minnen & vänner för livet.

Jag har cirka en miljon känslor inom mig nu. min sista dag är till ända på Stockholm Skavsta Airport. Badgen är inlämnad och klippt på mitten. Jag ångrar inte en sekund att jag hamnade där i butiken först och träffade mina underbara tjejer<3, vänner för livet... och dagen då jag ringde John Hughes som ledde till heltidsjobb i baren istället. Kroppen är rätt jävla slut. Det värker väl i typ varje led och det har varit ett skadedrabbat år(man e ju inte 20 längre, lixom;)), men så sjukt kul som vi haft det på jobbet, kommer jag kanske sällan få uppleva mer.

Allas skratt som hållt oss levande. Allt pepp från mina bästa. Alla nya ord. Våra sånger. Vår ironi. Våra planer. Våra fighter. Våra galenskaper. All rolig stress. Våra skämt. Vår närhet.

Det är det dax för lite nya äventyr. men jag kommer sakna OSS varje dag.

Det finns en annan känsla. Frihet. Inga sjuka regler, inga lagar, inga varningar, inga hot. Det är dags för lite human välvilja och godhet.

Våra planer och drömmar lever kvar. Och ska bli verklighet.

Tack för du tog me mig hit.

love you's.

mary.





Baresso

Hola my loves.

Kvällen är kommen och dagen som startade med sol avslutades i regn, jag hann inte se den övergången eftersom jag jobbade 10-19 och då menar jag JOBBADE. Tror jag slog pers. rekord i antalet klippningar idag, (ska räkna imorgon) Gissar på 15 iaf..:) bra jobbat mig själv:P Kul vare!:)
Det gladde mig åxå att Tomas Baresso (The big boss) fick gå in och "briljera" med sina kunskaper hela eftermiddagen.. typ hela Nyköping ville bli klippta idag. Det kan nog vara en släng av kommunanställdas lön som dundrade in på kontot typ igår som vi fick ta del av, Thx to you's..:)

Imorgon äre jobb 04.30-13.30 (och ett litet kvällspass på salongen) som väntar @ the Airport och det är min näst-sista dag. Känslorna är mycket blandade. Faaan vad jag kommer sakna mina bästa. Hade kunnat bli en grymt kul sommar (som förra året) me alla underbara jobbarpolare...med sena kvällar, nätter och mycket häng...men de får räkna med några effektiva-heta-sommardagars-besök av mig istället:P

Nähepp. kanske dax att fixa chokladpudding till Cicci & magnus nu, tydligen;) <3

Besos.

/em Kay

guld.

Bröllopet var magiskt faktiskt och man bara log heeeela kvällen. Vilken galen fest och vilket brudpar. Bästaste! Hinner inte lägga upp bilder, hinner inte skriva mycket mer. Jobbar typ dygnet runt denna veckan. men sen är jag LEEEEEDIG, ända tills jag åker till NORGE. Har fått boende åxå. Hurrah:)

Puss och hej

/em Kay

BRÖLLOP

Idag är det Malin och Johans dag. Det kommer bli en grym dag. Klarblå himmel och strålande solsken, bara för deras skull!:D Snart kommer Lina och Josephine...dax att börja göra sig i ordning. Ja, eller snart iallafall.

Sen bär det av till Josse för fördrink och därefter -  mot Hembygdsparken. Vackert.

Pics tomorrow..:)

Mor & far stack till Stockholm i morse och bror & Jimmie ut på klätter-resa (i några dagar) så nu e det jag och Bella i huset...tomt, men vi myser.

Fred & Kärlek.

/Em Kay

Ljungby it is.

Vi tog oss fram genom alla årstider längs med E4:an, och det var med tur jag klarade sträckan Nyköping-Norrköping utan att åka av vägen. Väl framme i Ljungby är det faktiskt lite glimtar av sol, och så regn förstås;)

Busy day igår och hann med att träffa massor av kompisar! :)

Idag är det SUPERMYCKET fix inför morgondagen. Vi måste bli vårt vackraste!:P

Nu blir det Bella & Jag i några minuter<3.

Later loves.

Puss /Em Kay.

Weddingplans.

Kaoset fortsätter med massa aska i luften och cancellerade flygningar:( Vi på jobbet tar ut semesterdagar och XL-dagar. Finns liksom inte mycket mer att göra, då allt städats och svintats. TRIIIST. Jag är på stand-by idag men jag förväntar mig inget samtal. Blir semester idag igen...:/


Imorgon ska jag och Lina på en liten roadtrip ner till Ljungby i förväntat snökaos tydligen. Kul ska vi ha ändå!:D Det är bröllop på lördag och vi måste hinna bli fina tills dess;) grrr...get warmer weather!! Känner inte för att ha typ overall på mig över klänningen.;P

Igår kväll var Amanda här<3. Det var lite payback time för allt hon gör för mig. Vi klarade oss utan att gå till statoil kvart i tolv för att köpa godis. All cred till oss! Hon blev superfin i lugg iaf!:D

Dax för stooorstädning så magnus kan bli glad när han kommer hem! Nu ska jag fortsätta njuta av min semesterdag som innehåller 4 grader plus och lite regn:) Lovely.

ps.1: om 15 timmar ska jag pussa & krama min Bella hund hur mycket som helst.
ps. 2: om 20 dagar sitter jag på ett plan (om askan är borta) till Oslo! Wihoooo!:D

Puss /em Kay (mk)





Do you feel like a man??

It is Sunday. Och jag älskar ju söndagar. Bästa dagen på hela veckan! Den inleddes tidigt med att bege sig åter till en spöklik flygplats, alltså en plats utan flyg(som Jesper sa). Det börjar nästan bli lite scary nu. Har städats i cirka tre dygn nu och så här rent har det då ALDRIG varit på Skavsta Airport mina damer och herrar. Det ser inte ljust ut om man säger så...katastrofen fortsätter och jag lider med alla drabbade, inkl. mig själv:) Imorgon tog jag faktiskt ledigt från 8h:s svintojobb. NICE.

Imorgon kommer bara min dag. Ska fixa håret så jag e lite fin till bröllopet i helgen. Det blir någon av de här färgerna. Ska klippa lite åxå. Visst e hon snygg Leslie Bibb?!?







f (starkt)II:Tottenham vann mot Chelsea.:II (repristecken)

Time to get ready, WITH LOUD mUSIC, nu kommer söndagsregnet. Älskar det åxå. Älskar allt på söndagar, haha.

Puss, hej. /em Kay



cancelled



Flight Flygplats Tid Flight Status
FR1604 Oslo Rygge 07:30 Cancelled/Please contact the airline
FR052 London Stansted 09:15 Cancelled/Please contact the airline
FR9565 Brussels Charleroi 09:20 Cancelled/Please contact the airline
FR9704 Berlin Schoenefeld 10:05 Cancelled/Please contact the airline
FR4132 Frankfurt Hahn 10:45 Cancelled/Please contact the airline
FR1629 Karlsruhe/Baden Baden 11:35 Cancelled/Please contact the airline
W6425 Warszawa 12:35 Cancelled/Please contact the airline
W6325 Gdansk 12:45 Cancelled /Please contact the airline
W6523 Poznan 13:10 Cancelled/Please contact the airline
FR1932 Rome Ciampino 13:20 Cancelled/Please contact the airline
FR9738 Milano Bergamo 13:35
FR1936 Barcelona Girona 14:15
FR9732 Prague 14:55
FR9702 Hamburg Lubeck 15:05
FR9504 Paris Beauvais 16:15
FR056 London Stansted 16:40
FR1963 Riga 16:45
FR6525 Marseille 17:10
FR1952 Dusseldorf Weeze 17:50
FR1823 Eindhoven 18:10
FR6634 Edinburgh 18:50
FR9567 Brussels Charleroi 19:35
*

Kl 13.00 börjar jag. Interesting...

Later loves.





vulcano, I hate u.

Jävligt snygg bild. Island är rätt grönt och Grönland är rätt mycket is(lärde jag mig när jag var liten)

men den här lilla "naturkatastrofen" gjorde så vi fick städa i sju timmar. Fast mest synd är det väl inte om oss. Utan stackars alla dessa tusentals människor som sitter fast i nån stackars stad de inte vill vara i. men sånt e ju livet. Inget är garanterat. Och när de fick beskedet idag på Skavsta att Las Palmas flyget och alla andra var inställda, tror jag luften gick ur allihopa och ..tyckte synd om de stackarna som redan börjat fira semestern med ett par stadiga, var på världens bästa humör och tagit ledigt från sina jobb.
Så från att vi kastades in i hetluften, som skulle till och bli en av de "busyigaste" dagarna, tömdes flygplatsen kl 15 och kvar blev städning till 22.30. Frågan e hur länge det här kommer att pågå?!

Har jag sagt hur mycket jag älskar TELIA:s internet? muchos iallafall. Idag lärde jag mig ett nytt ord av Kenny, men jag har redan glömt det. Jag är värdelös på vissa saker. Fast sen kommer jag ihåg sjuka saker som hur kineser och japaner har sex, det var vidrigt och ska inte nämnas här.

Imorn ska jag ta mig till Sunlight innan jobbet. Gym, bad & bubbelibubb.
Ibland undrar jag varför jag ska lämna alla mina kompisar här. Tortera mig själv typ??!?!? men på nåt sätt känns det ändå rätt.

Nu slut på mitt tjat.

Godnatt min kärlek. /em kay





Trainingcamp, it is.

Det blev ett par träningslägersdagar. Simning, vattengympa, långa promenader, gym, lite rehab och ikväll fick jag t.o.m. känna på innebandyklubban! Hur underbart var inte det?! men hur knäckande var det inte att jag knappt kan stå still o skjuta utan att knähelvetet ska göra ont. Jag tycker att det räcker nu. Kändes mycket bättre innan operationen...:/ Hoppet är det sista som överger en, så jag tror fortfarande att jag är spelduglig till hösten:D

Solen är här. Den stekte mig idag och det var magiskt underbart, ville bara ligga där för alltid med mitt kaffe och läsa min bok... Sen har jag haft massa trevligt besök av Jojo, Cicci, mustafa och min käre sambo kom ju hem idag. Jag och musse såg fotboll och magnus låg i soffan o kollade på en av alla hans en miljon serier som han följer. Han blev lite sur när han måste vänta en hel vecka på ett avsnitt. Notera att han även nu ligger och ser ngn serie och börjar jobba om cirka 3,5. Han är omänsklig många gånger. Omänskligt bra många gånger också. Jag är mest taskig och dricker upp all mjölk och äter upp hans chekschoklad...:/


Jag och magnus i december.


my parents:), i ett just då, frysande dublin.


på trav, fast med hundar.


hos amanda me ONYXtjejerna!<3

Tottenham vann mot the scum ikväll. Hur bra kan det bara bli!:D

Jahapp, nu väntar sju dagars jobb på raken. Hur OTAGGAD är jag inte liksom?!?! JÄTTE, hehe.

Dax för Entourage S05E02. Puss mina älskade vänner.
/en rosafärgad i ansiktet em kay


messy

messy day, messy head, but I prefer the king messi;)Spenderade även cirka en timma hos naprapaten för att försöka fixa heeeela ryggen, känns sådärbra nu faktiskt. Det är sånna här dagar man just älskar att ha en inneboende magnus Henrysson, som igårkväll hade bakat typ världens godaste kaka och ikväll fixat räkmackor. Hur bra kan d bara bli?!? (inte bra för mitt nya nyttiga liv dock) Undrar vad jag ska överraska med när han kommer från jobbet imorgon då!?! Jag känner att det verkligen är min tur att dra ett strå eller två till stacken.

Nu är jag ledig, vet inte om jag riktigt tror på det, två hela dagar. To-do-listan är så lång så jag inte kan se slutet. Ska skicka mig själv på traningcamp åxå, så får se hur det blir med allt.

Nu ska jag somna till Turtle, Johnny, Vince, E, Ari och sist men inte minst, Lloyd.<3


melissa Horn gets to finish this messy day. Ibland önskar jag att jag kunde hjälpa hela världen, samtidigt. /en otillräcklig Em Kay.

NÅÅJE:D

Det är klart. Här ska jag jobba och bo i sommar:).... Eller om några veckor! SHIT! En stad med 70 000 inv., The City of Fredrik med massor av härligt vatten.Det här blir bra, en ny start, i ett nytt land, en hel sommar.Funderar på att ta med mig mitt tält, ett par sovsäckar,stormkök och göra en "into the wild" ...tills vidare. Det går väl?!



Jag firar vi med att Telias(fakk 3) internet e superbäst och ett avsnitt av mitt Entourage tar cirka 3 min. Och att jag älskar min Amanda. Vad vore jag utan dig? När allt faller så reser du upp det igen.

 

Grymt eller vad. Jag ryser när jag hör den. Tottenham<3.


For u.

/Em Kay

Jag är inte rädd!!

Jag tog den jättemörka vägen hem ikväll. Den är cirka 10min snabbare och dessutom passerar man ju statoil för att KånKa hem några liter mjölk. Jag gick på våldtäktcykelvägen med högsta volym på min ipod och var inte rädd. Inte ett gatulyse inom räckhåll...jag har nog kommit till steg 2 i att övervinna min mörkräddhet. Allhelgonakyrkan,check. Våldtäktscykelvägen utan lysen,check. För övrigt kommer jag nog skriva till kommunen och klaga ang de icke befintliga lysena. Imorgon kommer internet!!:) ska lämna in min cykel. Ska simma tusen meter me cicci, jobba massa timmar å träffa Mandis! Lovely day, som ska utnyttjas till max. Avslutar nu denna dag, fyllt av lifeplantalks me musse... Med att läsa En Vagabond tidning o drömma mig bort... Take me there. Puss /em kay

Hatar snöfallsområden i östra svealand.

Det är f-ing jewLa snow outside. Just när jag fått upp bästaste vår-humöret. Planerat en träningsförmiddag innan jobbet så är det 2dm snö. April har kommit. Yes. Fick bli innegymnastik framför konståkningen på tv 4 sport då man önskar att man hade en kropp så vältränad som deras... Time to flatten my lionhair. The invalido is getting ready for work. Later. Love/me (mobile web)

Påskafton, tydligen.

Jag vaknade klockan 7 utan alarm i morse. Då hade jag hamnat i en 14h sovkoma. Innehållande en en del sjuka och äckliga drömmar. Vaknade störtpigg till världens bästa väder, tog en promenad ut mot Sjösa, drack mitt godaste perkulator-kaffe och begav mig sedan till salongen för att skapa dagens mästerverk:-P. Alla mina kunder vart jäkligt påskaftonsglada. Tack som fan för det:). Jag firade påsken igår på ica, med att köpa ett sexpack ägg som jag hade hellre sett vara ett sexpack Öl, om jag nu gillat det. Sillen åt jag i torsdags. Jo, jag sprayade även ett litet kids hår rött och gult. Kanske lite påsklikt vad vet jag. Kvällen bestod av race till tälje med Jorges XC60, jo man tackar va den gick:). Bio me Jim Carrey var helt Ok. Time for bed my loves. Imorgon väntar min sexiga rehbands-korsett på mig så jag kan åter klara av en dags jobb. Påskdagen, tydligen. Go Jul. Miss u<3 puss Em Kay(mobile web)

RSS 2.0