ONYX-USA

Kommer det någonsin hända igen? Att få chansen att spela mot en landslag, på hemmaplan, med sitt eget klubblag!?!? Det suger fetare är fetast att inte kunna spela. Lätt värt att ta unpaid leave från jobbet för att se på denna händelse iallafall!! Om vi blir köttade, eller om vi kommer att kötta, det återstår att se:D

Everybody raise please for the Swedish national anthem;) men jag älskar ju USA:s så jag kommer nog smygsjungamed i den också!:P.

min sista match för säsongen här nedan...:(

mysregn

Klockan är 03.40 och ja, det mysregnar. Lyssnar på melissa i vanlig ordning och funderar att sätta upp den enda stjärnan jag har. Skulle blivit ännu mysigare då.
Jag & Darren tog ett par kalla efter jobbet på uteserveringen...filosoferade om livet och mindes tillbaka på sommarkvällarna då vi missade buss efter buss. Idag missa vi bara en:)

Time for bed. Nu väntar två verkligen busy weeks before I go home. Jag måste eventuellt hyra en skåpbil för att ta me de saker jag vill ha med mig.



Ja....what to say???



Mrs. Cullen

Blev ju som väntat mer kär i Edward, även fast hans speltid var lååångt ifrån ok. Det föll tårar cirka 3 ggr & skrattade ännu fler. Vargarna var LITE väl överdrivet stora och ...och Robert Pattinson, kanske inte är den mest talangfulle actor'n i världen, men han är dock världssnyggast att titta på(även fast det var ngn annan som ville stå i rampljuset så hade inte han e chans, tkr jag:)) . Sjukt dåligt att inte 3:e filmen visas direkt efter, med ett sånt slut! Böckerna har bara sålts i 85 miljoner exemplar för övrigt....

Igår vart det Tellus med girlsen & magnus. Skitbra kväll:) Fanns på dansgolvet hela kvällen, som vanligt.

Pryda ??

Huvudskakning @ Tellus




Jobbet idag var kul (faktiskt otroligt pigg). Jag & mr. Big Bob....!! Imorn igen, men då är nog paxantalet det dubbla och adrenalinet får nog pumpa lite hårdare än idag....

Snart ska jag flytta hem igen för ett litet tag(inte för åtta månader som du sa igår:)). Kommer sakna alla sjukt mycket. men skönt att va me familjen en tid. Har inte brist på idéer vad jag ska göra iaf. my love & my lap följer med.
Idag är det tydligen första advent, typ. Pannchissarna har satt upp sina stakar för länge sen i mitt hus... Jag väntar nog ngn dag till. Ska först göra någon slags storstädning.



TODAY

You and me ??

nyköping är rätt vackert.




Godnatt.

det blev en tisdagsutgång....



jag & min kropp behöver ta oss hit, nu faktiskt.
Tack för igår.

melissa, jag hjärta dig.....

Nätterna är min tid. min fritid. Det är då jag får inspiration, idéer, nya tankar och smider nya planer. Det bara kommer till mig...vet inte varför. Det är nästan omöjligt att stänga av musiken och jag sitter uppe tills ögonlocken verkligen trillar ihop av sig själv.

Nackdelen att vara aktiv nattetid är ju att man inte kan ringa några viktiga samtal som jag borde göra, eller att kunna spela på min kärlek väldigt högt. Shoppoholica loss på internet går däremot skitbra;P

Sjukt ont i knät idag. Snart ska skiten lagas. Lääängtar tills jag är jag, och när jag kan börja jaga den där bollen på riktigt, igen. På måndag möter vi USA:s landslag. Den vill man ju INTE missa:) Guuuud? Guuuud? Let me play:)

Dagens beställning: Kan jag få en torr muffins?

Efficient......

......performing or functioning in the best possible manner with the least waste of time and effort.
Det är precis vad jag har gjort idag, tror jag bestämt...

Gick upp 03.16, jobbade 8,5 övertidstimmar:D (skjuts av D.C.) Käka pasta på vägen hem i bilen (Skjuts av D.C.). Packa ihop frisörkittet på 8 minuter samtidigt som jag tryckte i mig en halv frukt & mandel marabou choklad. Stack hem t maria (fick skjuts av maria), klippte 2 barn och förvandlade maria till 6 år yngre. Åkte hem (fick skjuts av maria). 16 min senare möter jag upp Patrik och vi går till sporthallen för att se IFK!:D

Supersöndag i sportväg idag!!!
Sofie storspelade i bowlingen och vann!:D
NH vann i sudden och gamlingen gjorde hattrick!
H1, Onyx vann i den exakta slutsekunden av matchen, efter stora tveksamheter.
IFK var absolut värda vinst, men hamna på oavgjort. men vilken match, tror jag ska få hjärtinfarkt varje gång!
Troja vann på straffar uppe i Umeå!! Starkt! Nu blire en fin resa hem iaf:D

Sun, for real??

Jag inspirerades av mariette på idol. Fy fan va bra hon är!! Nu är mitt projekt "Time of your life". Vi hade en underbar natt, jag och min gitarr! Fick en bra lektion av Chrille över msn och nu rockar jag fett!!;)
Så jäkla kul!
Snart ska jag dra t Sunlight för träning! Och det är precis vad det är idag, SUNLIGHT! Can not believe it! Har inte sett solen på ljusår. Därefter blire breakfast @ John's place med Darren också.

Det är bortamatch idag. Jag får verkligen inte vara med att spela:( Inte på väldigt väldigt länge, befarar jag. Good Luck girls!!!


What I have in me, in my mind is you.

Collide

-Bästaste resenärerna gav mig bästaste starten i morgondimman!
-Besked om knäoperation om 3 veckor i Ljungby!!!!:D ÄNTLIGEN!!!!!!!
-Chrille mår lite bättre!!<3
-Sofie kom me hembakta bullar & mio!
-Syrran & Barry kom till mig från Dublin!
-New moon har premiär precis just nu. (och jag/vi är inte där, än-vilket suger lite)
-Saknar mitt lag. Som fan.
-Lyssnat på massa bra låtar och ska starta ett "band" haha...:)
-Jag jobbar kvällspass imorgon, istället för morgon, Thank you God!



Please, people....!

En kaffe tack, en stor. Eller hur stor är en stor? En mellankaffe. Fast med mjölk. med mjölk vill jag ha. Jaha, där är mjölken. Har ni ingen vanlig mjölk? Sen vill jag ha en macka. öh.....vad finns det för mackor? jaha....hur ser dem ut? När gjordes dem? Har ni ingen utan ost? Helst utan smör? Jag tycker inte om tomat. nähe, ok.. En kniv?
-Bra så?
Sen vill jag ha en öl. Hrm....en liten öl. Nej, på fat. Jaha, näh det blir för mycket. Vad kostar den? Ok...ja ta en sån då. Jag tar en muffins åxå. Ja choklad. Eller vad är den andra för nån? Ja..eller nej, jag tar en choklad.
-Då blir det....
Ja, en the också förresten. En chaithe-grönt med en liten liten citronskiva i. Vad har ni för thevatten? jaha...från maskinen?
-Det blir ....
Ok, ska se om jag kan bli av med alla mynten. (räkningen pågår över hela disken)  Här. Kan jag ta resten på kortet?
Jaha, det brukar vara lite svårt o dra...mitt leg? Ja, jag tänkte väl att det skulle gå. Vart ska jag skriva?? Vilken är min?
-Den det står kundkopia på.
Jaha, vilken är det?
-Customer invoice.
Jaha...? ok....förresten ett glas vatten åxå. Shit nu stänger ju min gate, jag måste springa. Jag måste ta me allt! Har du nån påse och take-away muggar???!

Nu har "kön" bakom henne växt till enorm folkmassa och alla tycker att just de kom först. Italienarna är på ingång. Bäst att ladda upp med cornettos, chocolat maaaafin, expreeeesos and aqua minerale, no gassse! och träna upp sin "resto in corona", om de betalar i Euro.

Ljusa Staron måste bytas, kaffet tog slut samtidigt som grädden när jag skulle göra 14 varma choklad.
Å telefonen hittar jag inte.

"We have a message to passengers travelling with Ryan Airs flight FR6666, to London, Stanstead. This flight will be delayed in due to late incoming aircraft"

Tacka vet jag beställningar som:
Två GT:s 6:or, tack. Klockan 04.45 på morgon. Keep the change;)


LUCKY TImES står det på asken:) BerlinerWhiteRussians var övergrymma.
Jag testade mina egna idag!! muahhhh!!!:)


lösgodisdag.

Vilken händelserik och givande dag!! Trots att jag bara varit ledig och varit inne. (förutom en fin fin avstickare för att klippa Sten-Åke och Carina). Helt slut i huvudet. Bra långt samtal me mamma åxå, det var längesen!<3


Hur är det tänkt egentligen att kroppen och ögonen ska bli trött första natten man jobbar natt/morgon? Jag kommer ALDRIG att lära mig iallafall.....tycker iofs att det e sjukt mysigt att gå upp mitt i natten o ta min lilla promenad till bussen(helst i duggregn), lyssna på min musik....stå där vid hållplatsen i några minuter och iakktar de få människor som ibland dyker upp, innan bussen tillslut anländer (alltid några minuter försent)....fast sommarnätterna slår allt:D Då finns ett ljus, som kallas twilight<3. Fågelkvittret ersätter ljudet från ipoden...och det finns ingen rädsla att övervinna när jag passerar kyrkogården på Allhelgonavägen....

Det planeras en twilight-new moon- resa till helgen, för övrigt!  Premiär nalkas! <3 Sofie borde ta ledigt från jobbet, efter att redan har läst ut femte boken!

NLP is the shit.

Jobb om fem timmar då. Sov nu mary.

Ich bin ein Berliner.


The Wall, vad som fanns kvar.

Jag & John kom till BerlinerStadt alldeles för arla morgon och alldeles för många timmar innan hotellet öppnade för check-in! men det gjorde ju att vi var tvugna att agera turister och besökte faktistk Checkpoint Charlie och läste om allt som hänt. Rätt sjukt att människor levt på det viset bara 20 år tillbaka i tiden. Då gick jag i ettan. JFK gjorde sitt berömda tal och gjorde sig känd genom att säga till världen "Ich bin ein Berliner". Stort. Ja...det var väl typ det vi hann se.
Förutom då mitt älskade STARBUCKS<3...tror vi spenderade mer pengar på starbucks coffee än mat. Lätt värt!!!

Telefonen hann ringa en gång innan battsen dog(jag hade såklart gömt min laddare). Det var nog det bästa samtalet. Tomas & Oscar var ÅXÅ i Berlin. Rätt sjukt. En kompis (eller två) jag inte träffat på säkert ett och ett halvt år. Vi mötte upp dem och ja, det blev sjukt sjukt galet. Fan va kul. Alkohol är rätt billigt i Tyskland. För billigt.

Kvällen slutade i dimman någonstans när jag föll ihop kl 05.30 av trötthet tror jag. Eller av timtals av trancemusik, eller var det det blixtrande ljuset, husdansen, eller all smog i luften?? Don't know. Kul som faaan va d iaf=) Jag som inte ens gillar trancehousemusik. Träffade tjejer från Tel Aviv. Så det talas om att det blir vårt nästa resemål. Lite udda tycker jag.....:/ ((nämnas ska väl att vi blev nobbade att komma in på 3!!!!klubbar, den ena, Panoramabar, p.g.a att vi var OVER dressed!! WTF??-))

John, Oscar & Tomas. Språket denna helgen blev en bland engelsk-tysk-svensk-irländska.

Vaknade 3pm lördag eftermiddag....var för sent för att vara turistiga....tungt, inte:) Vi mötte upp Tomas & Oscar återigen på världens coolaste White Trash -bar-pub-restaurang-club, i sina nyinköpta T-tröjor som skulle ev. ta oss in på klubbar kvällen till ära. Vi stannade där alldeles för länge.....och de tre blev vääääldigt slitna. Jag skulle promt vidare och dansa rnb. Efter en 40min i taxi tog han oss till nästa VIPclub. Klockan var väl runt 05.40. Jag snacka in oss och när 2 klenisar droppade av så dansa vi vidare i 3 timmar till!!!! YES!! min musik åxå! Dagen efter sovs bort helt och hållet. Lätt värt det. Sen visades The bourne identity, dubbad på tyska. Inte världskul. (träffa massa Bristoltjejer åxå i alla dess stilar....tydligen inget snack om att åka dit, än)

Israeliska skönheter.

Back to Life. Skönt & va hemma....om Nyköping nu är "hemma"??!
((Förresten har många tankar skänkts till matz Vinnerborg, som säkert är, (var, tyvärr) världens bästa tyskalärare. Som får mig tio år senare att rabbla prepositioner etc. som styr dativ/ackusativ... tyst för mig själv))


Varför kan man inte köpa tid????

Jag förstår allvarligt talat inte riktigt på mig de människor som har "tråkigt" eller inte vet vad de ska göra en "ledig" dag. Jag har aldrig lediga, tråkiga, långsamma dagar. Det är jag iofs kanske glad för...men ibland, som nu, önskar jag att jag hade kunnat köpa några extra timmar, hade betalat jäkligt mycket dessutom.

Den här veckan har varit galet hektisk. PINK konserten var... ja, SJUKT JÄVLA BRA! Trodde faktiskt inte det. Assnygg PINK, i assnygg kropp och den ena outfiten var läckrare än den andra! Rösten åxå ja...:)En miljon ggr bättre live än på skiva. YES! Jag o Amanda satt lite småberusade på mkt bra platser bland 13000 andra i Globen. Askul kväll!!! TACK Amanda, som tog mig med hit<3

Japps....sen vart det kvällsjobb & spontanutgång med Carro & Sofie. SuperNIce! Ja, vin klunkades rätt snabbt o mkt innan det blev Tellus:) Sjukgymnasten och rehab väntade för mig alldeles för tidigt i morse och jag fick konstaterat att knäskålen hoppade ur led förra matchen. Inget spel på minst 2 veckor:( Fan, jag måste bli halvhel iaf till landskampen mot USA!

Kvällsjobb igen & nu drar jag till Berlin om några timmar. Egentligen borde jag inte oroa mig över vad jag tar med mig?!? För pass & pengar är ju ändå typ det man behöver. men jag ska vara tjejig & tagit me mig smink o kläder och sånt. Kan ju vara bra. Lina har tipsat om massor av galna klubbar etc... NICE! Det blir väl ett kik på den rivna muren också, som nu legat riven i 20år.

Tschüss!!!<3

min vän<3

Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Jo det är ingen vanlig dag, för det är Carros födelsedag, HURRAH, HURRAH, HURRAH!!!!

Vilken underbar människa hon är, Caroline! Ställer upp & lyssnar på mitt tjat o gnat & stöttar mig i alla lägen! Hon är en halvt galen människa med full av skratt och tokigheter som älskar att dansa, men samtidigt lite av en perfektionist med ett extremt modeintresse och hushållsmaskinsintresse (eller är det Chrilles största intresse kanske??) Tilläggas till det, finns en enorm arbetsmyra som säkert jobbar 9h av 8 möjliga. Hon tänker cirka 7 steg före och har på det sättet räddat mig själv många ggr... för hon tänker åt mig med. Dessutom har hon säkert världens bästaste pojke!! Det du Chrilliz;) Så i em/kväll beger jag mig till den här sjukt roliga familjen på KALAS!


"Barnvakt".

Skulle kunna skriva en hel bok om hockeytränaren Fredrik Johansson nu. Var barnvakt/städare/festminglare igår/natt/idag för deras barn. Han har fyllt 40 år och det var fest i Vippen på Rosvalla igår. Jag skulle ju egentligen mestadels varit hemma med barnen, men vi var mest på festen och hade koll på allt och alla:D. Sjukt kul.... missade dock filmen när han står på mc donalds och gör sina egna hamburgare! Haha, den ska ses ikväll, tillsammans med pizza hos dem.



Engla har avslöjat att hon inte tänker spela hockey när hon blir stor för puckar är hårda när man får dem i huvudet och man kan inte öppna dem. Hon ska spela innebandy istället. Hon har även gjort slut med Ali, från Irak. När hon blir stor ska hon mysa med familjen, handla på City gross och se på mamma mia. Skönt liv;)

Det blev SEGER igår igen:D. 6-4 mot tjocka, feta, fula Strängnäs;) Ankan ägde med 3+1. Jag pajjade knät igen när mindre än en minut återstod, hemskt onödigt. Idag är det värre och jag går på dikklo. Hatar det. Vill ta bort skiten o sätta in ett helt nytt.

Det bästa med helgen är att den inte är helt slut för mig. Ledig imorgon åxå...jiipppiiieee! Det blir massage och Sunlight:), betalas av jobbet. Gilla. Papppas dag idag. Skickar KRAMAR söderut!!!


miss u<3

Lake Tahoe Vs. Martha's Vineyard

TAHOE<3

Det kom in en kille på jobbet som råkade vara från Cape Cod, Martha's Vineyard. Då fick jag enorma flashbacks och längtankänslor efter USA.

När jag skulle välja min AuPair plats stod det mellan just en familj från Marthas Vineyard eller South Lake Tahoe. Valet föll på det sistnämnda. Den andra familjen hade sju barn...varav ett tvillingpar. Morsan var faktiskt ingen hemmafru, utan trädgårdsarkitekt typ. Åt alla rika familjer, rikare än deras egen. Jag skulle få en egen våning i huset. Bill Clinton hade sitt sommarhus i närheten. Jag tackade ändå nej. Jag valde den enkla, 3barns familjen i en liten by långt från kusten, SLT. De lockade med gratis skiseason pass i Kirkwood bl.a.
Den 7april stack jag, glömmer det aldrig. Det var de bästa 6 månaderna av mitt liv, so far. Jag blev som mamma åt lilla - nästan nyfödda -  Nicole. Max och Alexandra, vi hade våra fights -  men ibland sa de att de ville gifta sig me mig åxå;)

Det blev snowboard, camping, fotboll, hiking, klättring och div. turer varje helg i 6 månaders tid, strålande sol och MASSOR av snö(2 skådade brunbjörnar). Paradis. Grymma vänner. En natur som inte jag trodde fanns. En underbar familj. Min nästa långresa blir till South Lake Tahoe, for sure. (Hoppas på att få med mig min familj) Saknar det och dem.

Ändå ibland, så undrar jag, hur det hade blivit om jag valt lyxlyxlyx livet på den lilla ön av den södra delen av Cape Cod, New England. Just det ja.....7 ungar åxå. Puh!!!!!!
Hyfsat fint också.

Sleep-check-in.

Gårdagen bjöd på ett gympass på Sunlight. En otroooligt obeskrivligt skön känsla infann sig när jag gick därifrån!!!:D (nu jäklar ska jag bli duktig & börja träna innan/efter jobbet!) mellanlandade hemma & passade på att färga tillbaka Burre till brunett o fixade bort min hemska utväxt...sen drog vi i 220km/h till Ockle för åter en ib-träning. Kanske min sämsta i världshistorien. Kan ev. bero på ett invalidt knä och ett sprucket blad. men jag deltog ju iaf:/? Den kommande natten blev rätt sömnlös.......

Extremt övertrött ska jag nu äta mina överkokta snabbisar med ketchup, margarin o mycket salt. Sen säger jag godnatt kl 17.30 denna torsdagskväll.

ps, Ljungbyfolk på jobbet idag:) De j-vlarna skulle till Paris. Kul för dem, liksom.

<3 min nya Gitarr.

En svart,stålsträngad Fender, som tydligen är av världsklass, haha. Har iofs aldrig ägt en gitarr, men känns som att det var bästa köpet på flera år:) me love, faktiskt. Det blev det en automatisk stämmare åxå. Så stämmer den på ca 30 sek. Nu ska jag bara lära mig barréackord så jag kan spela lite fler låtar.

I övrigt var min lediga dag helt perfekt. Sov 12h, fika/lunch/frukost me Kenny. Hämta ett paket från världens bästa Lotta, me massor av godsaker i:)! Nu kan jag dricka the i min favvokopp och ha på mig min fula mössa när det e kallt.

Ja, sen såg vi en sjuk film. Torkel i knipa. Felix Herngren gör samtliga röster. Den e lika sjuk som säkert han är. Att den är gjord för barn är för mig ofattbart!!!

Sova kanske?? 3 mornings are ahead of me!


För övrigt, så ÄLSKAR jag spotify. Värt att betala för.

känns som söndag.

Är helt slut. Flyttat hela dagen åt John((svinfin lght)), gick skitbra. Jag var chaufför i säkert världens största Statoil-bil och grabbarna satt bredvid. HAHAHA. Jättekul att parkera inne i stan också med den:D

Sen vart det en klippning, ett glas vin, en på hälsandes Carro me äppelkaka & vaniljsås i handen, hur gulligt var inte det? Jag är aldrig sen när det gäller söta, ätbara saker.

Nu ska jag läsa twilight. Och ta en värktablett för mitt fettoknä. För övrigt ingår jag i en så kallad lyxvecka på Skavsta. Jobbar endast 3 av 8 dagar! Hur är det möjligt??!!Like a lot.



1 november

Namnsdag idag är: Allhelgonadagen?!?!(enligt min mobil) Que? Jag skulle inte vilja döpa min bebis till det. Inte förstahandsval iallafall. Varför kan de inte ha med lite mer viktiga namn som t.ex Kenny, eller mariette?

Gårdagen vart sjukt lyckad. Det var livemusik på hög nivå...idol nästa för Elias & kim???:D Oscar var rätt flummig & frånvarande från början till slut...och Erik var mest orolig för att han såg ut som en bratt;) Vi tjejer var mest felfria och styrde upp allt. Eller rättare sagt Camilla gjorde. Lite småtungt var att jag bytte om för jobb när de andra somnade ovaggade till sömns. Tackar Kenny Hans Westerberg för åter en lärorik morgon, med som vanligt mycket sång & skratt.

Blir nog förresten ingen innebandyträning imorgon:( Knät är nu 5 cm tjockare i omkrets och det är rätt omöjligt att böja. Fan.


Nu crashar jag....får se om jag vaknar upp idag eller imorgon.

RSS 2.0