Skål.

Blev serverad ett glas rött i sängen av världens bästa bror och sen kom Bella(jaaa tack:). Spotify och lapen i "lapet" inväntar True Blood S01E11. Börjar bli riktigt jävla sjukt äckligt nu tkr jag:S

Imorgon äre Nyårsafton. Hoppas inte alltför många dör:(. Firar in det nya året 2010 (sifferkombinationen får mig att tänka på gamla bevvan 90210)-på hemmaplan hos Elin&Peter-vilket kommer bli ett grymt år tror jag. Changes PLEASE.

Gymmet kallar
om några timmar.... Sen blire nog heldagshäng hos Lina för hairmakeover på henne bl.a. Får se om jag gör nåt crazy, eller bara fint;) Sen ska jag styla o makea hoppas jag.

Tvåtusentio, kom bara! I år ska det uppfyllas, resas, skapas, älskas, njutas, slitas, utvecklas, svettas, tränas, skrattas, LEVAS


<3 be safe.



Bäck

Kaaaalllt idag! Fy fan. Har varit otroligt oeffektiv hela dagen och nu ere dax att inhandla det sista innan nyår. Ut i kylan igen och in o trängas på bolaget med tusen andra.

Sen bjuder aftonen på middagsbjudning i Bäck med familjen Aspegren. myspys ute på landet. Så hääärligt<3.



Längtar.

Lycka

Det sprudlar inom mig. Av lycka faktiskt. Har så mycket energi i mig som bara vill ut i olika former. (har ju legat som ett sträck i två veckors tid så e väl inte så konstigt) Igår hänka jag på bror och inhandlade bok nr tre av twilightserien! Har faktiskt börjat läsa den Sofie;)Och Carro har äntligen tagit steget och sett nr. 1, och blivit kär, vad annars liksom???? Sorry chrill, men hon älskar ju dig ändå;) Sen inhandlade jag akryl färger, blyertspennor i alla olika hårdheter och nu äre bara ett riktigt stafli som saknas! Höll säkert på i fem timmar igår o skissa! Sjukt kul och äntligen kan jag få ut lite saker som bubbles inside ME:D.

Morgonen inleddes med åter ett pass på Body Center med Carro. Älskar det gymmet...ända gymmet som jag känner mig riktigt jäkla motiverad att gå till. Kan spendera många timmar där! Lite småtungt vare ju när Carro drar upp 12,5kg hantlarna o kör biceps när jag kör hälften av vikten, haha. Ja, hon e stark, som fan.

Idag blev jag av med tio stycken häftklamrar i mitt ben åxå. Såg bra ut o blir nog 3 fina ärr. Det firade jag med att slänga kryckorna. Jag tar mig fram som en snigel men det går ju ändå framåt, grattis till mig. Rehabilitation sucks big time though. Vill bara kunna köpa mitt ett helt nytt ben på tradera (eller kanske på stureplanskliniken) och kunna leva normalt igen. Antar att jag inte borde klaga, då det finns miljoner av människor som lider av mycket värre saker.

På tal om det blev jag rätt tagen igår av Tsunamidokumentären. många hemska bilder kom upp i mitt huvud och jag sörjer och lider med de drabbade nåt helt enormt. Jag är oerhört tacksam att vi klarade oss, med tjugo minuters tidsmarginal. Idag finns det ju varningssystem och kontaktpersoner på alla stränder så att man kan utrymma fort. Men det är aldrig en garanti för att vara helt säker ... vattnet kan skörda många liv igen. Jordbävning och en ny Tsunami, kan uppstå vilken dag som helst.

Oj, Mami o Papi kom nu hem med en platt-tv?!?! What!?? Trodde inte det skulle hända på 2000-talet. Vi var ju typ sist av alla i världen med att skaffa video t.e.x.

Snart blire Sunnerbohov och heja fram det röd-vita laget, efterföljt av bastubadning with Caroline @ My place.

Miss you all. C.C, C.S, S.S, A.E, familjen och jobbarkompisarna...so daMn Much...

drinkz good as h...

Bästasteste annandagsutgången på väääldigt väldigt länge. Kan ju bero på att jag har jobbat de andra åren. Galet var ordet & alla girlsen var väl på plats tror jag, minus en. Drinkarna och skumpan flödade:P Och kryckan och jag gjorde en imponerande insats:D

Idag vart det en färd till tomteverkstaden och fick nu min optimala julstämningskänsla när julen snart e över;) I år hade Tommy tom fått toalettstolslocken målade till tomtefar o tomtemor! Vilken kung han är. Att han dessutom öppnade dörren till sitt eminenta och storslagna hobbyrum var ju helt fascinerande(stavfel förmodligen). En tågbana som han spenderat åtskilliga år och kronor på. Jag beundrar honom. Å jag fick massor av ny inspiration. I veckan skall skapandet påbörjas!!

En liten liten bit på vägen...det är aldrig tänkt att den ska bli klar.


Enligt teknikens under ska det kunna köras 999 999 tåg samtidigt.

Efter en bakismyskväll me Carro blire nu lite True Blood i renbäddad säng. Love it. Sis åker hem. mindre kul.

Gymma på BC imorgon bitti. Hur underbart e inte det?!?!?:D

ps. Saknar dig åxå Amanda, muchos.

Bästaste Juldagen!

Julafton (same procedure as all years Karlssons)

08.56 mamma väcker oss med sång för att säga att tomtarna e på ingång.
09.00 morgontomtarna kommer in med en varsitt paket till oss "barn". Detta har hållt på sen 1985 för att lugna oss barn(brukade förr gå runt till hela kvarteret med klappar). Vi alla förstod att det var våra föräldrar i rätt tidig ålder, men fortfarande är nästan det här höjdpunkten på dagen när de försöker låtsas att de är på riktigt.



Stefan "Head-Santa" Persson, Pappa och Bosse.


Ja, de ser ju faktiskt ut som riktiga tomtar...eller typ rånare.

09.30 Julfrukost
10.00 julmys i sängen
11.00 Fix o trix. Ev hjälpa mamma med maten. Time to get ready.
12.00 Numera bara farmor och farbror Göran kommer på jul-lunch.
14.00 Avdukning och diskning, vanligtvis ngt slags sång och musikframförande.
14.30 Hunnarundan
14.57 Förberdelser för snacks inför Kalle (pappa ansvarig)
15.00 Kalle
16.00 Kan du vissla Johanna (övriga brukar göra annat..typ lösa korsord)
17.30 Kaffe och kakor, ev spela fia me knuff och farmor vinner alltid och jag blir sur;)
18.42 Julklappsutdelning (alla öppnar var och en i turordning) och läser rim, sebbe e överjävlig på sånt.
19.30 Gröt och rim och mera kaffe
21.00 Ev lek med juklappar och chill

Det enda som skiljde sig från övriga år var att jag såg klart hela "kan du vissla Johanna" och fick torka tårarna på slutet när "morfar" dör.
mysig och lugn julafton...hann även me att slumra till Kalle.

Jag & sis

Juldagen (ny tradition 2009)

14.00 massor av släkt dräller in:)
14.15 mat
14.17 Snaps tills kvällen blir natt

Loved It.... Grymt me alla mostrar och morbröder, kusinerna(kusinbarn) samlade och massor av tokprat o gamla sjuka minnen togs upp:D Nu har vi bokat två saker som ska äga rum. En helg i stugan på Öland i sommar. En Kreta resa år 2013 för att fira alla jubilarer och att det var 20 år sen vår förra resa.  Wiiiihhoooo!



Johanna älskade kusin. Kusinkortet kommer annan dag.


Nu är det taggning för åter en släktträff på andra sidan imorgon sen ÄRE visst för-förfest-cocktailparty hemma hos mig me GIRLZEN innan det bär av till någon för att dra vidare på det stora stadshotellet som resten av Ljungby. Blir ingen dans för mig, men det stoppar inte mig. F** ta den som rör mitt knä.

Fan åxå vilket långt inlägg. Sorry.

happy Christmas folks!

morgontomtarna har vart här så allt är i sin ordning:D En Hälge-tidning blev det.

God Jul mina älskade vänner!
Tillägnar den bästa jullåten någonsin.
Cheeers my loved ones!


 


sju timmar kvar...

Klappsen blev ju klara till slut. Hann även med några till mig själv åxå:) Skor, lite kläder och en Dior skugga:D Wiihooo!
Även träffat massor av folk som jag inte sett på år & dar!

bekväma skor för handicapped people

mamsen e totaldäckad av att ha hållt igång heeeela dagen. Vi beställde pizza på kvällen, den satt som en smäck! Nu blire ju julamat i en veckas tid...!

PS. Färga ALDRIG håret på senkvällen innan Julafton. Inte ens om du e frisör. Blekning glöms lätt bort att tvättas bort i dessa juletider och det inte e alltid man har en plan b. men som tur var så löste jag det till sluuut:D Puh!

Nu har jag ett fettoknä som tack för att jag misshandlat det idag och det e väl en smäll jag få ta helt enkelt inatt:/

Om cirka 7h kommer morgontomtarna, som de har gjort nu i 26 år. Traditioner är traditioner, right??:D

GO JUL. <3




091223

ge mig.

 

Julafton imorgon. Äre???

Nu ska det lagas mat till arbetarna i familjen, sen styr kosan ner till

City Centret med två styltor som kan bli hemskt otrevliga om det blir trångt...:)

Ikväll hoppas jag att julefriden infinner sig, men kan gissa på att det blir stress ända in i det sista...:/

Puss!!!

 

 


Happiness, ohyes.

10.30 lämnade jag huset och min säng och taxi mormor tog mig till sjukgymnasten. Det var en underbar känsla att faktiskt få göra sig "visningsbar", me smink, plattång, parfym och grejer för första gången på en vecka. Elva timmar senare kom jag äääntligen tillbaka till huset och sängen. Thank God;)

Har varit en grymt rolig dag! Hängde med Lina och Malin på stans lokala.  Malin har jag inte sett på hundra år. Men lika vacker som alltid! Hon ska gifta sig till våren. Hur underbart är inte det? Känns overkligt ändå. Malin och jag som gått i samma klass från vi var sex år, tills vi tog studenten. Vi avslutade med en Thailand resa ett år efter studenten..men sen bar det iväg på olika håll i Sverige och nu är lilla gumman högstadielärare!:D

Malin Signe Maria Edvinsson, so damn beautiful.

 

Efter att Lina lärde mig att spela trummor på Wii(satan så kul)så blev det danger-road-trip till Växjö i snöstorm, sedan till Älmhult i mer snöstorm, slutligen till tillbaka till Ljungby. Bästa tänkbara resdagen, NOT. Kul vare ändå. Vi kom ju hem levande och med en Syster:D

 

Det hälldes upp Whiskey till alla utom mig. Jag fick ett glas vatten och massa tabletter, tack som FAN!

 

Got To Love The Snow. <3

 


LET me CREATE!!

Jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna och ha tid för att jobba när jag väl ska det. Jag förstår pensionärerna nu. Hur har man hunnit jobba liksom? Don't have a clue. Jag trodde jag skulle bli sjukt uttråkad här hemma, men än så länge äre busy as hell.

Igår tvingade jag mamma sitta i sängen me mig och se på TV3 play. Anna Ankas jul.. Ska inte säga vad hon sa om henne, men nyss kom hon inspringades i rummet och sa att Anna Anka börjar kl 20 ikväll, med ett stort leende, så idag vare hon som tvinga ner mig i soffan istället;)

Jag har gått en del idag, wiiihoooo!!! Har tränat någon slags pilates-yoga-statisk-styrke-a la mariette-träning som det var tur ingen såg. Lite jobbigt vare iaf. Deg ska bli mindre degig. Har även fått konstaterat att jag dricker väl cirka 10L mjölk på en vecka. Är ungefär den mängden som gått åt sen jag kom hem. Jaaa...jag älskar mjölk. skånemejeries mellanmjölk. Nu fick papi åka iväg o handla igen. man fick tydligen rabatt på ICA maxi om man köpte 10L på en gång och de kunde tydligen stå på altanen för det är -14 nu.

Det finns en enormt stor kreaktivitet-ande som växer inom mig nu, som vill ut. Jag har tusen idéer i huvudet och jag vet inte vad jag ska göra av allt. Vart jag ska börja, eller med vad??!! Ge mig ett stativ å massa penslar så jag kan gå loss på ... Eller en symaskin och hundratals tyger... Eller massa hårmodeller som jag får göra vad jag vill på... Eller va fan som helst (obs!ej matteformler). Jag behöver material. Jag vill skapa. NU!NU!NU!

in love with white


adorable


I see the same






dax å damma av...?

Sebbe e ju här. Det är häärligt. Det är som en musikstudio här nu. Han lirar för fullt me sin gura, cirka en miljon ggr bättre än mig. Jag sjunger och...emellanåt sätter han sig vid pianot och drar nåt asfint solo. Fan va bra han är. Sen kommer syster me sin tvärflöjt på tisdag och ja.....Jag funderar faktiskt att plocka fram mina blockflöjter:) Se om jag fortfarande kan spela Bach..!  Ja...vi kan verka töntiga, men you this one time @ bandcamp, like it:). 

Idag ska jag minska dosen painkillers, hope it works. Knät är fortfarande 800 grader varmt och inte så litet. Får väl på med kylväskan igen dårå. Åh....blir galen!!! Alla tänkbara muskler som jag hade jobbat upp tidigare, verkar ha tynat bort. Nu har jag en stycken stor degklump till höger lår. Jag är sexig.

Pusss...

lifetime candy





Dax för filmerna åter en gång. Puss godnatt.


Hero of war

Idag har jag fan varit duktig. Har lärt mig 4 nya ackord, fått förhårdnader på fingertopparna. Och så sitter NÄSTAN "Hero Of War". Thank God. Va satans kul det är... blir ännu mer lycka när Sebbe kommer hem så ska han få lära mig ett och annat. Frågan är om jag har tålamodet att studera "gitarrvideos" o lära mig plocka rätt...känns som det kommer ta ett evigt liv att lära mig det:/

Har även hunnit med att lipa till en dålig kärleksfilm, med en ännu mer dålig Ben f-ing Affleck. Tycka lite halvsynd om mig själv. Slötittat på Tre Kronor,  träffat moster 10 min på hennes 45års dag. (hon ser ut som 30).
Jag är fast i ett fängelse. Rädda mig någon??

5 dagar kvar tills julafton infinner sig. Alla verkar ha panik. Det har inte jag. Det blir jul ändå och de sista klapparna får inhandlas dagen före doppareda'n. Å det e ju en VIT JUL och tydligen svinkallt ute! Var glada över det gott folk!


Nu slog klockan 4 nya pills och dax för en snus. Sen kommer tröttheten att ta över.


Peace n Love.

All alone

Jag blev väckt av dörrklockan nyss. Det var kvällsposten som kom. Jag haltade ut halvnaken och öppnade till den halv(hel-stel)frusna killen. Jag gav han alla mina mynt jag hade kvar i plånkan. Tyckte så synd om honom... har ju varit i samma sits själv i några år. Han fick ju iaf se mig i trosor o sporttop;)

Hade en mycket
trevlig kväll hemma hos Lina igår och det var nostalgi att komma till samma hus som jag har bott i förut. Så jäkla fint hon hade, jag fick massor av inspiration. Satt i några timmar när jag kom hem o fila på mitt projekt.

min underbara granne och vän sedan hon föddes 1984.

mor och far har övergivit mig idag. De stack till Linköping arla morgon för att hämta hem en stycken bror, med kompis och två stycken flyttlass. Hoppas att de kommer tillbaka någon gång. Bror är rolig och tillsammans med hans sjukt galna kompisar, Klas Leifland, Sammy Dahlman och Jimmy Karlsson är de nog faktiskt oslagbara. De ska dra till Schweiz och klättra efter nyår. Deras liv är att klättra. Kanske man ska ta tillfället i akt att hälsa på dem i vår? Fontainebleau. Inge dum idé alls.

Sebastian Erik Karlsson

Hoppas det händer
nåt galet kul idag(!!??!like what). Jag ska iallafall spela jättehög musik. Lira gitarr. Ringa en vän. Skriva ett mail. Rehabba. Skriva några andra brev. Dricka en köpp kaffe. Läsa lite om världen. Käka mycket drugs. Smida en del planer.

Det är jag och Bellis idag. Hon sov för övrigt i(!!!!) mitt hår och delade min kudde i natt. Vad är det jag har?? Jag är skitig, jag luktar illa. Jag bara ligger i sängen och jag kan INTE leka med henne. Ändå ska hon magnetera mig...ibland blir jag arg.

Kenny setting up the bar 04.30 am. I miss work. And you guys.

<3



livskvalité..

..efter sjukt många onödiga timmar på kirurgakuten ska jag belöna mig själv och njuuuta. me and my black Fender Love stänger in oss i rummet och rockar loss. Älska.

I med mera smärtstillande och så köör vi:D


I think I need u.

Thurs(t)day

Jättetörstig är jag. Det är som öken i min mun. Halva ansiktet är fortfarande utan känsel och jag ser i en enda stor dimma idag. Kanske dax att minska ner på drugsen?!? För övrigt har knät gjort mig stolt. Jag kan gå lite smått..:D
Hurrah till mig.

Pappas matadosa är fortfarande borta. Det är ett mysteríum. Han har haft samma rutiner i 37 år (berättar en annan gång). Något gick fel denna tisdagen och han kan inte erinras vad.

Tottenham vann igår.Troja åxå. LYCKA. Go Spurs.

Nu snurrar världen igen. Dax o försvinna bort ett tag...hoppas vakna upp tills Lina kommer<3


Bella och jag. Vi är ett nu. Inatt låg hon me båda tassarna runt halsen.

Småland, dag tre.

Fy fan vilken jävla helvetesnatt-morgon-dag....värre idag. Jag lurade pappa på lunchen att ge mig lite extra piller så nu är jag redigt väck i huvudet;) jag tar väl ca 16-18 om dygnet...

Idag har jag suttit ett par timmar och letar onlinejuklappar till la familia. Så det blir väl en DHL-bil som dyker upp här på Julaftonsmorgon om jag (DE) har tur:)
Har invitat mor till Spotify och hon har redan satt igång med spellistor! GILLA! Så hon sitter vid sin dator och jag vid min, sen trycker vi på mute när vi pratar me varann;).

Sex(sju) roliga saker idag
:

-Träffat annat folk i form av 2 snickare som pratar som reeediia bönner om pinkagranar från hattaboa..:)
Kent-Ingvar kallas dem tydligen, som gör ALLT tillsammans. Vilka original.
-Laddat ner ett till avsnitt av True Blood.
-Bella vakar över mig som en ängel 24/7.<3
-Gjort 10 situps
-Hittat kakor i kylen.
-Kan gå på toa själv
-Lina kommer på besök imorgon:)

Sex(fem) braiga saker me att va invalido:

-Får äta och dricka alla gånger i sängen
-Slipper plocka undan efter mig
-Kan ha vassa föremål i munnen utan att känna något
-Får (nästan) allt jag vill.
-Har mkt tid till att smida mycket planer
-

Sex mindre bra saker:


-Jag börjar bli degig hela jag.
-Jag är ofräsh och luktar illa.
-Jag har världens huvudvärk
-Ser dåligt
-Talar långsamt
-Drogad



Jag öppnade dörren! Jag vill ut & go bananas i snön! SNÖÄNGLAR!

massa kärlek till min underbara vän, som är inne på sin femtonde sjuk-
vecka den här hösten!!!???LYCKA TILL på tentan gums! U can do IT<3


Nu har pappa kommit hem. Hoppas kvällen bjuder på nåt kul? Någon??
Snart dax för mera pills.
ps, pappas matadosa är borta. Blir väl kvällens projekt att hitta den;) Fy
va alla pratar boonnigt här.

CIAO BELLO.

Drugged.

Jag var inte alls nervös inför operationen. Hanna mådde ju hur bra som helst efter omständigheterna och hon opererades ju bara några dagar innan mig. Vi hade jättekul jag och narkosläkarna innan de sövde mig... och jag vill hellre vara vaken minns jag att jag hann säga. Och jag frågade hur lång tid det skulle ta innan jag somnade. Sen vart det svart och jag vaknade upp runt kl 14. med en enorm smärta. Fy faaan...vad jag grät och grät. Jag mådde skit. Fick 5 mg morfin, syrgas, dropp och en hel rad med andra piller...Sen vart jag totalt däckad.

Från klockan 17 försökte jag få bli hämtad, men det gick inte. Kunde inte resa mig ur sängen...och klockan blev till slut 22.45 och de bestämde att jag skulle ligga kvar över natten. Hade ju även ett bortdomnat ansikte som de trodde var kalkbrist...så fick även en kanyl med kalk åxå. Varför inte liksom? Natten på IVA var ju sådärkul. Hade ingen tv, ingen bok, ingen telefon, inga bilder att titta på. Bara en vit typ nymålad vägg, min ek-skärmvägg och skymten av en advents-stjärna. Den lyste upp min natt. Och när jag väl somnade några korta stunder vaknade jag av att en patient skrek OOOmmmmmaaaaa hundraåtta ggr i rad. Tror patienten var av tyskt ursprung.

10.30 idag kom mamma o hämta mig i rullstolen. Som ett kolli, har jag legat hela dagen i sängen. Ompysslad av mamma var tionde minut...t.o.m hjälp på toan. Febertoppar har avlöst varandra och smärtan i hela benet...ja. Den är där. Har gjort stora framsteg idag iaf, kan lyfta benet 5ggr i rad:D wiiihoooo!!!! Kanske dax att ta tag i det här med dusch, på något sätt. Jag börjar lukta illa:/ mamma föreslog tvättlappar. skitkul. Inte.

Jag försöker iallafall att le.


Fettopaketet....Och så här ser nog mina dgr ut framöver...

Snart ska jag droga ner mig me lite mer morfin, ispåsar å lite annat så jag kan soooova.


Ge mig mys & värme, tack:)



ont, ont, ont ...



Inte kaxig alls...nu somnar jag in igen. Drugged as I am.

Schleeeten men glad.

WOOOW! Vilken vecka! Vilken HELG! Gaaaalet bra var det:D...Kanonsistahelg me ONYX & vårt lag, som kommer att minnas en bra tid framöver! Will miss you<3.

Idag är nog Anna mariette Karlsson, kanske så sliten som jag aldrig varit. men, det var helt klart värt det åxå.  Efter en " stadig " statoil breakfast och alla hundrafemtiotvå väskor packade, så bar det iväg söderut i fetesnygga v50:n(tack lisa)!! Eftersom inte minnet var med mig idag heller, så tog resan lite längre än beräknat.....hehe.

Jag kom fram till djupaste skogarna i småland till slut, efter inte ett alltför trevligt väder...tyst och rätt öde. Fast snön ligger vit här åxå. Allt var sig likt i Ljungan, som väntat, förutom ett nytt farthinder på märta ljungbergsvägen, som jag flög över:)

Imorgon kl 09.30 blir jag ett stycke kött som de ska såga och skära och borra i. Ska bli så skönt när det äntligen e gjort. Så nu ska jag njuta av de sista timmarna då jag forfarande kan gå som en vanlig Fröken karlsson.


Pusss!



Nobel bakisdag.

Vilken bra födelsedag igår alltså!:D
Fick sluta tidigare från jobbet, jag & marie! SWEET present....! Det var dock med vemod jag gick därifrån....Skrev ett meddelande på WB-tavlan med nästan lite tårar i ögonen. Vårt jobb, som Jesper säger, är ju faktiskt som ett vuxendagis många gånger. Tänk att ha nästan alla sina vänner samlade på en endaste stor flygplats. Galet kul. Jag förstår att folk bli kvar där länge. (Jesper;))

Fy faaan va jag saknar er, redan.

Kvällen igår var askul. Ja....tack som fan, ni som ville hänga me mig:D Kennys present ska användas vid ett episkt tillfälle. madonna videon kommer slitas ut...liksom rödvin och GITARR-grejerna från Carlssons<3. Taxi-Leif får inte glömmas bort, vilken kung - eller vi gjorde han till kung;). Väl ute på Tellus mötte vi upp mr Big Bob med flera. Synd inte de andra Bob'sen kunde närvara:**(

Nej...jag orkade inte vispa.

Sekunderna innan jag spillde rödvin på min vita soffa.

Ida & Kenny....sjöng "ta mig till havet" Perfekt decemberlåt.

Superbakis idag.
Ändå har jag hämtat ut två (grymma) paket på Hemköp, tränat (i någon slags dimma) och tagit mig hem.
Nu börjar mitt nattskift. Pack-städ-tvätt.


Snart fredagkväll:P

/Lady Bob

sjukt,

bra födelsedag:D. Sprang bokstavligt talat till och från Stenkulla konditori klockan 09.00 för att inhandla en tårta, fick ta taxi till bussen, glömde badgen och kom någon minut försent.

Förutom den starten på morgonen var den helt jävla underbart bra!

Skriver mer imorgon. Über und aus, ausser, bei, gegenüber, mitt, nach, zeit, von, zu.

Längtar.

busybusybusybusybusy

I better start now. Har cirka en miljon saker att göra innan söndag, och cirka 38 människor att träffa. Sista jobb passet imorgon, dagen då jag föddes på för många år sen. Kul att jag blev till tycker jag;P Älskar livet:D

jag badar....

...just nu i papper. Det är min huvudsyssla för dagen/kvällen. Problemet är bara att jag skulle haft en skrivare, en kopiator och en frimärksmaskin för att fullfölja mina uppdrag. Dessutom skulle det underlätta om folk svarar när JAG ringer;) Jag är just nu, för lat för att gå ända till bibblan. Känner mig duktig ändå.

Dagen på jobbet...ja...dessa italienare. Ursäkta, men de gör mig och Kenny gaaaaaalna. Verkligen. Idag blev det åter igen ett(flera) scenario(-n) som jag sällan skådat. Kenny var tvungen att dra därifrån för att kunna tygla sitt humör. Iofs kan det ha att göra med hans "försök-att-sluta-snusa" grej. Tror jag ska ha en snus redo imorgon i fickan In Case Of Emergency.

Ögonläkaren gav mig klartecken idag:D Sweet. Endast sår kvar, som kommer läka. Väldans glad för det. Träffa även en sköterska som kramade om mig i väntrummet. Kanske för att jag var den enda människan på hela avdelningen under 85;) De var så söta gummorna, som satt o bläddrade i skvallertidningarna och pratade om michael jackson som hade opererat sig som en "katt" med mera,...Kunde inte låta bli och le. Väntrum är intressanta. Jag skäms inte för att titta på folk...jag samtalar hellre med dem, än att sitta där som ett fån och leka tysta leken, eller låtsassova...

2 jobbdagar kvar. Jag känner att jag kommer att sakna alla rätt sjukt jävla mycket.:*(





my eyes<3

Nu fattar jag vad som hände igår, och vad som kunde hänt. En sådan liten olycka, som kunde gått så snett. Om inte kranen varit i närheten och inte Sandra agerat som en erfaren  SOS-sjukvårade hade jag nog inte sett så mycket idag. De första sekunderna och minuterna är livsavgörande om man får syra i ögonen....och jag tackar Gud för att jag inte var ensam. Fy fan va rädd jag var.

Det är suddigt på höger öga....och jobbigt att titta. Antar att jag ska vara glad för det. :)

Kvällsträna på sunlight...bubbelibbubba en stund & sen dra mig till sängs för att kunna vakna upp till ett morgonpass -  med Kenny.


Klant

Det var cirka tio minuter kvar av städningen och jag o magnus var sjukt taggade för utgång. Då klanta jag till det ordentligt och lyckas få upp tydligen ngn slags syra (mjölrengöringspulver till kaffemaskinen) som inte alls e bra för ögonen. Det hela slutade på akuten kl 01.10. då var jag dyngsur som en dränkt katt av NaCl och vatten, med rödsprängda ögon. Glad att jag kan se, glad för skrattretande stunder då 3 av 3 läkare ville ringa till "en vän" och glad för jag fick en lång pratstund med Carro. Skönt att vi slapp Eskilstuna som de hota me iaf.

Återstår att "se" vad som händer nu. En ögonläkare borde vara att föredra, am Montag. Det här året har verkligen inte varit snällt mot mig. Hoppas på en grym vändning nu 2010. Mitt år känner jag. Stora planer finns att förverkliga:)

Träffade en underbar kvinna idag, som gav mig en bra tankeställare. Hon var 56 år och tydligen en känd fotograf i London(eftersom jag kunde googla hennes namn). Jag fick hennes nr, om ifall att jag skulle komma till London. Det var något väldigt speciellt Med henne.

Nu ska jag blunda väldigt länge, drömma sjukt braiga drömmar och slippa se suddigt.

u.......

Vilken jäääkla dag. Elva timmar och jag går in på övertrötthets-mode. Tack att alltid glada, scokertoppssöta,  ironisjuka Ida, som kan vända ens humör när jag behöver det som mest.

Träningen gick iallafall bra & jag känner att mitt högerlår börjar växa stort och bra, som planerat. På att imon igen innan lördagskvällspasset löser av min leeeediga söndag.

Ska jag se Gladiator, TrueBlood, New moon, eller skriva min julklappslista till mamma o pappa? haha...söt hon e mamma som efterlyste den idag. Jag e ju inte 12 längre:) men traditioner är traditioner, liksom morgontomtarna (pappa, Bosse och Stefan) - våra grannar, som väcker oss kl 08.00, som de alltid har gjort i alla år- och ger oss en inslagen tidning. Den riktiga tomten kommer på kvällen. Det känns lite som vi är med i Svensson Svensson på julafton:D. The same procedure as last year, Karlssons... I like it though. mindre än tre veckor kvar.



puss.







Freitag

Härliga fredag.
Det kommer nog alltid att vara nåt visst med fredagar, folk är vanligtvis gladare, mer trevliga och det kommer att underlätta min arbetsdag rätt mycket....  I reckon it's gonna be A VERY Busy day @ work though...!
Innan resan till Skavsta ska jag klippa lite, sen träääna! Wiihooo:D

Idag när jag handlade köpte jag bara KRAV-märkt. Känner mig stolt.


Takida, yes please.




sleeeeep please.

Nu har jag Å Carro catchat upp massor och planerat en del. melissa horn-spelning & en långresa till hösten är inplanerat bl.a. Längtar redan efter Annandsgsutgången som i år, faktiskt infaller på en helg:) Vi e sjuuukt taggade. Och kanske, finns det en chans att festen infaller i källaren hemma hos oss på gardenstreet!:D

Den derbyheta innebandymatchen mellan H1 ONYX-Visby, var precis stekhet. Duss hjärta hoppades nästan ut, å hon skrek som en galning. Det gjorde många andra också. Övertänd sporthall och med en vinst på övertid som utgång, var ju heeelt ok underhållning en onsdagskväll:D

Jag gjorde en del sjukt märkliga saker på jobbet idag. min kropp och hjärna ville absolut inte samarbeta;P Sen gick vi loss på Beyonce under städningen... HAHA. Nu ska jag o melissa snart skiljas åt för natten...fast först en sista låt på my love. Till dig Ida(fan va jag kommer sakna dig), New York.

Off one day.... 2 times.

Det blev 3-3 igår. USA var...ja. Inte riktigt så bra som ett landslag tycker jag. En härlig blandning av folk iaf...vi spelade verkligen inte en av våra bästa matcher, men räckte till ett oavgjort resultat inför fullsatt och 400 på läktarn. Jag ångrade mig kanske 48ggr under matchen att jag inte tog me mig kläder. Helt plötsligt kändes knät superbra;) Jag hade ju iaf Fia på kryckor vid min sida. Hon är rätt invalid än...:/ Deet var grymt att träffa familjen igen. Och coach, han var lyrisk....

Ikväll kommer hon....minns första gången jag träffade henne. Det var på Kronoskogens grusplan, gamla bandyplanen, på en försäsongsträning och det var vårt första nyförvärv sen jag började spela i Ljungby IF Dam. Caroline Aspegren, från Kånna IF. Hon var supersnabb...det var typ allt jag visste om henne. Och hon kom från något som hette Bäck.
Vår vänskap utvecklades till en lång och oskiljaktig en:) Vi blev ett oslagbart mittbackspar på fotbollsplanen (och även utanför) under många många år....=)


midsommar på bolmsö -06

Allt går i hundratio för henne, snabbtänkt, rolig, grabbig som jag, superorganiserad och är planerarens mästare(inte som jag). Efter toppbetyg i alla ämnen, tyckte hon att sitta o läsa ekonomi var dödens tråkigt...så hon gick o utbilda sig till både brandman och polis. Sökte sig till äventyren...varför inte liksom? Hon knegar på med brottsligheten i Tälje med sin aldrig oföränderliga smålandska och lever tillsammans me sin sjukt braiga sthlmsbrandman:D.

Idag bor vi bara tio mil apart...och det är time to catch up some stuff.



Nu blire träna på Suuunliiight. Älska.





RSS 2.0