salming

min nya kärlek blev en turkosvit salming, med ett böljande skaft och deras nya blad. Vi verkade komma bra överens innan jag valde honom. Återstår nu att se om den kommer älska mig tillbaka. Eller om det blir så som så många andra nyinköpta klubbor, som gillar att ligga kvar i fodralet o sura. Näh, fan. Det blir min happy-stick. I vått o torrt.

Flygplatsjobb idag...Blivit utskälld för att chokladen är för dyr, att det bara finns en taxfree affär på vår enorma flyplats, och att jag var en diskriminerande rasist som inte ville sälja sprit till polacker, att de får SEK tillbaka när de betalar med utländsk valuta.. bland mycket annat.  Men det finns ju motsatsen till bittra, trångsynta, klaganade folk också.. Hon ville rädda mig från att damma hyllorna, erkände hon när jag hade hjälpt denna vackra brittiska dam i en halvtimma för att leta upp en doft med rosor i. Rosor gjorde hennes hud till oemotståndlig berättade hon. Hud är vackert. Hud mot hud.



Nu ska jag o mina sketching pencils go wild... Tills ögonen inte ser vad jag målar längre.
Och lyssna till Mishka.






I never told you

my day


Gjorde mina kunder jättenöjda. Särskilt en, efter 4h:s jobb.
Kollat på handboll i sporthallen
Chillat me mig själv
Spelat gitarr
Sjungit
Målat

Underbar dag.
Nu är det natti för längsen, för jag blir hämtad 03.40 av min personal driver. DC.
Trippeljobb väntar imorgon.



Secondhands serenade, goodbye - for now.


boom.

Göran Ingemarsson på Helmer Nilsson i Ljungby, gjorde min dag. När jag ringde honom satt vi bara och skrattade i telefonen i cirka en minut, för att vi var så glada att höra varandras röster. Göran är hur bra som helst. Vi kunde nog pratat hur länge som helst, men som jag vet så har han alltid fullt upp. Efter vårat catch up talk så kunde vi gå vidare till mitt egentliga ärende. Katastrof att jag egentligen skulle behöva ha ett ärende för att ringa honom. Jag måste börja ringa mer till dem jag tycker om. Nu. Om 2 veckor åker jag hem och ska träffa ALLA jag vill träffa. Punkt...

Jag har en dålig egenskap. Eller bra, jag vet inte. Jag blir så fäst vid folk snabbt. Och jag skulle aldrig i mitt liv få för mig att säga hej då till dessa människor, men jag har ju blivit tvungen till det ändå...de är så många. Som jag saknar. Varför kan jag inte bara få samla ihop alla jag vill ha nära mig och bygga en ny stad? Mitt egna lag, mina tränare, mina barndomsvänner, min familj, min mormor, min släkt, min Bella, mina x-kollegor...

Life is unfair.  It's so spread out.



världens bästa

Just hemkommen från världens bästa familj. Familjen Anki & Fredda Johansson. Jag blir så glad att vara där. Så sjukt bra, idrottstokig, normal familj med bästa barnen. De tar mig tillbaka till mitt förra liv. Hockeylivet, som är mycket speciellt, en helt annan värld. Men jag gillar den. Och nu när säsongen börjar ta fart längtar jag in till isen, till matcherna, all väntan, ja till och med till svettiga illaluktandes handskar(läs händer)... Saknar det.
Om jag skulle få bli Nanny igen, skulle jag valt den familjen, utan tvekan och utan betalt;)

Jättelyckad "ledig" dag. Händer mycket nu. Väldigt mycket och det är hur kul som helst. Snart kan jag ta på det. Abstrakt blir konkret. Drömma till verklighet.

Måste börja käka tonvis med carbohydrates. Räcker inte med vanlig föda med Ari. Dubbla mängden, annars blir man skakig som jag idag, asplövet..

It could have been us.







practice

Roxettes "listen to your heart" dunkar på jobbet. Det borde fler människor göra i livet tycker jag. Lyssna på sitt hjärta och skita i vad andra tycker. Det är DU själv som ska tycka. Konsekvenser får allting. Men kör bara! Ibland brister det, ibland håller det...men då har du iallafall testat. Det är okej att misslyckas. Då har du provat.

I don't know where I'm going, and I don't know why...men jag kör ändå. Cuz it feels good.

Med alldeles för få sovtimmar i natt pga av (iofs en underbar) regnstorm är jag totally dead.. och det är dags för kött-träning med självaste Ari "Gold" Rhuohonen. Ikväll ska det smakas blod. Och knät ska va precis lika duktigt som förra veckan.

Förresten borde jag skåla i champagne:P


home sweet home.

Ljungbydays.











Usch. Det var faktiskt alldeles för längesen jag var hemma nu. 4 månader. 4 månader.
Måste hem.


gettin ready for create something with the scissors today med mitt nackspärr... but I love it.

Separated.



Normalt älskar jag alltid söndagar. Alltid Alltid Alltid. Men verkligen inte just idag. Tomt, dubbeltomt i mig.


Taggad för imorgon är jag iallafall!

Sovmorgon
Träning
Jobb
Ev. träning igen
Möte

X your fingers for ME!



nybäddat.



trött, tröttare, sjukt tröttast... Nu till sängen. Medans ni andra festar galet mycket loss. I Ljungby hägrar Ljunbydagarna och som pappa sa, så minns vi inte sist jag inte va hemma då. Det är fan hur kul som helst.Traditions. :/ Längtar hem lite faktiskt...
I Nyköping är det bara Tellus tellus Tellus i en timma till Tellus stänger.

Fällde även en tår för Cesar<3 idag(Jorges son). 4 år sen han gick bort idag på Ramdalens fotbollsplan, och hans grav var den finaste jag någonsin sett.

Och inte orkade jag flytta sista idag heller.
let's go wild together.





sleepless in newbuying

Klockan ringer om 3h exakt, minus 8 minuter. Nu är jag inte ens trött längre. En miljon tankar snurrar i huvudet och jag kan inte tänka klart en endaste, förrens nästa tar vid. Mitt mentala google jobbar på max nu kan jag säga. Inte under min favvo-tidpunkt direkt...:/

nu hoppas jag Melissa Horn nattar mig...om ingen annan randomsnubbe dyker upp helt spontant.

kyss.

lycklig.

"Drugged. (utdrag från december)

Jag var inte alls nervös inför operationen. Hanna mådde ju hur bra som helst efter omständigheterna och hon opererades ju bara några dagar innan mig. Vi hade jättekul jag och narkosläkarna innan de sövde mig... och jag vill hellre vara vaken minns jag att jag hann säga. Och jag frågade hur lång tid det skulle ta innan jag somnade. Sen vart det svart och jag vaknade upp runt kl 14. med en enorm smärta. Fy faaan...vad jag grät och grät. Jag mådde skit. Fick 5 mg morfin, syrgas, dropp och en hel rad med andra piller...Sen vart jag totalt däckad.

Från klockan 17 försökte jag få bli hämtad, men det gick inte. Kunde inte resa mig ur sängen...och klockan blev till slut 22.45 och de bestämde att jag skulle ligga kvar över natten. Hade ju även ett bortdomnat ansikte som de trodde var kalkbrist...så fick även en kanyl med kalk åxå. Varför inte liksom? Natten på IVA var ju sådärkul. Hade ingen tv, ingen bok, ingen telefon, inga bilder att titta på. Bara en vit typ nymålad vägg, min ek-skärmvägg och skymten av en advents-stjärna. Den lyste upp min natt. Och när jag väl somnade några korta stunder vaknade jag av att en patient skrek OOOmmmmmaaaaa hundraåtta ggr i rad. Tror patienten var av tyskt ursprung.

10.30 idag kom mamma o hämta mig i rullstolen. Som ett kolli, har jag legat hela dagen i sängen. Ompysslad av mamma var tionde minut...t.o.m hjälp på toan. Febertoppar har avlöst varandra och smärtan i hela benet...ja. Den är där. Har gjort stora framsteg idag iaf, kan lyfta benet 5ggr i rad:D wiiihoooo!!!! Kanske dax att ta tag i det här med dusch, på något sätt. Jag börjar lukta illa:/ mamma föreslog tvättlappar. skitkul. Inte.


Jag försöker iallafall att le.


Snart ska jag droga ner mig me lite mer morfin, ispåsar å lite annat så jag kan soooova.


Ge mig mys & värme, tack:)


2009-12-15 @ 22:31:15 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()   "



"Småland, dag tre.

Fy fan vilken jävla helvetesnatt-morgon-dag....värre idag. Jag lurade pappa på lunchen att ge mig lite extra piller så nu är jag redigt väck i huvudet;) jag tar väl ca 16-18 om dygnet...

Idag har jag suttit ett par timmar och letar onlinejuklappar till la familia. Så det blir väl en DHL-bil som dyker upp här på Julaftonsmorgon om jag (DE) har tur:)
Har invitat mor till Spotify och hon har redan satt igång med spellistor! GILLA! Så hon sitter vid sin dator och jag vid min, sen trycker vi på mute när vi pratar me varann;).

Sex(sju) roliga saker idag
:

-Träffat annat folk i form av 2 snickare som pratar som reeediia bönner om pinkagranar från hattaboa..:)
Kent-Ingvar kallas dem tydligen, som gör ALLT tillsammans. Vilka original.
-Laddat ner ett till avsnitt av True Blood.
-Bella vakar över mig som en ängel 24/7.<3
-Gjort 10 situps
-Hittat kakor i kylen.
-Kan gå på toa själv
-Lina kommer på besök imorgon:)

Sex(fem) braiga saker me att va invalido:

-Får äta och dricka alla gånger i sängen
-Slipper plocka undan efter mig
-Kan ha vassa föremål i munnen utan att känna något
-Får (nästan) allt jag vill.
-Har mkt tid till att smida mycket planer
-

Sex mindre bra saker:


-Jag börjar bli degig hela jag.
-Jag är ofräsh och luktar illa.
-Jag har världens huvudvärk
-Ser dåligt
-Talar långsamt
-Drogad

(här ska vara en bild på snön tror jag)


Jag öppnade dörren! Jag vill ut & go bananas i snön! SNÖÄNGLAR!

(här ska vara en bild på amanda)

massa kärlek till min underbara vän, som är inne på sin femtonde sjuk-
vecka den här hösten!!!???LYCKA TILL på tentan gums! U can do IT<3


Nu har pappa kommit hem. Hoppas kvällen bjuder på nåt kul? Någon??
Snart dax för mera pills.
ps, pappas matadosa är borta. Blir väl kvällens projekt att hitta den;) Fy
va alla pratar boonnigt här.

CIAO BELLO.
2009-12-16 @ 16:40:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()  "



Kom just på att fan vad lycklig jag är. Jag lovade ju mig själv att vara tacksam för varje dag utan smärta och sängliggandes.. Och sen saknar jag Bella nåt så otroligt mcyket. Vår hund som inte lämnade mig en sekund på 3 månader efter operationen. Enda gången hon gick ifrån mig var när hon skulle göra sina behov, fast då kom hon in lika snabbt. That's what I call love. Så tack, Gud eller någon. För att jag kan leva normalt igen.



floorball!!

Min kropp och min hjärna är nu slut. Har en träningsvärk som inte någonsin i denna värld upplevts förut. Jag och Amanda klagar väl en gång i minuten på hur ont vi har, vill liksom bara slänga sig ner i ett bollhav, utan att behöva ta emot me någon muskel. Men jag gillar Ari ändå. Körde totalt slut på oss centrar. O alla andra med för den delen. Sjukt kul iallafall och knät jobbade på bra, förvånansvärt bra!:)

Galet på jobbet. Fullt ös efter jobbet...

Sömn, come into my life. NOW.

Karin<3

Puss


Tänker tillbaka.

Roskilde 2009. Och den missade konserten. Den var sist på söndagskvällen, (hur f-n kan man lägga Coldplay sista dagen, sista kvällen btfw!?!?!??). Och jag och (mest syrran) var ju tvugna att åka hem. Tvugna att åka hem till vad liksom? Hade inte det varit värt varenda liten femtioöring som jag hade betalat extra för att ett privatchatrat plan hem morgonen därpå för att syrran skulle hinna till sitt flyg hem? JO. Punkt. Ångrar mig. Se, luta er tillbaka och njut. Imagine to be there.



Tack världens bästa Ronja för hjälpen me bloggen! http://ronjaelise.blogg.se

night-time.


<3 sun(-)days..!

en English, en Irish en Turkish och en svenne (jag). Satt ikväll på Oliver's som på gamla goda tider, helt spontant. Jäklar va mycket planer som smidits under ett år me dem grabbarna. Och en vacker dag står vi där, så olika vi bara kan bli, med VÅR bar, VÅR restaurant, just the way WE want it!

Har även hunnit med att vara lite sliten, jobbat på Skavsta med två störtsköna brudar och även påbörjat min packning. Hatar att packa. Det innebär avslut, hej då. Jag hatar hejdås. Men det betyder även nystart.

Mariette Karlsson ska nu lägga sig i sin säng, i köket och njuta av de sista nätterna hos bästa!<3




































Tottenham bokat!


Dåligt med update för jag lever i ett litet kaos. Jag är på väg från och på väg till.. På det jobbar jag mer än heltid och extraknäcker lite. Nästa vecka börjar innebandyn och det är glädjeskrik för de som kan vara med. Nästa vecka är jag nog också installerad i stonhill, all alone, (snyft) med med nya möbler. Men tror knappast att möblerna kan ersätta min Amanda. Fy fan va tomt det kommer bli.(kommer gråta)

Grattis till Daddy longleg som fyller idag. Han (och vi familjen) fick bästa presenten och se Tottenham i april. Hurrayh vilken helg! Jag funderade på lite alkoholintag i min slitna kropp ikväll. Det blev oavgjort för spurs idag och en poäng mot City är kanske inte är fy skam, så det får bli skål på det. Dessutom dundrar det in massa sköna sköterskor här på Peoplekingstreet som Amanda jobbar med. Alla instämmer att jag ska joina. Så, jag kryper snart ut ut min hörna i köket och intar the livingroom me några glas vitt.



Niko....ja tack.


SKÅL dårå! ps, 35 grader i skuggan idag. det blir absolut torr på hela kroppen. synd jag inte har det hemma bara.


varför?

borde dra o träna, borde städa, borde tvätta och göra en miljon saker. men nu ska jag sitta me min gitarr och hata bort cancern. Hatar den. Så sjukt orättvist:'(... Och så ska jag hata andra onda människor som förstör livet för en vän till mig. Varför finns dem? Och varför är man så sjukt otillräcklig ibland? Bra, underbara människor borde ha rätt att leva ett värdigt liv.

Autumn, COME!

All alone, känns spöklikt när jag alltid är van att hon är här. Hon är inte här. Jobbade lite taxfree efter salongen ikväll o det var roligt. Jag blandade dock, engelska, tyska, spanska o svenska hej vilt och ja...hjärnan var kaos. Jag måste lära mig mer spanska. Och det blir snart!

jag känner
höstluften. Och jag vill göra ett Ronjaskrik av lycka..(men just nu känns det pinsamt) Det är nu suget efter klubba och boll blir enormt. Det är kolsvart ute och vi drar till Ockle och tränar. Flera dar i veckan. och det är gamedays. Hur många som helst. Jag vill inte att mitt cp knä stoppar mig. Jag ska tänka mig frisk. Jag vill ju springa runt där som en galning - orädd på plan tills jag stupar av utmattning och det smakar blod i munnen.

HEJ DÅ SOMMAR!!!















sån där sjukt skön längtan efter step up 3.



kommer ihåg alla danslektioner på Judy's. Jag hade för stor rumpa och för muskliga fotbollsben, lite som Anja Pärsons lår. Vi fotbollstjejer var inte alls så graciösa och hade inte exakt den balettkroppen Judy ville. Vi kämpa på ändå. Step, jazz o balett. Jazz var det roligaste som fanns. och de där 55 minuterna i veckan gick så fort som att dricka en klunk vatten på fotbollsträningen.
Jag kom aldrig till grupp ett som syrran:P Fotbollen, ovigheten och de stora låren segrade. Men saknar dansen så in i. Mina tjejbarn ska dansa med stora lår och spela fotboll ändå.

Sen är jag så sjukt glad för alla underbara människor jag har runtomkring mig. Vad vore livet utan ER??<3 Glädjetårar kom idag också. Från två olika samtal. LYCKA.

Puss

I will be there.

Vissa människor bara älskar jag från första sekunden. Min kund gav mig precis sån otrolig energi till att övervinna typ allt. En grym medmänniska, som jobbar på sjukhus vid 69 års ålder(cancer"sjuk"). Hennes vilja och positiva inställning övervann allt. Fler järnkvinnor till vår värld tack.:D

dax för lunch i Suecia! och mjölk såklart.

un beso

in between milk, som pappa sager.

jag vill ha mellanmjolk. som fan. nar jag kommer hem ska jag dricka 1,5 Liter pa en gang. Jag vet att det inte ar bra,(det ar val inte vin 8 dar i rad heller?!) men jag skiter i det. Sen ska jag dunka pa min musik. for livet ar hemskt tomt utan min min min musik. Spanska hit latarna ... ar... ja...sadar.
Okej att mobilen e paj...(eller att jag tryckt in koden fel tre ggr), det e ratt skont att leva utan. Och att datorn inte finns i knat nar man vill det. istallet gar man nagra km efter att ha pratat me 7 olika spanjorer o fragat dem om vagen, trots att jag inte kan sa mycket spanska.

Alicante ar sjukt varmt. det var 30 grader i skuggan kl 10am i Oasis, Los Alcazares, dar vi bodde forut. har ar det kanske 59.2 kanns det som kl 6.40 pm. Men vi bor pa lyxhotell. INTE KLAGA. inte alls....!!!
Imorgon blire LA Playa! Love to the ocean, ganger ett tusen.

Nu ska det njutas mucho mucho grande de tva sista dagarna!

amanda ekman- saknar dig galet mycket.

RSS 2.0