Seger.Fira.Och stackars Fia.

Sitter nu o äääälskar melissa horns röst. Fan, varför kan jag inte sjunga som henne??? lite fel uppladdning inför kvällen dock. SEGER, YEEEEES! 9-7? typ? Kanske? Konstig match....(satan, Fia skada knät åxå:( )

Idag var en flummig dag på jobbet me Kenny, ingen av oss hade sovit. Ändå lyckades han lära mig whiskeyglastricket. Och steg 1 i flaring! Jag är på G:D.

Jag var på ICA, stenkulla nyss. Det var en man där som sa till sin kärring att "håll käften för fan"..., cirka 39ggr i kön. Hon påpeka iofs allting i affären. Alla andra i kön blev knäpptysta, men jag kunde fan inte hålla mig för skratt, haha.

Ojjjj, grabbs på ingång. Better get ready kanske och börja sminka över min blåtira under ögat.



Äntligen seger för TROJA!!

Helgen består av följande:
jobb,jobb,jobb,jobb,lite sova, jobb, jobb,jobb, derbyhemmamatch:D, lite vila, lite party:D, lite sova, jobb, jobb.

Grattis till rödvita laget och min käre vän, Kannan...("s22 numera"). Fira ordentligt i Karlstad:)


dan före derbydag...

Har precis lyssnat igenom soundtracket till New moon, katastrofdåligt. Filmen måste fan va en miljon ggr bättre!!! Drygt 20 dagar kvar:D (89 300 000 bildresultat på google.)



Idag väntas jobb och BUSY.BUSY. day -  om de inte ändrat om paxen som igår, vilket va lyxkvällsjobb. Helt plötsligt var 5 flights bortplockade sista timmen! Kock-Pontus (Bob) är vår nya magnus Bretnér för övrigt. Han gick igång bra igår på att jag tyckte det var lite väl hårt - att be sin unge Oscar på drygt 2 år, faktiskt prata i normal samtalston när han tappat säkert världens bästa klubba på golvet. Så den blev oätlig. Det tyckte såklart inte Ponta. Hans bebisar(endast av manligt kön) kommer va vuxna redan när de föds. Så efter sitt 5 min inlägg utan paus, dog jag nästan av skratt. Kvicktänkt jävel det där. Hatar när jag inte kan kontra.

Nu ska jag försöka cleara bort mina knallrööööda ögon med cleareyes (glasses next???) och försöka se mänsklig ut, innan Pernilla kommer för avhämtning av mig till vår lunchdate.

gahhhh!!!!

Idag tog jag ut alla känslor jag hade på planen. Så jääävla skönt. Bara släppa allt och spela.
Det var bra. För första gången vågade jag gå in i närkamper utan att vara rädd för knät att ryka. SKÖNT!!!!

Jag är en plattång, en mobil och massa hårgrejer rikare. men vad gör det?? det är ju bara saker egentligen. Älskar sthlm(eller vissa saker med staden),det känns som d var igår jag bodde där - Kul att träffa Carro, Sellan och matte på Åhléns i fem minuter iaf:) Nu väntar 4 dagars kvällsjobb och en match,wiieeee. Och ev PARTY @ my place??:D Guuud? Guuud? kan du jobba åt mig?

Den här ska jag kunna spela snart.<3 (fast min version:))



stockholm

Jag & mio (sofie & patriks hund) sov jättegott och säkert tolv timmar inatt. Skulle kunna sova 12h. men mååååste till sthlm o hämta min telefon, hos 3. Hatar verkligen dem. Har strulat me mig i säkert 4 månader nu. Det är inte okej. Så får se om jag lyckas snacka till mig en till gratismånad, eller så att jag åtminstonde får täckning i min egen lägenhet.

Det roliga är att jag ska köpa massa hårprodukter på "här". me LOOOVE! saknar & klippa ibland. men jag vill ju ha eget i så fall. då ska allt se ut som jag vill:) Den dagen kommer.

Fan. Blir nog ingen influensa spruta för mig. Carro ligger jättesjuk efter sin spruta nu:(:(

näh. Time to get ready.



ett x antal tusen.

sjuuuk dag. Sjukt mycket sålt. sjukt mycket folk. Tur att must och jag hade svinkul på jobbet, vi är åxå rätt sjuka. Tror jag. sjukt trött tar jag mig till träningen idag för inlärning av nytt spelsystem. hoppas salmingklubban tar mig till sjukt höga höjder. ((när magnus kom in till skiftbytet ordnade han glasbomber i baren. Hela han blev full av öl och cafe lattes:)sen att d finns otroligt mycket resande barn under höstlovstider gjorde ju inte hans humör bättre :) HAHAHA.;)

saknar.


"My decision was made, made before I’d ever consciously chosen." Bella

vill bo i naturen.

Vill åxå leva i skogen som min bror gör mestadels på sin fritid. Va härligt. Jag borde börja med det, åxå.
Idag natt tog mina egensådda pelargoner steget till blomning,för övrigt - efter 7 månaders väntan. LYCKA.


äälskade lediga söndag.

Så underbart. att vakna till - inga egentliga "måsten". Bara vara....o göra vad man vill.
Fast mitt problem är att jag nästan aldrig kan göra just ingenting.(måste vara ett arv från mamma som hinner baka 3 bröd & 2 kakor under tiden som hon gör söndagsmiddagen och storstädningen, & vid ev några minuter över läser klart den där boken på 700sidor.) Jag drog till stan & shoppoholicade lite:D nice!
Nu har jag tusen järn i elden igen och vill göra en miljon saker samtidigt. så därför slutar det oftast i kaos och allt blir oftast halvklart. Fan. Vad jag e dålig på sånt. Hoppas NÅGOT blir klart idag iaf.

Det blev SEGER igår. Underbart. Det var sånt där gympasalsgolv som fanns på astradskolan. Riktigt skönt faktiskt. Planen var sjukt liten. Ankan var grym...fy fan...hon spela back för första gången i a-laget tror jag och sina 2 mål gjordes från egen zon efter hon dribblat av de flesta på plan. Grym tjej det där, med en vilja som få. Petra rädda oss åxå många ggr. Så plus till dem!!:D Jag vet inte rikigt vad jag gjorde på plan...men det kommer kanske någon gång. Lucas rädda mig me hans Salmingklubba i andra perren. Det blir köp för en sån imon. 3p:D love it.

Duss, Fia, Emelie, Ankan, Ullis & Rumpan kom hit me 4kg godis och 7h av Kvarteret Skatan. Vilken sjukt rolig kväll...alla ville sova över hos tant m.:) Det blir övernattning nästa gång. yes.

<3 ikväll? Hope so.


"You're intoxicated by my very presence." Edward Cullen







we like.


JAAA!!!!

Vad man kan vara glad när det e matchdag. Helt otroligt. Hoppas jag kommer spela matcher ända tills jag dör:) Vill nog faktiskt inte sluta spela. Fast får eventuellt gå över till någon annan slags sport.....eller inte. Kan ju komma med i Guiness rekordbok kanske.
Vi har Telge borta idag. 11 utespelare:/...men vad gör det. Bästa laget spelar ju alltid...eller hur?!

DUBLIN ÄR BOKAT!!
Åh va kul det ska bli. Hela familjen åker till SYSTER YSTER  i februari o firar hennes 30 års dag ordentligt. Gammal som gatan. Snart e jag åxå där. Fan. Eller ....det kanske bara blir bättre o bättre? Känner ju fortfarande mig som ja....typ 22.

många i Dublin trodde att det var hon som var lillasyster. Hon började ju iofs redan i 6:an med antirynk. Jag glömde ta efter henne där.

Igår var jag hos Soffsan, Patrik o mio. vin, baileys, idol o massa snack. Ja, en del twilight blev d ju såklart åxå. Sofie var väldigt uppgiven när sista boken inte kommer ut förrens i juli 2010 i pocket. Förstår henne, fullt ut.
Hon spela även proffsbowling, kul o se henne in action idag! blev utklassning i derbyt med 19-0!!!:D

näh. städa nu. mat. match. yes.

<3

Tors Dag.

Ja, det är torsdag och dax för en busy kväll på jobbet. Dagen ska inledas med frukost hos världens bästa Carro. Vi träffas knappt aldrig för vi jobbar alltid olika. suuupertrist. men när hon lever på sitt lyxschema och e ledig när jag jobbar har hon ju tid med att serva mig frukost, som så ofta i Kroatien. Åh....nu vill jag dit åxå. Till solen. Havet. Festen.Wakeboarden.  Lugnet. Tystnaden. Ölen. (ja, jag lärde mig dricka öl där, 26 år gammal) men sedan dess har det inte hänt.

första kvällen


från vår balkong


seeeexxxyyy:)




a day off:)

ja....vad hände med mina världsgoda våfflor som jag alltid brukade göra? Idag blev det katastrof.
Tänkte mysfika lite me mig själv o samtidigt ladda magen med bästa maten inför träningen ikväll...(eller inte).
Jag testade nåt nytt recept och sen så hitta jag på lite eget, med typ dubbelt så mkt bakpulver.
Den blev alltså cirka 3,5 cm tjock, å smakade bara ägg. Jag vispade inte ens grädden. men jag åt den ändå.

Saknar mormors våfflor.....de är i världsklass.

Kom å tänka på den goda tiden i sexan.
Jag o Lina cyklade alltid hem till henne efter skolan. Vi gillade att äta väldigt mycket mat. Och mellanmålen var de bästa på hela dagen. Vi började alltid med att sätta deg till negerbollar. Resultatet varierade väldigt, konstigt när vi ALLTID körde efter samma recept (en gång blev dem som roddy's). vi åt ju upp en hel sats såklart....brukade bli en 5-6st STORA var. Sen var det mackor, fil, juice, mjölk, oboy och andra kakor som huset på brottarvägen 21 bjöd på. Vi åt alltid framför tv:n. Det var lilla huset på prärien, Lois & Clark, Bevvan, ensamma hemma....säkert ngt mer som jag glömt. Sen cykla vi direkt ner till fotbollen eller innebandyn. Ibland byggde vi på vår koja (mer som ett hus), som vi till slut var tvungna att riva pga svartbygge.:/ den var stor. Folk tyckte vi var töntiga....vi tyckte det var världskul. Vi gjorde inte alltid tjejiga saker.

Näh, nu bannemej ska jag boka in en resa till LINA. Och sjunga.


Lina <3


" I stared because their faces, so different, so similar, were all devastatingly, inhumanly beautiful."
/Bella Swan




oktoberfest.



ett axplock av mina helt jävla otroliga jobbarkompisar!!
....magnus, cicci & Ida iklädda Sabine-håret typ. Oktoberfesten ska firas, jag har valt att ännu
inte ta på den här fina utstyrseln. Får se om det händer innan oktober månad e slut. Det ryktas bli
mycket dricks iaf;P Särskilt av tyskar.

Har kommit in i jobbet igen efter några veckors vakans och det var ju bara att köra gärnet när torsdagar & fredagar är som värst. Fredagen slog nog alla rekord sen jag började. så sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket!! varför måste alla välja att resa på fredagar...?? Eller varför dricka å äta mest på fredagar,på exakt samma tid??....det e ju roligare att göra det mitt i veckan eller en sketen tråkig måndag kl typ 08.00 skulle jag tycka!!

Ja, idag morse vart det min första match för säsongen. Ja, mycket mer säger jag väl inte:/ den e nu glömd.
Lagets första förlust för övrigt. Jag e skitdålig förlorare. tror jag ska köpa ny klubba...kan vara materialet åxå.... skorna eller mina splitter nya matchshorts i strlk 164cl som jag knappt fick plats me rumpan i, haha! amanda gjorde en jättebra match iaf:)

Söndag = jobb me mina BOB'S:). sen är det måndag!!! längtar!!!!!!

nu blire twilight tills jag somnar.




PINK



Globen 10/11 med Amanda. BOKAT!!!:) LOVE HER HAIR, BTW.

ljungby

Åh va kul att det var & träna igår kväll, men åh var jag INTE hade konditionen som jag trodde(tappar sjukt snabbt)! Får bli nåt extra löp-pass i veckan så jag kommer ifatt. Knät höll otroligt bra, nästan utan smärta och det är ju happy days. Längtar efter Amanda på träningarna. Hon behövs...hon är en sann lagkapten, ((grym vän!)) och det är dax att hon blir frisk och kommer ut på spelplan igen. Amanda var den första tjejen som jag prata med när jag kom nyinflyttad o vilsen till stan för övrigt. Tack för att du finns.

 

Idag är det en tågdag, 15.42 drar jag till småland. Ska bli kul o komma hem, även fast det blir en kort visit och åker hem redan imorn em. Ska hinna med och träffa min älskade mormor, luncha me Lina, fika me Patrik, Helena?, hämta bord hos Josse, umgås me mor & far och Bella såklart<3 Just det, läkarbesök också.

 

Jag har en gitarr på lån. Var hemma hos Lucas igår och sjöng o spela. Så grymt kul!! så jag fick låna hem hans festar-gitarr tills jag ska köpa mig en egen!Så nu blire att printa ut lite tabs!

 

nu ska jag powernappa. Det blev inte så många timmars sömn inatt.

 

 

godnatt:)


idag är det en glad dag.

Gick upp redan 09,20, fast jag inte stängde av datorn förrens kl 0430 i natt. Älskar att vara uppe när de flesta sover:) allting blir mycket roligare på nåt sätt...lite barnförbjudet. Jag tog upp mina rostiga saxar som legat alldeles för länge i lådan...och försökte skapa mig ett litet konstverk. Det blev rätt bra, tyckte jag själv. Tror jag glömde fråga honom! Fick även lite hjälp att skruva ihop min sista IKEA-möbel:) sweeet. efter massa energi från någon källa tog jag på mig löparskorna o stack ut i regnet! så jäkla skönt! sen kom sooofie & mio, mys framför tv:n!!!! keep on smiling:) ciao...

twilight.

Jag åkte med gammeltantbussen till Nykvarn...såå lugnt och skönt! Benke körde och Coach satt jämte. Då slipper man galna strumplekar, skrämande musik och fan allt som händer i den bussen vet ingen mer än dem:)
Det blev seeger!! 1-5 blev matchresultatet efter en helt ok första period och två mindre bra. Vi gjorde fler mål och det är ändå det som räknas...! HURRAH HURRAH HURRAH!

Kom hem i lagom tid till fotbollen, utan att ha några större förväntningar så pysslade jag me massa annat & hade tv:n på i bakgrunden. Jag missa tydligen inget. Jo, Danmarks mål.....var väl det enda som hände. Hoppas ändå på den minimala chans så svenskarna kan gå vidare.

Ska försöka hitta noterna till den här underbara låten så min bror kan spela den för mig snart!!! Älskar den.
Den blir repeat tills att jag somnar.....godnatt!!


nu drar vi.


vilken fiiiin liten varelse.
Play our game today ball.

handboll

fan va kul!!!
jag hade nästan glömt känslan av att befinna mig i en sporthall under match.
Kaffe o kåv-lukten....
Förväntningarna och surret innan matchstart...
musiken...
svettlukten...
gemenskapen...
och alla sköna människor som bara går runt å småmyser med en kaffe i handen.
Redan under line-upen hade jag rysningar, fast jag inte känner en endaste i laget.
med över 600 pers(typ fullsatt) i sporthallen så var stämningen magisk.
Riktigt sköna mål o kombinationer skådades, från båda lagen. Tyvärr ingen vinst för IFK Nyköping denna afton.

Det lär bli sporthallen fler fredagskvällar med Sofie & Patrik:).... Idol får vänta.


Imon blire en annan sporthall, i Nykvarn. Där bröt jag tummen sist, för att en ((säkert 100kilos)) killtjej, stod helt still på den väg jag skulle springa,hehe. Laget får fan ge igen för mig imon. Jag är sååå sugen på att få spela! Hoppas jag e redo för nästa match!! Det måste bli 3 nya poäng för familjen ONYX ....!! Så all lycka till familjen. Och coach imon.<3


#72.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0