kör jag milen på längdskidor. Hur bra kan det bli liksom?


Sunset i finnstugan


grabbfest + jag.


Isak & Sebbe körde jamsessions idag...!


Tottenham tog tre nya. LOVELY så att säga!!!

Jag säger godnatt efter en GALET bra gårdagskväll (okej liiite sjuk) i Värnamo och en GULD dag me hela tjocka släkten och alla kusiner hemma hos oss. Ni - vi är för bra.
Imorn bitti står spåret redo och bara väntar på att jag ska köra sönder det.:)

Time for tältsäng och sked med Bella<3

/M

Xmas TIME

Jag älskar fan mina kunder. Allihop.. Nu är jag slut som person precis överALLT.... Dricker glögg, vin & chailatte lyssnar på Maria Carey o njuter av min ensamhet. Ikväll har jag inga krav, inga måsten, bara jag och mig själv. Har vart en för jävla bra höst att blicka tillbaka på och det är helt awesome!!
Utan mina vänner, coach, kollegor, kunder så hade inte livet vart så roligt och jag hade def. inte kunnat öppna mitt place...(NEJ, jag är inte full och jag har heller inget tacktal.)
Ska åka ifrån min älskade, mitt allt, Amanda i fem dagar. Hur ska vi klara oss? det är frågan.

Nu skålar jag, för att mina öron en gång för alla ska sprängas klart, för att halsen ska domna bort, för Åsa som fått nytt jobb,för Coach & laget, för Mitt HJÄRTA AE, för Jojo, för Jorge, för Karin & Ewa mina grannar på jobbet, för helgen som var, för julen, för att jag får träffa hela min familj, farmor & mormor och BELLA, för mina störtsköna kunder Saga och Dagmar jag inte vill vara utan, för alla mina gamla kunder som kör till mig och mina nya....OCH för ett sjukt jävla bra år med mina bästa.

Love

/M




SICK

Sån sjukt grymt bra helg så det finns inte! Allt gick enligt planerna ( nästan ) Vi glömde lite smådetaljer men det löste sig ändå tack vare guldvänner.
Grym mat, grymma uteställen särskilt Pure, grym dricka, grymt Hotell. Ingen sömn alls, men det var de värt:D

Present...som jag hoppas återfinns.

Fördrink Sangria

Jag  & Morgan på La Cucaracha

Freddie & Angelica


Carro & Chrille

Bill & Bull o jag

Drickan flödade

Bässet:)

Gulle

Vi<3

TACK HÖRNI. Ni är absolutely f. AWESOME!

Igår jobb 8-22, idag 8-22, imorn 8-16, sedan ev cup om jag inte däckar ihop. Torsdag HEMKÖRNING.(:
Fredag JULAFTON. Sedan ledig i fem dagar.

puss

/M

TGIF

NO sleep. Tons of snow. Men idag får musikhjälpen i uppdrag att bära mig fram på vingar.

Ikväll ska jag (Jorge) fixa min hemska färg till nåt bättre.. typ så här. och jag är så galet sugen på att klippa kort. Om jag känner mig galen ikväll så gör jag det.
View DSC01229....jpeg in slide show

View DSC01226....jpeg in slide show

Helgen är alldeles strax kommen och den kommer bli just AWESOME i Stockolm!!!!


1 day.



You're burned into my mind forever.
There is nothing,
nothing in this world that can change that.

hear the angels voices

Buenos noches...
Jag hade världens mysigaste morgon idag. Gick upp två timmar för tidigt för att kämpa mig in till soffan,
se på Luciamorgon, kokade kaffe o åt macka under 34 filtar och tände 4 ljus i adventsljusstaken.
Och slumrar till. Vaknar till DARINS f-ing jävla amazing stämma när han sjunger Oh Holy night framför 90 tärnor och en lucia. Jag dog.

Helgen var grym, trots att jag var halvsjuk. Amanda övningskörde min baby och ägde! Tottenham spelade lika mot Chelsea och donken var rätt så gott efter en söndag som igår. Livet är bra bra ibland. Let it bee like that.

Fullbokad med kunder. Fullbokad vecka. Fullbokad awesome helg i Stockholm. Sen äre JUL. 
                                             
Home sweet home<3

Bday flowers från Karin & Eva<3

SKÅL

/M

tjugoåtta år, reeespect?;)

"För många är detta en förfärlig tanke. Vi tycker det är hemskt att tappa bort människor i livet och gör nästan vad som helst för att lappa ihop trasiga relationer. Ibland håller vi fast vid personer som vi innerst inne vet att vi borde släppa. Vi är sentimentala och vi är rädda för att bli ensamma. Försök känna efter i ditt hjärta vad den här människan betyder för dig. Är det skuld eller längtan som håller dig kvar? Är det längtan så är det något att bygga vidare på, är det skuld ska du släppa det. Och det är faktiskt inte meningen att vi ska hänga ihop med alla livet ut. Människor kommer och går i ens liv, vissa har man bara en kort period och några stannar längre. Och förringa inte de kortspringande vännerna, ni har kunskaper ni ska ge varandra som inte behöver ta så lång tid. Sedan kan och ska ni gå åt varsitt håll. Våga släppa taget! Verkliga vänner och kärlekar hittar tillbaka till varandra om det är meningen. De andra ska man inte ha dåligt samvete för. Det är faktiskt skönt att bli av med en del personer som man är färdig med. Däremot ska man aldrig se tillbaka med bitterhet på gamla relationer. Man lär sig något av alla relationer och det är aldrig bortkastad tid. Det var helt enkelt meningen att du skulle ägna de åren åt den mannen/kvinnan och den relationen och det gäller bara att förstå vad det var du skulle lära dig av det."


Dublin var grymt, bra shopping, facial treatment, nails, lovely consert, snökaosigt, med grym Siiisss i hennes mysiga lägenhets/hus!! 











Paket från sis<3

Isolerade bilar pga snökaoset. Ser ni all snön!!!??;)

Snart äre min BIRTHday(nu typ), och den firar jag med fullbokat på salongen och en köttsvettig träning med Ari Gold på det.  Fan, undrar om det är bjuda-på-tårta regler på träningen? Inget jag vet om iaf:P

/Tant M

white winter.







Such a beautiful WINTER.


Incheckad o klaaaar, NYO-DUB 16.35. Men först intaga tre sjukt sköna poäng i Telge!!
Nu ska jag va med mig själv.
Gitarren och jag, föööör längesen.

Att spendera bara så lite som en halvtimma med Jolanta Zdanovska, som jag snart kännt i två
år gör mig sådär galet glad. Kärglad. Hon är min förebild.

I never should have cared.

/
M

newborn egowoman


 
Ge mig Lake Tahoe, Heavenly, Kirkwood, en bräda och mina "kids".. en vacker dag så åker jag dit och kommer aldrig mer tillbaks. bästa stället i världen. 3 dagar kvar tills min 11:e semesterdag det här året.  Kan bara bli hur underbart som helst och jag ska dricka pints å vara grabb(tomboy) på rikigt Morgan!!. mycket Snö på Irland varnar syrran för, Å herre vilken panik de måste ha. De äger ju inte ens en fodrad jacka?! WTF!

AE & MS. You Rock.

ps 1, måste påå nått sätt muta Security så jag kan smuggla med saxarna i mitt handbagage, så jag får betalda semesterdagar så att säga.

ps 2, nackdelen med att vara egen att det finns inga genvägar. only hard work.



/M



kiching!!



såååjaaaaa!

puss mig själv.
/M

RSS 2.0